reni1980 31.01.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 tyle że jej nigdzie nie puszczę:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.01.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Reni teraz chyba pokolenie wygodnickich np. mój brat:D ma 27 lat i ani myśli o zakładaniu rodziny i wyprowadzce, nawet w DDTVN był chyba przedwczoraj reportaż o tym, ze dzieci ciężko z domów rodzinnych wygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dlatego jak chcą się wyprowadzić, to jeszcze należy pomóc... a potem drzwi przekluczyć,... Ciągle słyszę od starszych koleżanek, że jak im ten pierwszy impuls do usamodzielnienia się minie to trudno ich się pozbyć. Patrz mój szwagier (do 31 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A to już niestety kwestia rodziców i ich podejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Byliśmy w MG:wiggle: Kupiłam dwie swieczuszki po które wybieralam sie trzy miesiące:o dostałam nagrodę w postaci wielkiej, pięknej, zimowej świecy Obiecuje w weekend obfoce łazienkę dolną, bo obiecalam wieki temu, a teraz mam powód świeczniki nie będą puste. Oczywiście nie mogę żyć przez zastawe stolowa w MG moje wymarzone talerzyki okazały Sie na żywo cuuuudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Trochę gaduł-gadulinek poczytałam idę szukać lamp Oczywiście nie mogę żyć przez zastawe stolowa w MG moje wymarzone talerzyki okazały Sie na żywo cuuuudne... które to? wiem że pewnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Chyba nie było Najbardziej wielbię przezroczyste talerze z kuleczkami szklanymi na boku Później całą zastawę z szarą obwódką i chromowanym (patynowym?) wykończeniem Napatrzyłam się dziś jak pięknie migotały na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Byliśmy w MG:wiggle: Kupiłam dwie swieczuszki po które wybieralam sie trzy miesiące:o dostałam nagrodę w postaci wielkiej, pięknej, zimowej świecy Obiecuje w weekend obfoce łazienkę dolną, bo obiecalam wieki temu, a teraz mam powód świeczniki nie będą puste. Oczywiście nie mogę żyć przez zastawe stolowa w MG moje wymarzone talerzyki okazały Sie na żywo cuuuudne... Wiesz, że prawie byśmy się spotkały??? Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wiesz, że prawie byśmy się spotkały??? Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:( ale chyba byłaś w Złotych Tarasach skoro widzialaś wystawkę KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 tak:) - bo to przy dworcu, czekałam na pociąg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Chyba nie było Najbardziej wielbię przezroczyste talerze z kuleczkami szklanymi na boku Później całą zastawę z szarą obwódką i chromowanym (patynowym?) wykończeniem Napatrzyłam się dziś jak pięknie migotały na stole Oj to śliczności - idę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Sharlo Kurczę a ja dziś zaszłam, bo już wczoraj chciałam ale deszczysko było straszne. Mój kochany mąż powiedział, że mi kupi te talerzyki na Walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Mamy pecha i nie możemy się ewidentnie spotkać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 To daj koniecznie znać wcześniej, coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 ok - lub Ty, jeśli znowu będziesz u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Kochana ja to miałam dosłownie 20 min i byłam z całą świtą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 no to faktycznie trudne "okoliczności pracownicze" - no nic, kiedyś nam się może uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Venuska, Ty musisz sobie lepiej organizować spotkania służbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Moja pierwsza delegacja a to dlatego, że świta do ostatniej chwili się zmieniała, miał być facet, ale nie było i później rozpaczałyśmy z dziewuchami że pociąg za chwilę Czy wy przeczytałyście o talerzykach? ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Tak!!! Ale ja nie wiem jakie ci one, pokażże!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts