Venus_m 27.06.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 kupiłam na allegro, za 400 zł sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.06.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 bardzo ładne te krzesełka:) a co do mnie to czekam............................. na pozwolenie:), na razie jeden urwis jest wystarczający, właśnie ząbkuje i daje popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 o matko o ząbkowaniu to już takie historie słyszałam, że się boję własnych krzesełka jak krzesełka, miały być proste i chyba są. Zakupiłam też wczoraj wreszcie lampy nad barek do kuchni. Italux Larix http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/5115/italux-larix-md93708-1a.jpg pewnie swoje odczekają zanim je powiesze...a rączek kuchennych nie ma w żadnej ikei w Polsce ja to zawsze muszę wybrać coś co łatwo dostępne nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no ciekawie wyglądają, tylko ciekawe jak będą pochłaniały kurz- to jest najgorsze w tak pięknych lampach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 a trudno pierwszy dom dla wroga, w łazience mam już kryształową lampę z odsłoniętymi kryształami zawieszoną, jak się przyjże to kurz na centymetr ale ja się za bardzo przyglądać nie zamierzam Jak już jadalniana się doczeka zawieszenia (a to raczej przy okazji wieszania wszystkich) to pewnie będę ją przecierać raz na tydzień. Widziałam płyny do czyszczenia lamp kryształowych ale jakoś nie wierzę że zwykły clin nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 27.06.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no tak masz rację, clin da radę wszystkiemu, tylko chęci trza mieć, ja na początku mam ich nadmiar, ale boję się jak będzie potem. czekam na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no ja to do sprzątania nie mam zamiłowania...zobaczymy i tak już lampa kupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 u mnie też dziś zakupy kuchenne sprężynki, trzepaczki, obieraczki, tarka do warzyw, sitko, nóź do pizzy i szumówka. niby nic, a jaka radość hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 No to graty Ja takie akcesoria to już posiadam, bo 3 lata mieszkam poza rodzinnym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no a ile za tymi gratami jak to nazwałaś jest chodzenia o rety, dla mnie najgorsze będą noże, trudno znaleźć porządne noże, chwile tną a potem no cóż.............????????? może Wy macie jakieś sprawdzone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 28.06.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no ciekawie wyglądają, tylko ciekawe jak będą pochłaniały kurz- to jest najgorsze w tak pięknych lampach Moich od lutego nawet nie przetarłam (wstyd się przyznać) i nie widać grama kurzu. A hokery .............. znowu zgapię jeśli można. Cudne są po prostu. Dasz namiar na sprzedawcę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.06.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Co do noży, ja polecam Victorinoxa. Świetnie tną. A co do lamp z kryształkami - są śliczne, no ale niestety =-zawsze coś kosztem czegoś W LM pani mowiła, że są takie psikadła specjalne do kryształków, którymi się po prostu psika po kryształkach i podkłada ściereczkę, na którą spływa brud i nie trzeba już wycierać kryształków... ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że one potem lśnią... Trzeba by było spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 No właśnie, to ja równie dobrze mogę psiknąć wodą z mydłem na bogato i też spłynie...w końcu to nie okap żeby kurz był oblepiony No nic zdam relację jak już będę używać. Mirela a zgapiaj ile tylko potrzebujesz, hokery kupiłam na allegro u sprzedawcy hokery-krzesla, nazywają się hoker bond 398 zł za sztukę z Wrocławia. http://allegro.pl/bardzo-wygodny-i-nowoczesny-design-hoker-bond-i1680555409.html Ja noże przez 3 lata użytkowałam z Ikei za 10 zł 4 ze stojakiem były super, tylko pod koniec u jednego ułamała się rączka Ja na czerwonej maszynie znalazłam fajny kanciasty blok na noże za 400 zł ... ;/ Sam blok bez noży:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Szafa na wiatrołap i meble do pralni dziś zamówione...montaż pod koniec lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.06.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a jaka szafa? to tam ma stac kolorowa ławeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Tak Aniu Szafa ma być w białym lakierze, nie mam wizualizacji, bo rysowałam to z panem na kartce Na przeciwko stanie kolorowa ławeczka i chyba nad nią twoje lustro lub MarJel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no własnie jaka szafa, przypomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.06.2011 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 no dobra http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_3-7.jpg - wersja zamknięta z rączkami w poziomie lub http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_4-4.jpg - wersja zamknięta z relingami i szufladami bezuchwytowymi (chyba bardziej podoba mi się opcja pierwsza niż ta) Środek: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_5-5.jpg Myślałam i kombinowałam z panem na wszystkie strony nad systemem składanym ale zdecydowałam się jednak na zwykłe uchylne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.06.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 czyli uchylne nie przesuwne, ładnie zapowiada się szafa, ja też chcę wbudowane półki na buty , zobaczymy jak u Ciebie wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts