Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie Walentynki.

Ciekawe co dostanę, bo co chciałabym to wiem...

A ponieważ przez ten remont nie mamy czasu żeby gdzieś razem wyjść, to planuje M zabrać do teatru, a potem pozwolę mu się zabrać na na nasze dobre i sprawdzone sushi. Jeszcze o tym nie wiem, ale we właściwym czasie się dowie...

A ja chciałam nam coś ugotować, bo w Walentynki co roku idziemy do jakiejś knajpy która ma dobre opinie a ja zamiast tego wolę talerzyki. W ostatni piątek miesiąca integrujemy się zawsze grupowo (wiadomo wszyscy zalatani, zabiegani, jak najszybciej do domu, ale mamy taki swój termin i z nieobecności trzeba się spowiadać). Nam jutro wypada co prawda pierwszy piątek miesiąca, ale podpinamy to pod dzisiejszy czwartek. Ilutek polecam Tobie naszą zeszłoroczną restaurację Asador Wine Depot :yes: b-o-s-k-a jest!!

Nie mam linka do tych talerzyków, piekielnie ciężko znaleźć je w necie, ale obfocę jak je kupię (poniedziałek).

Talerzyki dostanę na znak miłości, a na gotowanie w domu i tak się nie dał namówić :lol:

Venuska,

Dzięki za namiar na fajną winiarnię.

Lubimy z M dobre wina, ale najczęściej z braku czasu kupujemy u Mielżyńskiego, bo najbliżej, a w dodatku jak jesteśmy już u niego to zjeść tez coś można.

Fajna wydaje się ta "podkowa" tylko, że to od nas druga strona miasta, trzeba będzie zamówić z powrotem "Bania" Taxi :lol2:

A na fotki poczekam (do poniedziałku) :popcorn:

Wiesz, że prawie byśmy się spotkały???

Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:(

Oj, szkoda, że nie wpadłaś :hug: Ostatnio same miłe niespodzianki mi się przytrafiają - wczoraj dowiedziła mnie Basieńka (barbecue), a dziś Venuska moja :hug: A okazuje się, że mogło być jeszcze przyjemniej ;):hug:

Oj, szkoda, że nie wpadłaś :hug: Ostatnio same miłe niespodzianki mi się przytrafiają - wczoraj dowiedziła mnie Basieńka (barbecue), a dziś Venuska moja :hug: A okazuje się, że mogło być jeszcze przyjemniej ;):hug:

Obiecuję, że następnym razem już NA PEWNO:):hug:

Byłoby miło razem napić się kawy i popaplać:rolleyes:

Magda, fajnie było się spotkać! A jak fajnie pomacać te wszystkie sklepowe cudowności, jej!

Dziewczyny, jakie obłędne lustro u Magdy widziałam! Z mojej ulubionej kategorii luster uchylnych, na dwóch bocznych uchwytach, pięknie chromowane, idealne do klasycznej łazienki. No właśnie, idealne, ale nie do mojej łazienki, bo nijak tam nie wlezie (chyba żebym wywaliła kaloryfer :(). Magda, weź je obfoć porządznie, w ładnej aranżacji i wrzuć gdzieś u siebie albo na FB, bo aż mnie w dołku ściska ze smutku, że ten piękny biedak leży (leży!!! nawet nie wisi) gdzieś w kącie na parapecie i nikt na nim oka nie zawiesi na dłużej.

ej no ;) bo jak ładnie sfotografować leżące lustro ;):lol2: Ale to prawda - czasem o niektórych smaczkach zapominam :( Jak nie obfocę zaraz po dostawie, to potem mi z głowy wypada...

A to lustro, to to co ostatnio jedna klientka na fb się chwaliła, że je zakupiła i przeżywała, że takie piękne - miała nawet fotki wkleić :)

PS Sharlot koniecznie :hug: