illusjon 31.01.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Tak, przeczytałam (ze zrozumieniem), jestem ich ciekawa, jak takie cudne to nawet podjechałabym do MG żeby je zobaczyć, chyba że masz je gdzieś w necie to zapodaj linka Kobieto Edytowane 1 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No właśnie Walentynki. Ciekawe co dostanę, bo co chciałabym to wiem... A ponieważ przez ten remont nie mamy czasu żeby gdzieś razem wyjść, to planuje M zabrać do teatru, a potem pozwolę mu się zabrać na na nasze dobre i sprawdzone sushi. Jeszcze o tym nie wiem, ale we właściwym czasie się dowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 A ja chciałam nam coś ugotować, bo w Walentynki co roku idziemy do jakiejś knajpy która ma dobre opinie a ja zamiast tego wolę talerzyki. W ostatni piątek miesiąca integrujemy się zawsze grupowo (wiadomo wszyscy zalatani, zabiegani, jak najszybciej do domu, ale mamy taki swój termin i z nieobecności trzeba się spowiadać). Nam jutro wypada co prawda pierwszy piątek miesiąca, ale podpinamy to pod dzisiejszy czwartek. Ilutek polecam Tobie naszą zeszłoroczną restaurację Asador Wine Depot b-o-s-k-a jest!! Nie mam linka do tych talerzyków, piekielnie ciężko znaleźć je w necie, ale obfocę jak je kupię (poniedziałek). Talerzyki dostanę na znak miłości, a na gotowanie w domu i tak się nie dał namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Venuska, Dzięki za namiar na fajną winiarnię. Lubimy z M dobre wina, ale najczęściej z braku czasu kupujemy u Mielżyńskiego, bo najbliżej, a w dodatku jak jesteśmy już u niego to zjeść tez coś można. Fajna wydaje się ta "podkowa" tylko, że to od nas druga strona miasta, trzeba będzie zamówić z powrotem "Bania" Taxi A na fotki poczekam (do poniedziałku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Ilutek restauracja to jest tylko w piątki, soboty i niedziele...ale jaka kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Venuska, pokazuję u siebie projekt szaf do przedpokoju i sypialni. Zajrzysz na chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Fala na talerzyki Piękna sesja obowiązkowa Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 31.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Wiesz, że prawie byśmy się spotkały??? Byłam dziś w Wwie, myślałam o Magdzie i o Tobie - ale obowiązki mi nie pozwoliły poszaleć w ogóle po sklepach i do MG nie dotarłam:( Oj, szkoda, że nie wpadłaś Ostatnio same miłe niespodzianki mi się przytrafiają - wczoraj dowiedziła mnie Basieńka (barbecue), a dziś Venuska moja A okazuje się, że mogło być jeszcze przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Magda:hug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.02.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Oj, szkoda, że nie wpadłaś Ostatnio same miłe niespodzianki mi się przytrafiają - wczoraj dowiedziła mnie Basieńka (barbecue), a dziś Venuska moja A okazuje się, że mogło być jeszcze przyjemniej Obiecuję, że następnym razem już NA PEWNO:) Byłoby miło razem napić się kawy i popaplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Venus a zdradzisz po ole te talerzyki, bo Madzia kiedyś je u siebie w wątku pokazywała i też sie w nich zakochałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 01.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Magda, fajnie było się spotkać! A jak fajnie pomacać te wszystkie sklepowe cudowności, jej! Dziewczyny, jakie obłędne lustro u Magdy widziałam! Z mojej ulubionej kategorii luster uchylnych, na dwóch bocznych uchwytach, pięknie chromowane, idealne do klasycznej łazienki. No właśnie, idealne, ale nie do mojej łazienki, bo nijak tam nie wlezie (chyba żebym wywaliła kaloryfer ). Magda, weź je obfoć porządznie, w ładnej aranżacji i wrzuć gdzieś u siebie albo na FB, bo aż mnie w dołku ściska ze smutku, że ten piękny biedak leży (leży!!! nawet nie wisi) gdzieś w kącie na parapecie i nikt na nim oka nie zawiesi na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Daila może napisz do Madzi na priv? Nie chcę mówić o cenach za nie swój towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Barbe kurczę! ja też tego lustra nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Byliśmy w MG:wiggle: My jedziemy do Mint Grey w następną sobotę ( 9 lutego) przed południem Juz niemoge się doczekac Pozdrawiam venusko cieplutko, mam mega zaległości, bo ostatnio miałam taki sajgon,że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a w ogóle to szukam ramy obrazowej w chromie/lustrze/połysku odbijającym ktoś widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.02.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Karolka wiem mam nadzieję, że już choróbska odpuściły. Co kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 01.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Barbe kurczę! ja też tego lustra nie widziałam. Ano właśnie! Ciekawe ile jeszcze cudowności Magda zakitrała gdzieś po kątach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 01.02.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Daila może napisz do Madzi na priv? Nie chcę mówić o cenach za nie swój towar Tak też myślałam, ale od Ciebie zawsze szybciej było by dostać odpowiedź, bo Madzia zapracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ej no bo jak ładnie sfotografować leżące lustro Ale to prawda - czasem o niektórych smaczkach zapominam Jak nie obfocę zaraz po dostawie, to potem mi z głowy wypada... A to lustro, to to co ostatnio jedna klientka na fb się chwaliła, że je zakupiła i przeżywała, że takie piękne - miała nawet fotki wkleić PS Sharlot koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts