ivy17 02.02.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 do walentynek jeszcze daleko co tak wcześnie dzis wstałaś? jak talerzyki maja byc to 6 w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Omg Byliśmy dziś z Fionką na przeglądzie technicznym, piękna pannica o idealnej wadze ale się wetka zdziwiła jak waga wybiła 4160, bo ona nie wygląda na tyle za tydzień przegląd naszego strachulca, od dziś nazywanego również Ochroniarz Władek Najśliczniejsze talerze ever som moje Edytowane 2 Lutego 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Byłaś??? A jak mój "nowy nabytek"? Mamy w teamie nową osobę, tym razem Pana:lol: Fajny? Miły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Byłam nawet Fionka była bo prosto od weta zajechaliśmy. Magda bardzo miłych masz pracowników, dziękuję raz jeszcze P.S. Całą noc myślałam czy do czegoś wykorzystałabym te miseczki które mi pokazywałaś, ale nie znalazłam na nie zastosowania, a takie są ładne!! Edytowane 2 Lutego 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) :wiggle: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2026891_zps23e4c193.jpg Talerzyk deserowy (na talerzyku deserowym co by w było widać, należyta sesja za tydzień przy dobrym świetle i w towarzystwie ciasta ) http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2026921_zpsdd974a08.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2026946_zps34ae84d3.jpg Tak jestem dziś nimi zaaferowana, że ciągle mówię do męża OSTROŻNIE a one są bardzo porządne, z grubego szkła. Mąż mi w końcu powiedział, że będzie ostrożny dopóki nie rozkażę inaczej chyba przesadziłam Świeczniki w łazience dolnej (serio żadne zdjęcie nam nie chciało wyjść przy tym dzisiejszym zachmurzeniu): http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2026956_zps6b2ad51f.jpg P.S. Mąż mi powiedział, że te świeczki nie pasują, tu by lepiej pasowały klasyczne wysokie, smukłe świece Niestety fotka z upominkową świecą od Magdy nie wyszła Edytowane 2 Lutego 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Talerzyki eleganckie. Co do świeczników i ich wpasowania, to jakiś szerszy kadr by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 talerzyki - tak jak Ty - kocham miłością wielką Piękne zdjęcia:hug: a świece zwyczajnie za małe jakbyś powiedziała, że do takich świeczników potrzebujesz, to bym Ci od razu powiedziała, że lepsze będą te o większej średnicy... bo moim zdaniem wysokie smukłe też by nie wyglądały:no: Najlepsze byłyby tylko trochę wyższe ale za to masywniejsze. Ale nie jest źle... pewnie na żywo jeszcze lepiej to wygląda niż na zdjęciu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 chciałam zrobić szerszy kadr, ale nic nie wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 większe? dla mnie są idealne to tylko wc, nie mogę przecież przesadzić z ołtarzem ku czci najważniejszego obiektu w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 A, czyli Ci pasuje? Bo myślałam, że nie podoba wam się i dlatego uważacie, że wyższe być powinny:lol2: To się dogadałyśmy Wówczas radziłabym właśnie szersze a nie wyższe... ale dla mnie te też są okej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 tak, mnie się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 W MG strasznie figlowały ze mną lampy chuderlaki - takich maleństw jeszcze nie widziałam a ten modry klosz gdzie by je dać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 chuderlaczki są naj naj naj:lol2: poczekaj chwilę, zaraz będę miała jeszcze więcej takich Szukaj sobie spokojnie dla nich miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Magda ja mówię o tych chuderlaczkach maleństwach na stoliku krzyżaku między witrynami Donaldson czy jak im tam kurde no mąż nie na starczy z tymi prezentami na walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Talerzyki śliczne .Czy Magda przypadkiem nie myśli o jakiejś filii w Opolu ???:lol2::lol2:Mogłaby się nazywać Yellow Grey :lol2:i tak co miasto ,to inny kolorek z przodu :rotfl: p.s.a skąd masz takie ładne świeczniki ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.02.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Yellow Grey Świeczniki z Witeksu, 2 chyba za 54 zł tak, tak, umiem wyszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Yellow Grey Świeczniki z Witeksu, 2 chyba za 54 zł tak, tak, umiem wyszperać Dzięki Idę poszperać do Witeksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.02.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Tak, tak Madzia jakbyś się otwierała we Wrocławiu (wydaje mi się, ze sukces gwarantowany bo tu nie ma takiego sklepu ) to daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jak dobrze, że mam przepis na Moniową tartę Dzwoni koleżanka (żona naszego świadka) i mówi, że robi krejzi suprajs party dla męża no i czy zdążymy na 18, było ok 16. Spód się piecze, zaraz wlewam masę zapiekam i leeeeeecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 oddawaj talerzyk:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts