Ślężankaaa 03.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 (edytowane) Venus Bardzo ładne masz talerzyki i świeczniki Ja upolowałam okazje Chciałam dopytać Cię o te panele na podłogówce a właściwie o korek który macie pod panelami Pamiętasz może grubość korka? Do tej pory brałam pod uwagę drewno egzotyczne albo deskę trójwarstwową ale skoro mówisz że panele też się sprawdzają na podłogówce to pomyślę nad tym Pisząc o pistolecie laserowym miałaś na myśli taki pistolet którym można dokonać pomiaru temp. ciała czy to jakiś specjalistyczny sprzęt? Edytowane 3 Lutego 2013 przez Ślężankaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 VENUSKA-jeruniu ale piekne talerze kupilas!!!!!!!!!!!!!Swieczniki TEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja mam zestaw 12 PRZECUDNYCH TALERZY-PODKLADEK takich co sie je daje ozdobnie pod talerze"wlasciwe"-BOSKIE CZARNE Z firmy wloskiej SIA HOME-kupilam pod czarna kuchnie i nijak mi teraz pasuja i wegetuja w szafce...WLASNIE SOBIE PRZYPOMNIALAM:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.02.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Pisząc o pistolecie laserowym miałaś na myśli taki pistolet którym można dokonać pomiaru temp. ciała czy to jakiś specjalistyczny sprzęt? chyba miała na myśli pirometr ...tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.02.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dopytam męża jak sie to nazywa, kotki ganiaja i temp można wszystkiego sprawdzić slezanko fajne, ale dla mnie juz za bardzo retro. Gienowefka pokaa;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dopytam męża jak sie to nazywa, kotki ganiaja i temp można wszystkiego sprawdzić slezanko fajne, ale dla mnie juz za bardzo retro. Dla mnie też Ja mam swój zestaw kawowy Villeroy&Boch New Wave To na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oki, ten pistolet to pirometr Korek mamy 6 mm http://www.korexradom.pl/index.php/katalog/lista/parent/2 tutaj kupowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kupiliśmy mocowania do abażurów w sypialni oczywiście było z przygodami, ale są nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Nie nadrobię piękne zakupy u Madzi, świeczniki są mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 talerzyki boskie, one są białe czy szklane? ile szt kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.02.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 talerzyki boskie, one są białe czy szklane? ile szt kupiłaś? szklane będę mieć takie same tra lala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no to gratuluję dziewczyny, zdradźcie cenę i ile szt macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 no to gratuluję dziewczyny, zdradźcie cenę i ile szt macie? ceny nie podam tak jak Venus, trza zapytać Madzię, choć ja byłam mile zaskoczona Ja jeszcze nie mam, zamówiłam 12 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Kupiliśmy mocowania do abażurów w sypialni oczywiście było z przygodami, ale są nasze Matko, jakie można mieć przygody z mocowaniem do abażurów? Wyobraźni mi nie starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Daila o Ty a ja chciałam za miesiąc dokupić kolejną partię. Ja mam 6 deserowych i jeden duży do serwowania ciasta, jako podkładka faktycznie jest za mały więc poszłam za radą Madzi Ania jakie można mieć przygody z mocowaniem? W Arkadii widzieliśmy mocowania błyszczące, nawet ładne, dużo ładniejsze niż te z IKEA. Miesiąc już minął, dziś oboje jesteśmy nie do życia więc zamiast do pracy zostaliśmy w domu. Pojechaliśmy jednak do Arkadii kupić mocowania. Były 3, okazało się że nie są w chromie a w niklu, no ale mnie to nie przeszkadza, bo mieszane metale naprawdę ładnie razem wyglądają Chwyciliśmy 2, upewniliśmy się, że jest kod chociaż na jednym i do kasy. Kolejki kręte. W końcu nasza kolej, Pan na kasie mówi:eeee to jest abażur? nie, to jest mocowanie ale ja na kasie mam abżur, no to my dzwoni na dział oświetlenie przychodzi Pani, poruszenie. Pani mówi, że mamy towar niekompletny bo to mocowanie musi być z abażurem. Tłumaczymy, że wzieliśmy z koszyków z mocowaniami. Nie nie, to ktoś musiał omyłkowo tam położyć. Pokazujemy ten 3 który został. Pani szuka więc w systemie jaki to abażur powinien być, nie ma, nie sprzedam. JAK TO Pani widząc nasze miny zaczęła dzwonić i grzebać w systemie, aż znalazła że jednak to mocowanie sprzedają bez abażurów. uffff już myślałam, że będę musiała mieć paskudne plastikowe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No nieźle. Ale grunt, że się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 04.02.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Oki, ten pistolet to pirometr Korek mamy 6 mm http://www.korexradom.pl/index.php/katalog/lista/parent/2 tutaj kupowany Venusko dziękuję Ci bardzo Czyli jednak ten pistolecik to profesjonal sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 04.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Daila o Ty a ja chciałam za miesiąc dokupić kolejną partię. To ja powinnam zrobić taką minę , bo Madzia pisała, że to Ty wszystkie wykupiłaś i zostały duże . A ja teraz se muszę czekać na dostawę towaru, ale nie śpieszy mi się to poczekam Przygoda z abażurem- mocowaniem wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 piękne upolowałaś te świeczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.02.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aniu nie wiesz, że ja i mąż to już kumulacja przypałów jakie się mogą przydarzyć? Ślężanka ano Daila najwidoczniej nie pragnęłaś ich tak bardzo jak ja, skoro byłam pierwsze Mrówko i Anetko (bo obie pisałyście o świecznikach) dziękuję, fajne są, ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Venuska, Świeczniki bardzo ładne, świece mogłyby być ciut szersze, ale te też są ok, biorąc pod uwagę, że to łazienka, to może i dobrze, że będą jak gromnica (ile osób potrafi fobie samemu zaprzeczyć w 1 zdaniu... ) . Talerzyki prześliczne. Małżonek naprawdę zrobił gustowny prezent na Walentynki. Taki mężczyzna to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts