Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Venus :bye:

Bardzo ładne masz talerzyki i świeczniki :D

Ja upolowałam okazje :p

Chciałam dopytać Cię o te panele na podłogówce a właściwie o korek który macie pod panelami :) Pamiętasz może grubość korka?

Do tej pory brałam pod uwagę drewno egzotyczne albo deskę trójwarstwową ale skoro mówisz że panele też się sprawdzają na podłogówce to pomyślę nad tym :yes:

Pisząc o pistolecie laserowym miałaś na myśli taki pistolet którym można dokonać pomiaru temp. ciała czy to jakiś specjalistyczny sprzęt? ;):p

Edytowane przez Ślężankaaa

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

VENUSKA-jeruniu ale piekne talerze kupilas!!!!!!!!!!!!!Swieczniki TEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam zestaw 12 PRZECUDNYCH TALERZY-PODKLADEK takich co sie je daje ozdobnie pod talerze"wlasciwe"-BOSKIE CZARNE Z firmy wloskiej SIA HOME-kupilam pod czarna kuchnie i nijak mi teraz pasuja i wegetuja w szafce...WLASNIE SOBIE PRZYPOMNIALAM:(

Daila o Ty :mad: a ja chciałam za miesiąc dokupić kolejną partię.

Ja mam 6 deserowych i jeden duży do serwowania ciasta, jako podkładka faktycznie jest za mały więc poszłam za radą Madzi :hug:

Ania jakie można mieć przygody z mocowaniem? W Arkadii widzieliśmy mocowania błyszczące, nawet ładne, dużo ładniejsze niż te z IKEA. Miesiąc już minął, dziś oboje jesteśmy nie do życia więc zamiast do pracy zostaliśmy w domu. Pojechaliśmy jednak do Arkadii kupić mocowania. Były 3, okazało się że nie są w chromie a w niklu, no ale mnie to nie przeszkadza, bo mieszane metale naprawdę ładnie razem wyglądają :) Chwyciliśmy 2, upewniliśmy się, że jest kod chociaż na jednym i do kasy. Kolejki kręte. W końcu nasza kolej, Pan na kasie mówi:eeee to jest abażur? nie, to jest mocowanie :p ale ja na kasie mam abżur, no to my :mad: dzwoni na dział oświetlenie przychodzi Pani, poruszenie. Pani mówi, że mamy towar niekompletny bo to mocowanie musi być z abażurem. Tłumaczymy, że wzieliśmy z koszyków z mocowaniami. Nie nie, to ktoś musiał omyłkowo tam położyć. Pokazujemy ten 3 który został. Pani szuka więc w systemie jaki to abażur powinien być, nie ma, nie sprzedam. JAK TO :mad: Pani widząc nasze miny zaczęła dzwonić i grzebać w systemie, aż znalazła że jednak to mocowanie sprzedają bez abażurów. uffff już myślałam, że będę musiała mieć paskudne plastikowe:lol2:

Daila o Ty :mad: a ja chciałam za miesiąc dokupić kolejną partię.

To ja powinnam zrobić taką minę :mad:, bo Madzia pisała, że to Ty wszystkie wykupiłaś i zostały duże :yes:.

A ja teraz se muszę czekać na dostawę towaru, ale nie śpieszy mi się to poczekam :p

Przygoda z abażurem- mocowaniem wymiata :lol2::rotfl:

Venuska,

Świeczniki bardzo ładne, świece mogłyby być ciut szersze, ale te też są ok, biorąc pod uwagę, że to łazienka, to może i dobrze, że będą jak gromnica (ile osób potrafi fobie samemu zaprzeczyć w 1 zdaniu... :( ) .

Talerzyki prześliczne. Małżonek naprawdę zrobił gustowny prezent na Walentynki. Taki mężczyzna to skarb :lol2: