Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A moja mama do mnie na dłużej nie przyjeżdża :p

Może ma to coś wspólnego z faktem, że mieszkamy w jednym mieście?

Chociaż to chyba lepiej. Jest jedną z nielicznych osób, które potrafią mnie z równowagi wyprowadzić. Kocham Cię, mamuś :)

u mnie jest tak samo ;) u mojej jeszcze jest nienawiść do gotowania, wiec nie mam co liczyć na obiadki :cool:

Dzień dobry... u mnie nadal dzień :D

Śliczne talerzyki :jawdrop: i świeczniki też fajne :yes:

A ja się nie mogłam oprzeć, bo mi się jakoś z Fionką skojarzyło :lol2: https://www.youtube.com/watch?v=PB_4bXC2Gag

Moja mam ma do mnie max 15 min z pracy i teściowa też z 15 mim samochodem... już się boję tych weekendowych wizyt o poranku i kontroli zaopatrzenia lodówki :p I żeby tak moja mam chciała coś ugotować córeczce :rolleyes: jak przyjeżdżamy to zawsze pyta czemu bez ciasta :lol2: za to teściowa robi szarlotkę :rolleyes: a ja uczulona na jabłka :lol2:

a ja zrobiłam torcik i moja mama przeżywała, że ja z pracy i jeszcze gotuję na jej przyjazd :eek: a sama choćby pracowała do 20 to i ciasto na 23 jak zajeżdżamy jest i drugie danie :lol2:

wiem, że wiezie kawał boczku żeby zięciowi upiec :lol: ja się śmieję, że jak w centrum zgubimy walizkę to ochronie powiemy : szukajcie walizki z kawałem boczku w środku :rotfl:

wiem, że wiezie kawał boczku żeby zięciowi upiec :lol:

:lol2:

Z racji tego, że pracuję z tatą, to dość często odwiedzam dom rodzinny.

I moja mama zawsze ma coś dla mojego męża. A to pieczony boczek, pieczona karkóweczka, a to własnej produkcji kiełbaska czy szyneczka.

A ja słyszę: Aniu, zrób sobie kanapkę z serem.

No i jak tu żyć :lol2:

Mięso zacząć jeść czy co :rolleyes:

Czesc Venuseczku:hug:

Pytalas, czy planujemy kotke czy kiciola-zarezerwowalismy wstepnie takie oto cudo

......wkleiłam u siebie....

(zaraz usune) ale wszystko sie wyjasni po testach u Mi....:( juz sie boje a tak strrrasznie kcem kociaczka:yes:

Edytowane przez hazeleyes1982