reni1980 07.02.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ale kurzu nie widać w pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ale kurzu nie widać w pogodę To jest to, za każdym razem jak jest pochmurno, to się pocieszam, że przynajmniej kurzu nie widać i nie muszę ze ścierą latać a Venus pewnie pączki wcina albo mamę na zakupowanie po Warszawie zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Venusko - gdzie jesteś? Z Mamą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 09.02.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 10.02.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała??pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk.szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)??dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Czesc Venuseczku Pytalas, czy planujemy kotke czy kiciola-zarezerwowalismy wstepnie takie oto cudo ......wkleiłam u siebie.... (zaraz usune) ale wszystko sie wyjasni po testach u Mi.... juz sie boje a tak strrrasznie kcem kociaczka:yes: Hej Venusko , dopiero zobaczyłam nabytki z MG ... super Talerzyki miodzio, ja sie czaję też na talerzyki ale ciut inne. No i świeczniki mi się baaardzo podobają Zobaczymy co mi się uda upolować w sobotę Widziałam!! :D cudny, trzymam kciuki, żebyście mogli mieć tę puchatą kulkę żeby nie powiedzieć dupkę A ta co tak cicho siedzi od rana? Pewnie nie ma czasu na pisanie bo je pączki i faworki mamusią się cieszy:D i mamusiowymi wypiekami Ano mama nam obwarzynków zrobiła czuję, że przytyłam marta a ty chyba miałaś fotki wklejać?????????????????? no właśnie, zaraz idę skontrolować wiem!!!!!ale czekam na słońce żeby były ładniejsze:P jak tak ponuro , to ja nie lubiem robić fotek, o! To jest to, za każdym razem jak jest pochmurno, to się pocieszam, że przynajmniej kurzu nie widać i nie muszę ze ścierą latać a Venus pewnie pączki wcina albo mamę na zakupowanie po Warszawie zabrała Mamę zabraliśmy do Piaseczna do Fashion House, kupiła sobie super spodnie jedne za 9 zł a później dwie pary po 50 zł w Marks&Spencer. Moja mama ma specyficznie chude nóżki i znalezienie spodni w kant jest bardzo trudne ale były tak mega, że od razu zarządziłam kupno 2 par Venusko - gdzie jesteś? Z Mamą? ano, wylegiwałam się z nią i Prinsiem w sypialni ale nie chciałam za dużo klikać, bo w końcu gość ważniejszy, wybaczcie w między czasie stękałam jej do zdjęć na fb w Mincie Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam :hug: te z kamykami też u nas są, ale ja chciałam bez VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała?? pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk. szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)?? dziekuję Wybaczam, rozgrzeszam Fornir palisander naturalny kupiony w Lamin Art w wysokim połysku. Każdy nam odradzał ten połysk na ciemnym fornirze, ale uparłam się i teraz wybrałabym tak samo. Dobrze wyszło, że ostatecznie musiałam dołożyć rączki na palisandrowych frontach bo jednak paluszki i mokre rączki było bardzo widać. Na białym połysku tak już nie jest Szafa w wiatrołapie to biały lakier, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Zajechaliśmy dziś od niechcenia do TK MAXX w Blue City i kupiliśmy tortownicę o średnicy 20 cm !! okrutnie potrzebna, żeby robić zgrabne wysokie torty i dozownik do bidetu w łazience górnej czaiłam się na jeden z kolekcji ZARA HOME (mamy z tej serii kubek na szczotki i pastę) ale kosztował 100 zł, a róg już się nam ukruszył chociaż nie mam pojęcia od czego ten w tk 39 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 a Ty znowu na zakupach Justynko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ale no jaha ja zwłaszcza jak nie mogę wydawać to wtedy mnie się wszystko podoba i muszę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 10.02.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Zajechaliśmy dziś od niechcenia do TK MAXX Jakoś mało wiarygodnie brzmi, że Venuska od niechcenia pojechała do TK MAXX'a A gdzie są zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ano mnie się nie chciało, a de menrzu zarządził, że jedziemy no to się zgodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.02.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Fotki? proszzzz: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106996_zps427a21bf.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106993_zpsac013969.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P2106990_zpsde44981a.jpg - Prinsio zamawiał masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jejjj Venuska śliczne te twoje kotki!!!!! Też chcem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 One są tak idealne, że wyglądają jak sztuczne i wypchane wiem że to straszne, ale takie pierwsze skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 10.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Oba piękne, ale moją ulubienicą jest Fiona....cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No chociaż jedna zdjęcia wystawiła piękne te twoje kocurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 No chociaż jedna zdjęcia wystawiła piękne te twoje kocurki. Czy to jakaś aluzja czasem do Martusi nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Fionka cudna, Prinsiu śliczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Widocznie masz coś na sumieniu Barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Która to fionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts