Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam

VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała??

pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk.

szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)??

dziekuję

Czesc Venuseczku:hug:

Pytalas, czy planujemy kotke czy kiciola-zarezerwowalismy wstepnie takie oto cudo

......wkleiłam u siebie....

(zaraz usune) ale wszystko sie wyjasni po testach u Mi....:( juz sie boje a tak strrrasznie kcem kociaczka:yes:

Hej Venusko :hug:, dopiero zobaczyłam nabytki z MG ... super :)

Talerzyki miodzio, ja sie czaję też na talerzyki ale ciut inne. No i świeczniki mi się baaardzo podobają :yes:

Zobaczymy co mi się uda upolować w sobotę :p

:hug:

Widziałam!! :D:D cudny, trzymam kciuki, żebyście mogli mieć tę puchatą kulkę żeby nie powiedzieć dupkę :D

A ta co tak cicho siedzi od rana? ;) Pewnie nie ma czasu na pisanie bo je pączki i faworki :rotfl:

mamusią się cieszy:D

i mamusiowymi wypiekami :D

Ano :popcorn: mama nam obwarzynków zrobiła :cool: czuję, że przytyłam :D

marta a ty chyba miałaś fotki wklejać??????????????????

no właśnie, zaraz idę skontrolować :p

wiem!!!!!ale czekam na słońce żeby były ładniejsze:P jak tak ponuro , to ja nie lubiem robić fotek, o!

To jest to, za każdym razem jak jest pochmurno, to się pocieszam, że przynajmniej kurzu nie widać i nie muszę ze ścierą latać :D

a Venus pewnie pączki wcina albo mamę na zakupowanie po Warszawie zabrała :yes:

Mamę zabraliśmy do Piaseczna do Fashion House, kupiła sobie super spodnie jedne za 9 zł a później dwie pary po 50 zł w Marks&Spencer. Moja mama ma specyficznie chude nóżki i znalezienie spodni w kant jest bardzo trudne :yes: ale były tak mega, że od razu zarządziłam kupno 2 par :)

Venusko - gdzie jesteś? Z Mamą?

ano, wylegiwałam się z nią i Prinsiem w sypialni :lol: ale nie chciałam za dużo klikać, bo w końcu gość ważniejszy, wybaczcie :D w między czasie stękałam jej do zdjęć na fb w Mincie :D

Venuska tak smutno bez Ciebie. Odwiedzam Cię prawie codziennie. Normalnie to byłoby okropne nawet gdybym była Twoją mamą. Na pewno jestem starsza od niej bo ja mam starsze dzieci.. A tak wirtualnie to jesteś takim promyczkiem dla mnie. Uwielbiam oglądać Wasz dom i podpatrywać jak sobie go urządzacie. Zobaczyłam w realu Twoje swieczniki. U mnie sa z takimi kamykami.. pozdrawiam

:hug: :hug: te z kamykami też u nas są, ale ja chciałam bez :)

VENUS ja z pytaniem(troche trudno przebic sie przez tyle postów, wiec wybacz),fronty kuchni to palisander( fornir?) jaką ma powłokę mat czy połysk- czy widac palce itp??czy uchwyty sa wygodne???jakie ewentulanie teraz bys wybrała??

pytam bo tez wybralam fornir palisander i szukam gotowych realizacji,ale musze zdecydowac czy mat czy połysk.

szafa w wiatrołapaie z czego(kolor)??

dziekuję

Wybaczam, rozgrzeszam :lol2: Fornir palisander naturalny kupiony w Lamin Art w wysokim połysku. Każdy nam odradzał ten połysk na ciemnym fornirze, ale uparłam się i teraz wybrałabym tak samo. Dobrze wyszło, że ostatecznie musiałam dołożyć rączki na palisandrowych frontach bo jednak paluszki i mokre rączki było bardzo widać. Na białym połysku tak już nie jest :no: Szafa w wiatrołapie to biały lakier, polecam.

Zajechaliśmy dziś od niechcenia do TK MAXX w Blue City i kupiliśmy tortownicę o średnicy 20 cm !! okrutnie potrzebna, żeby robić zgrabne wysokie torty :yes: i dozownik do bidetu w łazience górnej :wiggle: czaiłam się na jeden z kolekcji ZARA HOME (mamy z tej serii kubek na szczotki i pastę) ale kosztował 100 zł, a róg już się nam ukruszył chociaż nie mam pojęcia od czego :wtf: ten w tk 39 zł :wiggle: