Venus_m 12.02.2013 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 helloł Od kilku dni bujam się z decyzją o konsoli i lustrze na hollu dolnym, tyle mam pomysłów tzw powracających że już sama nie wiem. Nie żebym w ten natychmiast kupowała, ale ja lubię mieć wszystko przemyślane przed zakupem, dlatego wybór trwa miesiącami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Właśnie dobijam targu z koleżanką na toaletkę malm z ikea, kupiła miesiąc temu ale nie może się pomieścić z ciuchami i musi ją wymienić na komodę mnie opchnie za 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 SIERŚCI CZAD Ta toaletka malm jest lakierowana na wysoki połysk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie, ona chyba mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ale okleina ? Kiedyś zauważyłam w I jakąś ładną lakierowaną na wysoki połysk białą i teraz jej nie potrafię odszukać . Dlatego pytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ale okleina ? Kiedyś zauważyłam w I jakąś ładną lakierowaną na wysoki połysk białą i teraz jej nie potrafię odszukać . Dlatego pytam ... To była pewnie Besta. KLIK Ola ma taką krótszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ale okleina ? Kiedyś zauważyłam w I jakąś ładną lakierowaną na wysoki połysk białą i teraz jej nie potrafię odszukać . Dlatego pytam ... bo to chyba w dziale z biurkami , jesli o TĄ Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mirelko luzik, przecież wątek jest też od pytań, ale ta malmowa to prawie pewna jestem że jest w macie, a besta na bank w lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 oo.... dzięki dziewczyny. Kurna źle mi się w Ikei szuka jak nie znam nazwy (ale jak mogał zapomnieć ?? Besta I Billy to chyba powinnam sobie wytatuować na czole ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.02.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Przyszłam kiciaki cudne pogłaskać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja powinnam mieć tatuaż PAX i malm Sharlo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jeżeli pokazalam ją w wybranych sprzetach to ją mam. Jestem zadowolona, nie licuje Sie z blatem, szkło czyszcze szorstka częścią gabki, 9 poziomów mocy grzania, łatwa obsługa, blokada dla dzieci, czasem na dziesiątce glosniej słychać wiatrak, ale ogólnie oceniam ją jako cicha. Na pewno teraz zamiast plusów i minusow do regulacji mocy wybralabym slider. Pole największe jest z brzegu, więc przy patelni 32 cm odrobinę parza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Venuskuuu, ja w sprawie znaczka pocztowego sprawdzisz swoją skrzynkę mailową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To była pewnie Besta. KLIK Ola ma taką krótszą. Jeżeli o mnie chodzi ,to ja mam własnie taką :yes:180cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.02.2013 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Hazelka af korz Ola a kiedy lustro będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 12.02.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie wiem ,bo mi go bardzo nie brakuje Teraz na pierwszy ogień -kominek i kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Venusko , Przyszłam od Sharlotki zaspokoić ciekawość, bo podobno masz coś kryształkowego własnej roboty? Tymczasem zauważyłam, że masz w mniejszej łazience grzejnik Instal Projekt, który też planuję. Jaki masz wariant bieli - silk czy mat za dopłatą? Jesteś z niego zadowolona? Jak jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ewo,przyszłam złożyć sprostowanie: Venus pisała, że kupili jakiś niedrogi wyciąg czy okap, wyciągnęli z niego "bebechy":D i dostarczyli firmie, które ładnie im te "bebechy" obudowała obudową wg ich projektu - tak Venus było???Bo ja w akcje desperacji szukam firmy, która zrobi mi okap na wzór upatrzonego, a taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Julianko i Sharlo nie i tak nie mam nic kryształkowego własnej roboty, ale mam okap z której dosłownie wyciągneliśmy bebechy i zleciliśmy zrobienie obudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.02.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 czyli dobrze napisałam:)A przypomnisz kochana namiar na tą firmę, która dokonała przeróbek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts