Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus przybiegłam do Ciebie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0dance.gif bo wiem że Ty wszystko wiesz :p :D

Orientujesz się jaki kolor ma tapeta Cole&Son Fornasetti o nr 77/1001?? Wiem że występowały o 2 numerach 77/1001 i 77/1002 ale nie wiem który to który http://emotikona.pl/emotikony/pic/0wacko2.gif

Julianko oczywiście pominęłam, jak to ja :lol2: My nie robiliśmy na zamówienie żadnego grzejnika, braliśmy jak leciało najtańsze drabinki o dobrych opiniach :cool: Jestem zadowolona, w LM oba kupowaliśmy. Moim zdaniem atrakcyjne wizualnie i ręczniki też można wygodnie zawiesić :yes:

Ślężanko :lol2: akurat tego nie wiem, swego czasu bardzo chciałam do sypialni tę tapetę, ale mąż nie. Kolorów (numerów) zupełnie nie ogarniałam. Wiem, że była z tłem oliwkowym i chyba innym. Na pewno pomoże Googulek :yes: (forumowiczka)

Julianko popieram :yes:

Zizi witam i bardzo dziękuję :yes: obie rzeczy upolowane/wyszperane :lol2:

Goście już dziś pojechali, eh tak szybko mija czas w dobrym towarzystwie. Miałyśmy babski dzień w sobotę, nogi jeszcze dziś mnie bolą. Byłyśmy w MG, siostra kupiła kinkiet :yes: bardzo zadowolona :cool:

Ja upolowałam dozownik do pralni za 14,50 :rotfl:

To była siostra? A jednak :lol: - Monia mówiła, że bardzo podobna :yes:

świadkowa, siostra cioteczna :yes: sklep jej się bardzo podobał, najbardziej cierpiała jednak, że pojemniki LB na mydło były albo białe albo lawendowe, nie dała się przekonać że nie muszą być kremowe :)

...zapomniałam napisać, że kocham miłością od pierwszego wejrzenia Twój stojak na papier toaletowy:D nawet podpytywałam Cię o niego na PW....w końcu udało mi sie kupić podobny:yes: Talerzyki z kulkami wymiatają - mam takie same i z tego samego źródła:cool:

Mój mąż go wcale nie kocha, bronił się przed nim i powiedziałam, że zmienimy jak już wybierze naścienny. Rok minął, nie wybrał :lol2: a ja bym miała papier na półce z geberitem :eek:

Walczę z nadrabianiem u Ciebie od wczoraj - troche mi się nazbierało :bash:

Ale talerzyki widziałam - i o matko piękne :jawdrop:

I świece :o

Buziaki poranne zostawiam :hug:

Nie ma za bardzo czego nadrabiać :) talerzyki muszę jeszcze dokupić w ilośći sztuk 6 :D obłędne są. Siostrze prezentowałam, a ona mówi tak eee no ładne, to ustawiłam na stole ze wszystkim i od razu o matko jakie boskie też chce :lol2: