Venus_m 28.06.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Classic witam Dzięki za info o nożach Nie pamiętam czy lampy to był model Helen ale być może. W rzeczywistości okazały się czarne i własnie takie...nie za bardzo. Koncepcja sypialni wciąż nieuporządkowana, może zacznie się klarować jak finanse bedą P.S. Kurka leżę sobie i myślę...a dlaczego ja o frezach w szafie z panem nie pogadałam ;/ no nic zadzwonię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 28.06.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Venus to jaki ty masz ten wiatrołap?? moj ma 147cm szerokosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Szafa ciekawa. A jaką szerokość mają pojedyńcze drzwiczki? I jak jest całkowita długość szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Tak Aniu Szafa ma być w białym lakierze, nie mam wizualizacji, bo rysowałam to z panem na kartce Na przeciwko stanie kolorowa ławeczka i chyba nad nią twoje lustro lub MarJel He, he, to będziemy miały podobny wiatrołap:P:lol2:, u mnie też już się robi biała szafa ( z tym że nie 4 a 2 pary drzwi i też dwie szuflady na buty bieżące, ogólnie przeznaczona na rzeczy biezące), zaraz za wiatrołapem w małym korytarzyku jest jeszcze jedna szafa, też biała, przeznaczona tylko na buty, a w drugim korytarzu jeszcze jedna:o wielka pod schodami na całą resztę. Wracając do wiatrołapu, jak wspomniałam wyżej na jednej ścianie biała szafa, na drugiej wyżej wspomniane lustro;), a pod nim.....uwaga ławeczka:P Ciągle mam dylemat czy nowoczesna, czy stylowa, postanowiłam poczekać aż skończymy szafę, zawiśnie lustro, wtedy może bardziej mi się rozjaśni. Swego czasu myślałam też o Twojej ławce:D Masz już lampę w wiatrołapie? Ja postanowiłam się wstrzymać na sam koniec, bo do końca nie wiadomo czy wiatrołap wyjdzie nowoczesny, czy bardziej glamour:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Aniu no właśnie Wg projektu ta wnęka na szafę powinna mieć 145 cm...a my mamy 169 murarz to chyba za kołnierz nie wylewał Szafa podzielona na połowę ma po 80 cm, każde uchylne drzwiczki stanowią ćwiartkę całej szerokości i wyjdą po jakieś 41 cm. Marjel no helloł doczekałam się Tak lampę na wiatrołap mam, będzie taka sama jak w łazience dolnej czyli 3 żarówkowy plafon z kryształami kupiony w LM za całe 217! zł seria London, chyba bardzo popularna Generalnie kocham swoją ławkę, ale 600 zł za nią to trochę dużo, uczciwie byłoby 400 Widzisz Ty czekasz z ławką a ja z lustrem, bo nie chcę przedobrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Marjel no helloł doczekałam się Tak lampę na wiatrołap mam, będzie taka sama jak w łazience dolnej czyli 3 żarówkowy plafon z kryształami kupiony w LM za całe 217! zł seria London, chyba bardzo popularna Generalnie kocham swoją ławkę, ale 600 zł za nią to trochę dużo, uczciwie byłoby 400 Widzisz Ty czekasz z ławką a ja z lustrem, bo nie chcę przedobrzyć To ja jeszcze u Ciebie nic nie pisałam???, hmm, a czuje się jak u siebie, tak często tu bywam:lol2: W takim razie Dzień Dobry:D Jakoś nie kojarzę tego plafonu, zaraz poszperam i poszukam, chyba że go gdzieś wkleiłaś? No właśnie ja też nie chcę przedobrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 hym...http://www.zeus-firma.home.pl/grafika/lampy/reality/london/london3p.jpg Na zdjęciu mało urokliwy dlatego broniłam się rękami i nogami przed nim, na zdjęciu jakoś tak dziwnie światło rozpraszał. Mam już zamontowany w łazience dolnej i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Proszę bardzo moje dwa pomysły na ścianę wiatrołapową...ostatecznie i tak zdecyduję jak będzie szafa i ławka z żyrandolem na swoim miejscu no ale pomysł jest to pokażę Wersja lajt: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_6-2.jpg - jedno duże lustro nad ławką, może psosinowe Wersja hard: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/Screenshot_7-2.jpg - misz masz, lustro niesymetrycznie wpasowane w ramki w różnych kształtach i rozmiarach...na obrazkach mogłyby być jakieś takie uwagi i instrukcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 29.06.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Venus, jak usiadziesz na ławeczke bedzie Ci sie niewygodnie siedziało majac lustro na plecach... nie lepiej dac go wyzej i w poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 e...ławeczka będzie trochę odsunięta, zresztą ja nie zamierzam się tam za bardzo opierać...w ogóle mi się wydaję że ta ławeczka to dla picu bardziej niż potrzebna...no chociaż może dzieci kiedyś będą siadać...będę musiała szybko nauczyć je wiązać sznurowadła we własnym zakresie W poziomie nie może być bo to jedyne duże lustro na dole żeby się całemu obejrzeć, zaraz niedaleko na holu ma być takie samo tylko krótkie nad konsolką (prawie wybraną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.06.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 , zaraz za wiatrołapem w małym korytarzyku jest jeszcze jedna szafa, też biała, przeznaczona tylko na buty, Dokładnie tak u siebie planuję. Czy możesz pokazać jak ona u Ciebie wygląda ? Ja początkowo chciałam szafę białą na wysoki połysk, ale że mam wąski wiatrołap więc szafa zbyt płytka by była. Zrezygnowałam z niej i zrobię wielką białą szafę na buty (tylko). Szukam pomysłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mirela MarJelka ma swoja galerie Wpisz fotki i plotki u MarJel i Ci znajdzie Może być też u mnie, ale pomyślałam że warto jej wnętrza zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.06.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Tak wiem, jestem z nią na bieząco, ale tam nie ma nigdzie tej szafki . ps. chyba nie myślisz, że przeoczyłam czarną łazienkę MarJel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 29.06.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 piękne wnętrza - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Proximka dziękuję bardzo, na razie to i tak warunki spartańskie Mirelkano nie wątpię ale widzę że niedawno odkryłaś inną galerię (mytkową) i dbam żebyś nie została w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 A! zapomniałam dodać że schody już zamówione...na razie bez barierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 29.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Mirelkano nie wątpię ale widzę że niedawno odkryłaś inną galerię (mytkową) i dbam żebyś nie została w tyle Bardzo Ci dziękuję kochana . Dbaj proszę o mnie tak dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 ano będę, jeżeli jeszcze nie widziałaś w co wątpie to galerie które absolutnie trzeba odwiedzić to: Mytka, Ilona Agata, Efilo, Reni, MarJel, Nasz, Rezi, Marcin Cetera, Akashaj (niestety od stycznia nieaktywna), MagdaZZZ:D Kurde wygląda to jak jakaś kolonia karna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.06.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Zamówione dziś sztućce 108 szt w komplecie: http://www.stylikomfort.pl/images/max_antica-produkt_copy.jpg Gerlach seria Antica Jeszcze muszę złożyć zamówienie na zastawę, a wybrana jest bardzo prosta przeznaczona do hoteli głównie Lubiana kolekcja Afrodyta: http://www.ulm-neu-ulm.pl/sklep/galerie/t/talerz-gleboki-afrodyta_8317.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 29.06.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 no proszę nie było mnie 1 dzień i tu tyle nowości, a co do sztućów mam takie same:0 ładne są takie klasyczne, a Ty widzę masz spory komplet ile kosztował i gdzie?? a z zastawą będę miała problem, chcę nowoczesną ale klasyczną, Twoja jest bardzo ładna,ale nie wiem jakby się u minie sprawdziła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts