Venus_m 18.02.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mam toaletkę w sypialni super wygląda w weekend fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 aż za 4 dni? Niedobra kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mam toaletkę w sypialni super wygląda w weekend fotki. No wiecie co! W weekend Ja ledwo rozłożę dywan, a już pędzę po aparat. Pewnie dlatego moje zdjęcia takie $^%$. Za szybka jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 18.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 No wiesz.....jak nie kochać takiego stojaka.... Ile ja się go naszukałam .....ale w końcu mam:wiggle: Nie przejmuj się, mój maż jak go zobaczył, to popukał się w głowę, zreszta nie tylko on, pół rodziny się dziwiło, co to za wynalazek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Venuska-wlascicielko pieknego domu-usciski przyszlam zostawic:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Venuska, Nie przychodzi góra do Mahometa, to przyszedł Mahomet do góry. Czytałam to zdanie : Mam toaletkę w sypialni super wygląda w weekend fotki. kilka razy i oczom nie wierzę. Jak można coś takiego napisać? Zgroza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 pstrykałam wczoraj dozowniki w sztucznym świetle i nic nie wyszło więc dbam o wasze oczy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 pstrykałam wczoraj dozowniki w sztucznym świetle i nic nie wyszło więc dbam o wasze oczy!! Popatrzcie jaka delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ania zołzo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 U nas chwilowo nuda przez 2 miesiące w sobotę może pojedziemy pogadać o drzwiach wewnętrznych, więc udostępniam wątek naszej forumowej Joli44 Jola myśli jak rozplanować kuchnię, mam nadzieję że pomożemy http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/jola-442_zpsd76c36a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Mnie u Joli w domu bardzo podoba się Masterbedroom Kuchnia też jest całkiem spora i ma duży potencjał Jolu napisz proszę co chciałabyś mieć w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.02.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Cześć Venusko Buziaki zostawiam i życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Karolka dzięki że zajrzałaś piorunie również miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 20.02.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Witam się, Chciałam bardzo podziękować właścicielce wątku za możliwość wstawienia rzutu mojej przyszłej kuchni i chęć pomocy,mam nadzieję że i odwiedzające forumowiczki coś pomogą.Pytasz Venusku,jaka ma być ta kuchnia,ano na tej ścianie gdzie jest narysowana kuchenka, chciałabym wysoką zabudowę z wąskim cargo,piekarnikiem nad nim mikrofala i lodówka sbs,tyle wiem na pewno,no i zlewozmywak musi być tam gdzie jest.Nie wiem czy zostawić półwysep?Obawiam się że jeśli go zlikwiduję będzie mało blatu roboczego,a może na półwyspie zrobić indukcję?Czy dobrze jest tak jak w projekcie?Co o tym myślicie,proszę o rady i wszelkie sugestie. Miłego po południa. Edytowane 20 Lutego 2013 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.02.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 moim zdaniem taka wielka ściana sprzętów nie jest dobrym pomysłem. to się sprawdza w kuchniach dwurzędowych albo z wielgachną wyspą, gdzie przestrzeń robocza jest blisko "szafy". obawiam się że wciśnięcie czegoś takiego przy aktualnym układzie ścian i okien spowoduje, że połowa kuchni będzie nieużywana, a obszar pracy będzie ścieśniony w jednym kącie. u ciebie jest szansa na tą gigantyczną wyspę, na której miałabyś miejsce na płytę (przy 4 m kuchni jest szansa na wyspę o dlugości 2-2,3 m.), byłoby miejsce na te stołki z drugiej strony. tylko oczywiście nie wiem, jak widoki na przeniesienie zlewu pod to drugie okno (bo jeśli wyspa to ja sobie nie wyobrażam, żeby tam szafki zakręcały). to miałoby się szansę udać, choć pytaniem są jeszcze koszty (bo jeśli chcesz granitowy blat na taką wyspę, to będzie to duuuuużo kosztowało). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jolu a ile ma ta wnęka na plecach kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 20.02.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 ja bym pozbyła się tego połwyspu/baru i za radą duś zastanowiła się nad wyspą, na której mogłabyś umieścić płytkę. Zlew może zostać na swoim miejscu, tylko ja bym przesuneła go na środek okna. A ta wysoka zabudowa ma być na całej ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 20.02.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Widzicie zapomniałam napisać że tego okna tam gdzie piecyk nie ma,i planuję kominek vis a vis.wnęki też nie ma,jest prosta ściana.Wiem jeszcze na pewno:rolleyes: że jeśli zostanie półwysep,to na pewno nie będzie tam krzeseł,bo planuję stół na wzór manu,ale ręcznie robiony i tam będą tylko krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Dziewczyny a mnie się wydaje, że jak Jola pozbędzie się półwyspu i blatu do niego przylegającego to straci dużo ze strefy roboczej Ja bym na plecy kominka wstawiła wysoką zabudowę np na wina + cargo, a może dałoby radę ze słupkiem piekarnika? nie wiem jakie są warunki zabudowy w sąsiedztwie kominka Sbs chyba zajmie za dużo miejsca. Może więc duża chłodziarka i zamrażarka oddzielnie w zabudowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 20.02.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zizi zabudowa raczej nie na całej ścianie,byłoby za mało blatu roboczego,a na tym mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts