mariomili 23.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aaaa jak ślicznie:eek:Fajne firaneczki i zasłony takie delikatne, lekkie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 23.02.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Łał ale piknie,muszę powiedzieć że toaletka za te pieniądze prezentuje się super.Gustowne dodatki, dobrze dobrane krzesło,lampa stworzyłaś naprawdę bardzo ładną sypialnię. No i ten gościu w tle,przystojniak z niego że hej,wpasował się w scenerię . Edytowane 23 Lutego 2013 przez JOLA440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 twoja zielona łazienka zawsze będzie jedną z moich ulubionych choć lustro wolałabym chyba w ramie. te kafle mnie zachwycają niezmiennie - fajnie że się odważyłaś na taki oryginalny kolor. wszystko pięknie do siebie pasuje. a porządeczek u ciebie w chałupie ... szacun! Dzięki Duśku lustro w ramie? w tej łazience klasyczne miały być drobne dodatki i wzór na kaflach, reszta nowoczesna wybacz Venus ale Owieczki nic nie przebije , żadna dekoracja choćby najpiękniejsza:D ale masz fajne okno w łazience, ciągle sobie zapisuje inspiracje z takimi oknami w zasadzie to nie wiem po co przecież sobie w bloku takiego nie wstawię ale tak mi się podobają zwłaszcza w łazienkach i sypialniach. Super się wypoczywa przy takim oknie chociaż z racji tego, że to łazienka część musi być zasłonięta. Aaaa jak ślicznie:eek: Fajne firaneczki i zasłony takie delikatne, lekkie:yes: Łał ale piknie,muszę powiedzieć że toaletka za te pieniądze prezentuje się super.Gustowne dodatki, dobrze dobrane krzesło,lampa stworzyłaś naprawdę bardzo ładną sypialnię. No i ten gościu w tle,przystojniak z niego że hej,wpasował się w scenerię . dziękuję, a owieczka wiadomo że śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.02.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Cudnie, piękna toaletka!!!! Kocie dekoracje - najdroższe ze wszystkiego:D - zdecydowanie jednak najpiękniejsze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Pawełkot - dzięki Sharlo idę kolację zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mam Wreszcie Toaletka się ładnie wpasowała. I jaki abażur wisi I dodatki. Podoba mi się! a i pod biurkiem siedziałam żeby to ujęcie zrobić. Doceniamy wysiłek A owieczka - wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Hej kochana Przeczytałam dozownik przybidetowy i zobaczylam przy opisie fotkę niebeiskiego dozownika z myjką Dopiero po chwili zobaczyłam ,ze opis nie do tego zdjecia Kącik toaletkowy suuuper Venusko co to za firanki z IKEA ??? Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.02.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Piękna toaletka :cool:prawie tak ładna jak moja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Wreszcie Toaletka się ładnie wpasowała. I jaki abażur wisi I dodatki. Podoba mi się! Doceniamy wysiłek A owieczka - wiadomo abażur jest najlepszy, zamocowany na dyndającym kablu i spięty zipem do kabli w komputerze ha! nawet Ty nie napisałaś że perspektywy nie ma Hej kochana Przeczytałam dozownik przybidetowy i zobaczylam przy opisie fotkę niebeiskiego dozownika z myjką Dopiero po chwili zobaczyłam ,ze opis nie do tego zdjecia Kącik toaletkowy suuuper Venusko co to za firanki z IKEA ??? Miłej niedzieli Karolka jak później oglądałam fotki to sama się pomyliłam i myślę sobie jak ja te zdjęcia wstawiłam, że dozownik z pralni mam niby przy bidecie Firanki to Lil z IKEA, polecam. Tiulowe jak moja suknia ślubna, czyli śliczne łatwo się je skraca, pięknie wyglądają i są tanie (15 zł 2 sztuki). Ja na tym oknie 4m mam 3 sztuki, ale chcę dowiesić jeszcze jedną żeby było gęściej. Piękna toaletka :cool:prawie tak ładna jak moja :lol2: Pani kuliżanko ale prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.02.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 hihihi ja tez sobie pomyślałam "coś mało delikatna ta myjka przy bidecie... no ale co kto lubi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 miałam podobne skojarzenie jak Duśka miłej niedzieli Kobitki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.02.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venusko - czemu toaletka tak błyszczy? Położyłaś na niej szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 no no druciak przy bidecie bardzo jest potrzebny Natalio tak ta toaletka w komplecie ma taką szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.02.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venusku a gdzie kupilas toaletke ? I lusterko? Jeszcze raz powtórzę pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA440 24.02.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam,Przychodzę się poradzić,dziewczynki fajny ten pojemnik?http://s2.zlotewyprzedaze.pl/Products/142126/193b4b2d-4d5d-4677-bb21-28afdf13d58e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 24.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Jola fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Emilko toaletka to malm z ikea, a lusterko już dawno kupiłam w tk maxx, ale co jakiś czas znowu je mają Jola bardzo fajny to na pieczywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venuska, Wszystko piękne i porządek, że ach, no i poświęcenie szalonego reportera trzeba docenić I teraz ALE ALE Owieczka najśliczniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Justynko pięknie, cuuuuuddddooooownieeee!!!!!!! Uwielbiam wszystkie dobierane przez Ciebie drobiazgi i dodatki Milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts