Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venuska,

Wszystko piękne i porządek, że ach, no i poświęcenie szalonego reportera trzeba docenić:yes:

I teraz ALE

ALE Owieczka najśliczniejsza :lol2:

Ale najlepsze :lol2:

Justynko pięknie, cuuuuuddddooooownieeee!!!!!!! :yes:

Uwielbiam wszystkie dobierane przez Ciebie drobiazgi i dodatki :cool:

Milej niedzieli :hug:

:wiggle: i wzajemnie

Tak Venusku na pieczywo,jak i Wam się spodobał,to lecę zakupić.:wiggle:

fajny, fajny :rolleyes:

Uwielbiam Owieczkę przed duże O!

Toaletka świetnie wygląda, aż zajrzałam ale we Wro nie ma :cry:.

Łazienka mi się baaardzo podoba, kiedyś mniej (nie wiem czemu :D) a teraz faaaajnie jest, i ta zieleń - mam wrażenie rzadko stosowana :rolleyes: mimo, że nie lubię zielonego - fantastyczna!

Venus pięknie :)

dzięki :hug:

Venusko - czy nie szukałaś takiego pojemnika?

http://static.westwing.pl/i/FR-SH554WW25XTEFR-1-catalog.jpg

Na west, za 59,00zł

Natalio bardzo dziękuję :hug: wczoraj siostra do mnie dzwoniła zameldować że na zalando są takie pojemniki. Szperałam i niestety oprócz rozmiaru M i L nie ma podanych wymiarów :( także muszę odpuścić...póki co :lol:

Uwielbiam Owieczkę przed duże O!

Toaletka świetnie wygląda, aż zajrzałam ale we Wro nie ma :cry:.

Łazienka mi się baaardzo podoba, kiedyś mniej (nie wiem czemu :D) a teraz faaaajnie jest, i ta zieleń - mam wrażenie rzadko stosowana :rolleyes: mimo, że nie lubię zielonego - fantastyczna!

No proszę, do Owieczki się przekonałaś :lol2:

Za łazienkę dziękuję, niestety mieliśmy z nią tyle przejść że dopiero niedawno na nowo ją polubiłam, więc i fotki są :lol2:

jaka super owieczka!!! i w ogole jak fajowo się układa wszystko w sypialni. zazdraszam miejsca w sypialni i tej toaletki!! razem z krzesłem tworza super zestaw, ale czekam na te hitowe drzwi między sypialnią a garderobą :)

Nicol właśnie ta sypialnia nie jest wielka, 21 m2, ale biel sprawa że wydaje się przestronniejsza :yes: Hitowe drzwi? :D no nie wiem, ciągle mi się wizja zmienia, zobaczymy :rolleyes:

Helloł :bye: ale mi się dziś wstawać nie chciało, jak weszłam do wanny to poczułam że to już koniec...nie ma już nic :lol2: niestety w pracy być dziś muszę.

Venuseczku, jak zawsze slicznie u Ciebie:yes: Chyba se zrobię taką konsolkę:D

Swoją droga, niezła z Ciebie pedantka:eek::D

Konsolkę polecam :yes: ja pedantka? :rotfl: ja po prostu muszę przewidzieć na wszystko miejsce bałaganię za 10 osób :lol:

Pięknie, z gustem, niesamowicie...

Proszę powiedz mi gdzie kupiła:

-to siedzisko w hollu?

- ramki białe do zdjęć

I jak się spisują hokery białe? jak w czyszczeniu? no i namiar

Witam :bye:

ławeczka jest z Kare Design (chyba nadal do kupienia), białe ramki to ikea, ogólnie do hokerów nie mam zastrzeżeń, jednak kotki mocno mi je oszpeciły wskakiwaniem. Czyszczenie ok. Hokery kupiłam na allegro, model Bond :lol:

Super toaletka. I owieczka cudna. Jedynie do łazienki nie mogę się przekonać, przepraszam :(

Mirelko za co przepraszasz? :) przecież to nam ma się podobać :yes: :hug: wiem, że nie jesteś brązo-beżo lubna :lol2:

helloł

sypialnia wygląda pięknie, toaletka super, bardzo elegancko i kobieco, chyba żałuję że nie kupiłam malma:bash:

co do łazienki, muszę się zgodzić z mirellką, i w sumie beże i brązy ładnie wyglądają, bardzo ładne płytki to ta zieleń mi nie pasi:(, a stojak z tk maxa zajebisty, pamiętasz cenę?

Reni Twoja przecież też fajna :yes: ja nie mam ściany do której mogłabym zamocować, dlatego mam takiego wolnego strzelca :lol2:

Kolory w łazience to sprawa bardzo subiektywna, ja w kolorach ziemi bardzo dobrze odpoczywam. Nie chciałabym się np codziennie prysznicować w łazience dolnej z fornirem w połysku, bielą w połysku i kryształkami :no: taką to mogę mieć na dole dla gości :cool:

Stojak kosztował 59 zł :lol2: mówiłam że ja miszczu :lol:

Kamiku :hug:

59 zł:jawdrop: no masz , co za szczęście:(

byłam ostatnio w tk i nic nie było, półki puste, niektóre rzeczy stały w odległości pół metra od siebie, tak porozstawiane były, aż zapytałam Panią czy zamykają ten sklep, masakra

acha kupiłam nowy obraz do dolnego wc

uroczyście ogłaszam, iż w katowickiej silesi mamy zarę home