JOLA440 24.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Tak Venusku na pieczywo,jak i Wam się spodobał,to lecę zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venuska, Wszystko piękne i porządek, że ach, no i poświęcenie szalonego reportera trzeba docenić I teraz ALE ALE Owieczka najśliczniejsza Ale najlepsze Justynko pięknie, cuuuuuddddooooownieeee!!!!!!! Uwielbiam wszystkie dobierane przez Ciebie drobiazgi i dodatki Milej niedzieli i wzajemnie Tak Venusku na pieczywo,jak i Wam się spodobał,to lecę zakupić. fajny, fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 24.02.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venus pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venusko - czy nie szukałaś takiego pojemnika? http://static.westwing.pl/i/FR-SH554WW25XTEFR-1-catalog.jpg Na west, za 59,00zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.02.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Uwielbiam Owieczkę przed duże O! Toaletka świetnie wygląda, aż zajrzałam ale we Wro nie ma . Łazienka mi się baaardzo podoba, kiedyś mniej (nie wiem czemu ) a teraz faaaajnie jest, i ta zieleń - mam wrażenie rzadko stosowana mimo, że nie lubię zielonego - fantastyczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 jaka super owieczka!!! i w ogole jak fajowo się układa wszystko w sypialni. zazdraszam miejsca w sypialni i tej toaletki!! razem z krzesłem tworza super zestaw, ale czekam na te hitowe drzwi między sypialnią a garderobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venus pięknie dzięki Venusko - czy nie szukałaś takiego pojemnika? http://static.westwing.pl/i/FR-SH554WW25XTEFR-1-catalog.jpg Na west, za 59,00zł Natalio bardzo dziękuję wczoraj siostra do mnie dzwoniła zameldować że na zalando są takie pojemniki. Szperałam i niestety oprócz rozmiaru M i L nie ma podanych wymiarów także muszę odpuścić...póki co Uwielbiam Owieczkę przed duże O! Toaletka świetnie wygląda, aż zajrzałam ale we Wro nie ma . Łazienka mi się baaardzo podoba, kiedyś mniej (nie wiem czemu ) a teraz faaaajnie jest, i ta zieleń - mam wrażenie rzadko stosowana mimo, że nie lubię zielonego - fantastyczna! No proszę, do Owieczki się przekonałaś Za łazienkę dziękuję, niestety mieliśmy z nią tyle przejść że dopiero niedawno na nowo ją polubiłam, więc i fotki są jaka super owieczka!!! i w ogole jak fajowo się układa wszystko w sypialni. zazdraszam miejsca w sypialni i tej toaletki!! razem z krzesłem tworza super zestaw, ale czekam na te hitowe drzwi między sypialnią a garderobą Nicol właśnie ta sypialnia nie jest wielka, 21 m2, ale biel sprawa że wydaje się przestronniejsza Hitowe drzwi? no nie wiem, ciągle mi się wizja zmienia, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 ej justynka, to jeszcze "niebieską" owcę pokaż dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.02.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Duś ciężko tę franczeskę dopaść, bo nie dość że ruchliwa to i uważa tylko męża - kokietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 24.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Baby to jednak zdradzieckie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.02.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Owieczka już większa, poważniejsza śliczny Prinsiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Venuseczku, jak zawsze slicznie u Ciebie:yes: Chyba se zrobię taką konsolkę Swoją droga, niezła z Ciebie pedantka:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vieta 24.02.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Pięknie, z gustem, niesamowicie...Proszę powiedz mi gdzie kupiła:-to siedzisko w hollu? - ramki białe do zdjęćI jak się spisują hokery białe? jak w czyszczeniu? no i namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Super toaletka. I owieczka cudna. Jedynie do łazienki nie mogę się przekonać, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Helloł ale mi się dziś wstawać nie chciało, jak weszłam do wanny to poczułam że to już koniec...nie ma już nic niestety w pracy być dziś muszę. Venuseczku, jak zawsze slicznie u Ciebie:yes: Chyba se zrobię taką konsolkę Swoją droga, niezła z Ciebie pedantka:eek: Konsolkę polecam ja pedantka? ja po prostu muszę przewidzieć na wszystko miejsce bałaganię za 10 osób Pięknie, z gustem, niesamowicie... Proszę powiedz mi gdzie kupiła: -to siedzisko w hollu? - ramki białe do zdjęć I jak się spisują hokery białe? jak w czyszczeniu? no i namiar Witam ławeczka jest z Kare Design (chyba nadal do kupienia), białe ramki to ikea, ogólnie do hokerów nie mam zastrzeżeń, jednak kotki mocno mi je oszpeciły wskakiwaniem. Czyszczenie ok. Hokery kupiłam na allegro, model Bond Super toaletka. I owieczka cudna. Jedynie do łazienki nie mogę się przekonać, przepraszam Mirelko za co przepraszasz? przecież to nam ma się podobać wiem, że nie jesteś brązo-beżo lubna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 helloł sypialnia wygląda pięknie, toaletka super, bardzo elegancko i kobieco, chyba żałuję że nie kupiłam malma:bash: co do łazienki, muszę się zgodzić z mirellką, i w sumie beże i brązy ładnie wyglądają, bardzo ładne płytki to ta zieleń mi nie pasi:(, a stojak z tk maxa zajebisty, pamiętasz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 25.02.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Venuska, super ta Twoja toaletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Reni Twoja przecież też fajna ja nie mam ściany do której mogłabym zamocować, dlatego mam takiego wolnego strzelca Kolory w łazience to sprawa bardzo subiektywna, ja w kolorach ziemi bardzo dobrze odpoczywam. Nie chciałabym się np codziennie prysznicować w łazience dolnej z fornirem w połysku, bielą w połysku i kryształkami taką to mogę mieć na dole dla gości Stojak kosztował 59 zł mówiłam że ja miszczu Kamiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.02.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 59 zł no masz , co za szczęście:( byłam ostatnio w tk i nic nie było, półki puste, niektóre rzeczy stały w odległości pół metra od siebie, tak porozstawiane były, aż zapytałam Panią czy zamykają ten sklep, masakra acha kupiłam nowy obraz do dolnego wc uroczyście ogłaszam, iż w katowickiej silesi mamy zarę home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts