Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

59 zł:jawdrop: no masz , co za szczęście:(

byłam ostatnio w tk i nic nie było, półki puste, niektóre rzeczy stały w odległości pół metra od siebie, tak porozstawiane były, aż zapytałam Panią czy zamykają ten sklep, masakra

acha kupiłam nowy obraz do dolnego wc

uroczyście ogłaszam, iż w katowickiej silesi mamy zarę home

U nas w dziale z dekoracjami i wyposażeniem do domu w TKMaxx też pustki, aż szlag człowieka bierze, że nie ma w czym przebierać :sick:, ale ja mam o tyle dobrze, że schodzę sobie wtedy piętro niżej i grzebię w ciuszkach dla niemowlaków :D

A paputki z Zary Home mam :D Już drugi rok leci, są super ciepłe i super wygodne :yes: no i w domu mogę chodzić w sukienkach, bo nie wyglądam śmiesznie ładnie ubrana + jakieś kapcie spod Gubałówki (dotychczas tam kupowałam :lol2:).

Venus, tak jak nie lubiłam zielonych łazienek (łazienek kolorowych w ogóle), tak Twoja ma coś w sobie :yes: choć przyznam, że wcześniej tego nie zauważałam, więc milczałam na jej temat, ale teraz - udomowiona - podoba mi się :yes:

Toaletka super, zazdroszczę wszystkich toaletek w sypialni, bo u nas nie ma miejsca :( Te firany rzeczywiście fajnie się prezentują w sypialniach :yes: