Venus_m 25.02.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A już zaczynałam Cię lubić Wiesz, ja chwalę to co mi się podoba, jakieś skuchy, wolę z grzeczności przemilczeć To dobrze, że nie dałam Tobie tej szansy do końca wykorzystać żartuje delikutaśna Ty nasza U nas w dziale z dekoracjami i wyposażeniem do domu w TKMaxx też pustki, aż szlag człowieka bierze, że nie ma w czym przebierać , ale ja mam o tyle dobrze, że schodzę sobie wtedy piętro niżej i grzebię w ciuszkach dla niemowlaków A paputki z Zary Home mam Już drugi rok leci, są super ciepłe i super wygodne no i w domu mogę chodzić w sukienkach, bo nie wyglądam śmiesznie ładnie ubrana + jakieś kapcie spod Gubałówki (dotychczas tam kupowałam ). U nas też jakoś marnie i w Centrum i w Blue City, plus mam taki że do jednej i drugiej dobry dojazd i blisko Venus, tak jak nie lubiłam zielonych łazienek (łazienek kolorowych w ogóle), tak Twoja ma coś w sobie choć przyznam, że wcześniej tego nie zauważałam, więc milczałam na jej temat, ale teraz - udomowiona - podoba mi się Toaletka super, zazdroszczę wszystkich toaletek w sypialni, bo u nas nie ma miejsca Te firany rzeczywiście fajnie się prezentują w sypialniach Bez przechwalania powiem, że na zdjęciach ciężko jest uchwycić urodę tej łazienki. Nam się bardzo podoba, ale wiadomo jak ktoś takich kolorów nie lubi to mu się nie spodoba. Poważnie nie masz miejsca na toaletkę? Przecież ona może być gdzieś wciśnięta, u mnie akurat ma luz no i pod oknem więc światło dziennie do makijażu de best Ilonko mówisz, ze te paputki warte swojej ceny, wyglądają lichutko a i drogie dziewczyny jak nic idzie wiosna, u mnie ciepło i słońce chyba wszyscy czekamy już na wiosnę, ja całą zimę w płaskim bucie aż zaczynam tęsknić za moimi bolącymi kolanami od szpilek Venusko dopiero dotarłam na FM, dziękuję zaodpowiedź w sprawie indukcji:) bardzo proszę pozostaję do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Venus, średnio, po wydzieleniu garderoby mamy maleńką sypialnię, wchodzi tylko łóżko i dwa stoliki nocne. Po bokach łóżka jest akurat miejsca na przejście, ale na nic więcej, a na przeciwko wisi kaloryfer, na który już patrzeć nie mogę Mogłabym nad nim podwiesić toaletkę (widziałam coś takiego w Ikei, chyba też Reni ma wiszącą), ale nie wiem jak z ciepłem i czy toaletka się od tego nie zniszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Nie czuję się dziś najlepiej i może dlatego jestem taka sensitive Ale jeśli uważasz, że zawsze za bardzo słodzę to mogę od dziś być bardzo szczera w stosunku do Ciebie i Twoich wnętrz:lol2: - wedle życzenia:D:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ilonka nie pomogę, bo się nie znam Magda ja to wiem kiedy trafić a swoją drogą to poproszę szczerze, bo takie cenię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ilonka ja myslę że mogłabyś zamontować nad kaloryferem taką toaletkę, przecież tak montuje sie drewniane półki aby ściana sie nie brudziła, najwyżej powisi troche i jak by co wyrzucisz, 169 zł nie majatek a tyle ta moja kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.02.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dobra, sama chciałaś Ja zielenie bardzo lubię, ale w Twojej łazience nie kolor jest kontrowersyjny, a NIEPOTRZEBNE ZABUDOWY G-K po obu stronach. Nie stwarzają logicznej całości, wynikającej z potrzeby użytkowników, np. przy WC zabudowa jest zbyt masywna, z drugiej strony przy lustrze podwójne grube półki też nie wyglądają atrakcyjnie i nie są wcale takie pojemne. To oczywiście moje zdanie, dobrze, ze Tobie się podoba, chociaż wymsknęło Ci się, ze długo do niej przyzwyczajałaś się To tak szczerze. Ale reszta Twojego domu bez zarzutów, mniam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 a propo łazienki - wydaje mi się, że ona dość dobrze komponuje się z całym zamysłem domu - jest taka elegancka i inna.Kolory współgrają idealnie.Mi tylko źle się kojarzy ciąg po prawej stronie - wanna zabudowana i dalej umywalka, Ale to osobiste odczucia i wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dokładnie, moim zdaniem łazienka bardzo dobrze wpisuje się w klimat całego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 25.02.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Szczerze to wszystko mi się podoba:yes: i tak jak dziewczyny, przekonuję się do górnej łazienki:D p.s Skąd to lusterko na toaletce? Szukam podobnego:yes: Edytowane 25 Lutego 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.02.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Natalia chciałam i bardzo się cieszę że to napisałaś, bo odczucia każdy ma prawo mieć swoje. Łazienka na etapie projektowania była bardzo wyczerpująca, bo wbrew pozorom jej kształt i to co zastałam po tynkowaniu nie dawało nadzieji. Skosy wychodziły bardzo nisko, albo wnęka albo wypustka...a za chwilę belka podtrzymująca dach i tak na każdej ścianie jakiś krzak wychodził. Uwierz mi na słowo, że zabudowy bardzo to pomieszczenie uprościły a i pozwoliły mieć i mega pojemną szafę i wielkie szuflady na kosmetyki. Dzięki temu w 10 m2 pokoju (tak!) zmieściło się wszystko co chcieliśmy. Udało nam się w obu łazienkach uniknąć to czego nienawidzę w większości realizacji - czyli prostej ściany i odstającego klocka geberitowego Niemniej jeszcze raz dziękuję za szczerość, my tę łazienkę uwielbiamy i zdania raczej nie zmienimy Nic mi się nie wymsknęło, ja jej nie lubiłam przez spartolone fugi, dziurawą rurę pod wanną i zmasakrowany dekor którego nie mogłam doczyścić Łazienka pasuje do domu sypialnia w tych samych kolorach będzie - pisałam że szukam zielonych zasłon Madziu lusterko kupione w tk maxx ---------------------------------------------------------------------------- Mam najlepszego męża na świecie pojechał ze mną na zakupy i sam mnie namówił na koszulę i spódnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Mam najlepszego męża na świecie pojechał ze mną na zakupy i sam mnie namówił na koszulę i spódnicę Miętka jesteś Ja się tak łatwo nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Taka tu cisza na forum, bo Venus zniknęła na cały dzień Koszula i spódnica piszesz? Kurcze, jak ja bym chciała pójść w końcu do sklepu i kupić coś dla siebie Niestety, jeszcze kilka dobrych miesięcy muszę sobie odpuścić, bo nie wiadomo, z jaką figurą skończę ale brakuje mi nowych fatałaszków jak nie wiem co Teraz to głównie dresy i mam szczerze dość, że z całej szafy pasuje na mnie raptem kilka sztuk odzieży - latem w sukience byłoby łatwiej, a tak muszę chodzić w jakimś kurtko-worku po osobie ze sporą nadwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ania Ty mi tu nie ripostuj, bo de menrzu mi aligancko wybrał a zapierałam się przed sklepem jak Prinsio przed wyciskaniem pęcherza ... Ilonko dziś końcówka miesiąca więc intensywnie, ale wszystko zrobiłam co było dziś priorytetowe wczoraj właśnie miałam kryzys, bo na zakupach byłam rok temu Wszystko leci na dom co mnie cieszy bo sporo się zmienia, ale też brakuje mi tego niewinnego shoppingu na który mogłam sobie pozwolić, teraz jest inaczej. Wczoraj miałam poważny kryzys i nie zdążyłam zrobić wykładu mężu o mojej szafie kiedy to powiedział żebym się w ten natychmiast ubierała bo ewidentnie muszę coś kupić. Szukałam miętowej bluzki - albo koszuli albo takiej ze sztucznego materiału eleganckiego (żakard? ), mierzyłam jedną w reserved ale taki śmieciuch pod szyją dziura a bleeee. Mąż mnie siłą do Reportera zaciągnął, nie chciałam tam wejść bo ja się tam ubierałam jak chodziłam do gimnazjum wyszłam od nich z miętową koszulą i czarną spódniczką No i w Mohito pojawiła się moja wyśniona bluzka więc od razu musiałam ją mieć. Jeszcze kupię jakieś pantoflo-śmigacze i będę happy Ja chcę wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 T Teraz to głównie dresy i mam szczerze dość, że z całej szafy pasuje na mnie raptem kilka sztuk odzieży - latem w sukience byłoby łatwiej, a tak muszę chodzić w jakimś kurtko-worku po osobie ze sporą nadwagą to może jakies fajne dodtaki, torba czy szal...zawsze jakas odmiana i figura nie ważna . Chociaz jak pamietam Ciebiez fotek świątecznych to raczej bardzo nie przytyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ivy no właśnie różnie bywa, moja mama ze mną i bratem (dwie oddzielne ciąże ) przytyła za każdym razem 6-8 kg. Moja koleżanka filigranowa rodziła na jesieni, przytyła 28 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Taką mam koszulę : i taką bluzkę z mohito: tutaj bluzka wygląda okropnie, a gwarantuje że jest boska, z tyłu cała rozpinana na guziki perełki jak na kołnierzu Spódnicy nie mogę znaleźć czarna plisowana do kolana z opaśnicą ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dobra, dobra Już nic nie mówię Jeszcze kupię jakieś pantoflo-śmigacze i będę happy Ryyyli? A torebka? A apaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dobra, dobra Już nic nie mówię Ryyyli? A torebka? A apaszka? A seksi bielizna? Pończoszki? Zapaszki? Mazidełka? A celebrycka biżu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Torebek do noszenia na przegubie mam od licha tylko taką duuuużąą kopertówkę mogłabym chcieć ofc już wybrałam . Bielizna? mąż mnie woli nago Biżu nie noszę, nie lubię Edytowane 26 Lutego 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 A to prawda Venus, słyszałam, że te chude tyją więcej No u mnie się to nie sprawdza, na razie mam 6 kg do przodu, ale dużo poszło w tyłek (prawie 10 cm ), nie wiem czy to kości się rozeszły (biodra bolą mnie od początku ciąży, więc pocieszam się, że tak) czy tłuszczu się tam nazbierało (nie jestem obiektywna w ocenie, a nikt szczerze ciężarnej nie powie ), prawda jest taka, że nie dopinam prawie żadnych spodni (poza jedną parą dżinsów ze stretchem, które okazały się spodniami ze stretchu z niewielką domieszką dżinsu ), niczego też nie mogę kupić, bo nie wiem, ile z tego tyłka zostanie ivy, mam wrażenie, że tej mega kurtce (jest brzydka i za duża w ramionach, ale przynajmniej się dopina) żaden szal nie pomoże ale torebka to dobry pomysł, na pewno poprawi mi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts