Ilona Agata 26.02.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Venus, w TKMaxx widziałam ostatnio fajne, miętowe spodnie, lubię ciuszki w tym kolorze, ale mam wrażenie, że ten trend przejdzie mi koło nosa Dobra, koniec z marudzeniem. Zakupione ubrania bardzo eleganckie, w sam raz dla zapracowanej kobiety sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 helloł dziewczyny Ilona no bez przesady, za chwilę rodzisz a ty chcesz sie w dzinsy zmieścić, no proszę cię ja nawet sie nie chwalę ile ciuchów sobie ostatnio kupiłam, jeszcze będę mieć wyrzuty sumienia:lol2: mąż tylko nie może znieść czwartej pary balerinek, pyta czy przewiduję inne buty też nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ilonka mnie się miętowe spodnie podobają, ale nie bardzo wyglądam chyba że takie materiałowe z zaszewkami Reni ale Ty masz chatę urządzoną ja balerinek nie lubię, tzn wolę je od sportowych butów, ale najbardziej to lubię szpilki peep toe, więc całe lato w takich śmigam na zmianę w japonkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a co to za szpilki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 peep toe? Reni no błagam to takie z dziurką na paluszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ale mnie po tej ciężkiej pracy wzięło na słuchanie Joy-Touch by touch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Reni, w cokolwiek co nie jest dresem Czekam na wiosnę, żeby zrzucić tę straszną kurtkę (lub móc ubrać inną, rozpiętą) i jakąś sukienkę przynajmniej założyć, bo do długości tej kurtki (za tyłek) żadna nie pasuje A tak naprawdę brakuje mi po prostu ciuchowych zakupów, bo w ciągu ośmiu miesięcy nie kupiłam sobie nic ładnego Też miałam ochotę na baleriny, ale podobno mogę mieć opuchnięte nogi no i nie kupiłam, a moje wymarzone były w sporo niższej cenie Venus, całe lato w szpilkach podziwiam ja latem głównie japonki noszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Torebek do noszenia na przegubie mam od licha tylko taką duuuużąą kopertówkę mogłabym chcieć ofc już wybrałam . a jaką wybrałaś, uwielbiam kopertówki muszę zmienić prace bo teraz to nawet w worku mogla bym przyjść, brakuje mi takich zakupów biurowych-reprezentacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 peep toe? Reni no błagam [ATTACH=CONFIG]173016[/ATTACH] to takie z dziurką na paluszku. ech to takie znam i kocham ale chodzę w takich do kina, coby szybko ściągnąć, myślałam że wynaleziono szpilki na całodniowe bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ivy nie ma na stronie, lakierowaną dwukolorową cholera chcę wiosny, nie mogę już znieść sztybletów na nogach Reni no coś Ty? ja zawsze stawiam na wygodę, więc buty są przeze mnie bardzo pilnie weryfikowane, czyli coś mi się podoba i mierz. Jeżeli po 3 sekundach od założenia nie mówię "to jest mój but" to nie kupuję, wszystkie inne są niewygodne. Przynajmniej tego się przez 4 lata nauczyłam Ivy u mnie praca też taka że dziewczyny latają w szortach i japonkach do pracy. Teraz się trochę zmienia tyle sukienek mam a nie pasowało mi chodzić, eh pamiętne czasy sekretariatu kiedy zawsze trzeba było wyglądać bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a ja mam już dziś morelowe balerinki i wąskie dzinsy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Słuchajcie wczoraj w pracy rozmawiamy z dziewczynami o farbowaniu włosów, każda narzeka no i ja mówię że teraz chciałabym trochę jaśniejszy brąz. Ja farbuję na kolor palonych ziaren kawy więc bardzo, bardzo ciemne, przez pierwszy tydzień wyglądają jak czarne, tylko w słońcu połysk brązu. Koleżanka mówi żebym sobie taki test zrobiła na stronie Loreala. Wiem, że nie chcę ich dekoloryzować, tylko stopniowo rozjaśniać. Robię test, chyba z 5 min co by dobrze wypełnić no i na koniec wynik: Dekoloryzuj włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja bym chciała baleriny z Melissy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 http://www.sklep.house.pl/odziez-damska_776/buty_789/buty-damskie_39916.html/s/pcreateddate/a/11464 i takie śmigacze muszę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Słuchajcie wczoraj w pracy rozmawiamy z dziewczynami o farbowaniu włosów, każda narzeka no i ja mówię że teraz chciałabym trochę jaśniejszy brąz. Ja farbuję na kolor palonych ziaren kawy więc bardzo, bardzo ciemne, przez pierwszy tydzień wyglądają jak czarne, tylko w słońcu połysk brązu. Koleżanka mówi żebym sobie taki test zrobiła na stronie Loreala. Wiem, że nie chcę ich dekoloryzować, tylko stopniowo rozjaśniać. Robię test, chyba z 5 min co by dobrze wypełnić no i na koniec wynik: Dekoloryzuj włosy mi Fryzjer tez powiedział ze musze dekoloryzowac /farbuję ciemnym brązem z Loreal casting/ żeby uzyskać jaśniejszy odcień, marzył mi się taki z brązowym jasniejszym odcieniem -połyskiem...ale szkoda mi włosów na dekoloryzacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Venus, a jaką wysokość obcasów nosisz? Może masz jakieś marki, które produkują w miarę wygodne buty na obcasie? Ja się w prawie wszystkich okrutnie męczę, wyjątkiem są usztywniające całą stopę gladiatorki na obcasie (tylko że one skracają mi nogi i nie lubię ich nosić z sukienkami/spódniczkami) no i oczywiście kozaki, botki na obcasie. Wszystkie wsuwane czółenka na obcasach noszę okazjonalnie. Raz miałam dekoloryzowane włosy i wcale nie było tak źle Lepsze to niż czekanie kilka lat z odrostem (przechodziłam z czekoladowego brązu na blond). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 12-14 cm + platforma z przodu, ale nie taka burdelowa Mogę polecić buty polskich firm, skórzane maksymalnie do 200 zł, zwykle 150-170. Ja je kupuję w Maximusie na polskich halach, polecam Kotyl oraz Zych&Staszewski (moje ślubne - mogłabym jeszcze 5 par kupić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Raz miałam dekoloryzowane włosy i wcale nie było tak źle Lepsze to niż czekanie kilka lat z odrostem (przechodziłam z czekoladowego brązu na blond). jest to jedyna opcja, ale jakos boje sie zaryzykować. U mnie czekanie z odrostem wiecej jak miesiac spowodowało by,ze brano by mnie za babuleńkę. Niestety jestem już dośc mocno siwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dajcie spokój, ja 24 lat nie mam a tyle siwaków mam i to od niedawna no nic, muszę mieć zawsze kolor zrobiony bo teraz wyglądam koszmarnie...jeszcze 1,5 tygodni Ja z płomiennego rudego przechodziłam na kawę z mlekiem którą w jednej chwili zbeszcześciłam na paloną kawę ale nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Venus, żadnej z tych firm nie znam Ja nawet w 5-7 cm się męczę, chyba że właśnie mam usztywnioną stopę i kostkę, wtedy mogę nosić powyżej 10 cm. ivy, rozumiem, ja się nie przywiązuję do jednej fryzury i np. zapuszczam, a jak już są długie, to ścinam (wyjątkiem był rok przed weselem, wtedy ich nie ruszałam ). Jakbym lubiła długie, to nie zdecydowałabym się na dekoloryzację, bo włosy na pewno mocno oberwały, ale zrobiłam ją, przeszłam na ciemny blond, pochodziłam jakiś czas, a potem stopniowo skracałam fryzurę, żeby całkowicie pozbyć się tych zdekoloryzowanych włosów. Odrastające farbowałam coraz jaśniej i jakoś to poszło. Od tego czasu nie zdecydowałam się przyciemnić i chyba nigdy nie zdecyduję, nie dlatego, że w jasnych wyglądam lepiej, ale dlatego, że tak trudno potem coś zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts