MarJel 26.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dajcie spokój, ja 24 lat nie mam a tyle siwaków mam i to od niedawna no nic, muszę mieć zawsze kolor zrobiony bo teraz wyglądam koszmarnie...jeszcze 1,5 tygodni Ja z płomiennego rudego przechodziłam na kawę z mlekiem którą w jednej chwili zbeszcześciłam na paloną kawę ale nie żałuję. Trza se było zrobić latte albo cappucino , na pewno lepsze niż kawa z mlekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) ja z tych wysokich więc szpileczki rzadko nosze w sumie tylko na imprezki polecam buty lux, kotyl, baldowski polscy producenci świetnie wyprofilowane mimo że np 12 cm idealne na całonocne potancówy :yes: oczywiście ich strony internetowe wołają o pomstę do nieba a prezentowane tam wzory pamiętają lata 90 te koszmarek:eek: ale w sklepach można dostać ich najnowsze wzory niczym nie odbiegają od venezi czy aldo tylko cena przystepniejsza Edytowane 26 Lutego 2013 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No proszę, ilu ja firm nie znam Jeśli chodzi o Aldo, to zawsze mam w tym sklepie problem, bo rozmiar 36 jest dla mnie za mały, a 37 za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 o proszę nawet Karolka kotyla poleca mają naprawdę super buty Aldo i Venezia to dla mnie chłam, nawet tam nie zachodzę, bo mnie na g**** nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ilonko ja mam np ten model tylko w granacie zarąbiście wygodne http://moda.allegro.pl/sale-lux-czekoladowe-4555-botki-na-slupku-r-36-i2985174829.html takie http://moda.allegro.pl/new-baldowski-sznurowane-polbuty-kolor-jeans-37-i3038016576.html te ciapciaki uwielbiam http://moda.allegro.pl/269-na-169-lux-capucino-botki-ocieplone-skora-40-i3048763523.html balerinki bardzo wygodne http://moda.allegro.pl/polli-by-lux-szare-czarne-balerinki-kokardka-37-i2988137761.html http://moda.allegro.pl/baldowski-modne-capucino-bez-botki-platforma-39-i2999476477.html wygodne :yes: te równiez:lol2: http://moda.allegro.pl/359-na-219-kotyl-oliwkowe-braz-bez-skora-botki-37-i3001241214.html dobra starczy zaśmiecania:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sama oglądam mam fazę na ciuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 te boskie śmigaczki http://moda.allegro.pl/new-baldowski-sznurowane-polbuty-kolor-jeans-37-i3038016576.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja bym chciała baleriny z Melissy oj nie polecam. jeśli któryś but ma ci odparzyć i poranić stopę, to melisski zrobią to na bank. najgorszy but jaki miałam ever (miałam też vivienne'owe szpileczki z kulką i te już były o niebo lepsze, ale baleciochy to totalna porażka) a Venezii i Aldo nie znoszę. w tej 1 nic mi się nigdy nie podoba, a Aldo robi najgorzej wyprofilowane buty, jakie tylko można sobie wyobrazić (do jakości też mam dużo zastrzeżeń, ale jeśli o to chodzi to ja piesek francuski (włoski) jestem - na buty wydaję zdecydowanie za dużo, więc nie jestem pewnie obiektywnym źródłem opinii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sama oglądam mam fazę na ciuchy mnie też wzieło ja sie na te czaję ale chciałabym czarne http://moda.allegro.pl/319-199-visconi-ceglaste-skora-botki-sztyblety-36-i3001241729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Duś ja mam przy pracy Pradę i Valentino (a w nim Ralph Lauren i inne), Moschino i Diora także zapraszam Ja kiedyś kupiłam w Heavy Duty czerwone szpilki, przysięgam po jednej nocy (wesele siostry) na drugi dzień miałam sparaliżowane najmniejsze palce u stóp tak ściskały, że krew nie dopływała. Karolka ja w podobnych teraz śmigam, tylko jasne i z nubuku weź to doczyść. Polecam, fajnie wyglądają w różnych stylizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Duś ja mam przy pracy Pradę i Valentino (a w nim Ralph Lauren i inne), Moschino i Diora także zapraszam jezuuuuu... bym popłynęła... może nie mam w szafie samych perełek, ale kilka takich też się znajdzie... za 2 mies wybieram się do pizy i mam dostać namiar na jakiś totalnie kosmiczny outlet z "włochami" sesesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko że ja muszę buciora zmierzyć przez neta nie da rady dwa razy kupiłam i się naciełam jakieś delikatnusie stopy mam Wiec i tak czekam mnie wizytacja w sklepie może jeszcze coś innego namierzę Co do Aldo to mam tylko jedne mega wygodne szpile i to z wyprzedaży w Venezi nie kupuje bo jak dla mnie nie wygodne wolę Luxa i Baldowskiego jeszcze mnie nigdy nie opierdzieliły każde weselicho jest moje :yes: i nie muszę zdejmować szpilek po 2 godzinach także jak się kupuje obcasy warto kupić dobrze wyprofilowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Venezi też nie lubię, miałam jedną parę klapek i zmasakrowała mi stopy - nigdy więcej. Aldo mi się podobają - na wystawie - ale nie produkują mojego rozmiaru, więc nic nie wiem o wygodzie czy wyprofilowaniu. Ja w ogóle w kwestii butów mam spory problem, bo każde nowe buty oznaczają nowe odciski, zdarcia skóry i inne straszne rzeczy ze stopami nawet "ortopedyczne" (w wyglądzie) Ecco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ilonka a znasz takie plasty compeed? Ja je zawsze naklejam na tę kostkę nad piętą przed założeniem nowych butów. One są jak skóra, stapiają się, są dosyć grube, trzymają się tydzień (spokojnie aby rozchodzić nowe buty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Hej Laski Baldowskiego tez uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 26.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Niestety Venus, plastrami musiałabym poobklejać sobie całe nogi U mnie odciski nie tylko nad piętą, ale i na każdym paluchu (zwłaszcza małym i dużym - z boku i z góry), pomiędzy paluchami, na halluksie i na szczycie stopy jeśli to wsuwane czółenka. Dodatkowo w miejscu sznurowadeł, jeśli mam do czynienia z adidasami lub w miejscu wszelkich zapięć/klamerek przy sandałkach/klapkach. Już się przyzwyczaiłam, że najpierw ubieram nowe buty tylko wokół domu (do ogródka, sklepu, samochodu), potem na trochę dłużej, potem leczę rany, a potem już mogę nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 26.02.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 te compeedy to i ja polecam, bo ja generalnie też wrażliwiec butowy - nawet adidaski na siłownię potrafiły mnie obetrzeć (i skarpetkę miałam frotkową jak ustawa nakazuje, za samą kostkę ). choć nie próbowałam w nich nigdy "rozchadzać" butów, ale trzeba będzie wytestować (schudłam ostatnio dużo i wszystkie moje buty są jakby za duże, eh będzie kupowane hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.02.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ilonka mnie to kapcie obcierają luzik znam ten ból Duś dawaj dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja zakładam frottkową skarpetę i chadzam po domu z jeden dzień w drastycznych przypadkach 2 skarpety :lol2: jedyny skuteczny sposób na rozchodzenie butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts