Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No moja mama ma też identyczny komplet, ale same te sztućce do normalnego użytkowania, ja zamówiłam komplet ze wszystkim. Cena 594 zł, na ceneo chyba od 960 zł taki komplet można nabyć, ale to za punkty z kredytu ta obniżka.

Ja Afrodytą z Lubiany jestem zauroczona razem z narzeczonym. Byliśmy w maju na mazurach (bardzo klimatycznie miejsce, + mega mega stylistycznie dopieszczone) i była właśnie ta zastawa. Później pojechałam do fryzjerki, nowy salon fifa rafa słoń żyrafa w stylu eklektycznym poprosiłam o herbatę i dostałam w filiżance właśnie z tego kompletu :D Ze sztućcami długo się motałam, bo podoba nam się inna jeszcze kolekcja Gerlacha ale kosztuje 500 zł za 24 szt...więc dobra mogą być klasyki :D

hym...http://www.zeus-firma.home.pl/grafika/lampy/reality/london/london3p.jpg

Na zdjęciu mało urokliwy dlatego broniłam się rękami i nogami przed nim, na zdjęciu jakoś tak dziwnie światło rozpraszał. Mam już zamontowany w łazience dolnej i jest super :D

a zdjęcie pokaże? bo nie dopatrzyłam się!!

ano będę, jeżeli jeszcze nie widziałaś w co wątpie to galerie które absolutnie trzeba odwiedzić to: Mytka, Ilona Agata, Efilo, Reni, MarJel, Nasz, Rezi, Marcin Cetera, Akashaj (niestety od stycznia nieaktywna), MagdaZZZ:D Kurde wygląda to jak jakaś kolonia karna :rotfl:

Uwielbiam Cię :)

Venus z tą kolonią karną to dałaś czadu:lol2:

Uwielbiam Cię :)

:rotfl:ja też:rotfl:

Również lubię klasyczną elegancką zastawę, najlepiej nie wydziwiane sztućce, a zastawa biała lub złamana biel.

Twoje bardzo ładne:yes:

Mirelka, jak stolarz skończy szafy na pewno zrobię foty, w tej chwili szafa na buty ma zrobiony tylko środek, zwykłe półki, na których będą stały pudełka z butami.

Stolarz ma być dopiero w poniedziałek, mam nadzieje że przez parę dni wszystko skończy bo nie wiele mu już zostało:D

Edytowane przez MarJel

Venus masz zajebisty dom!!!! to klimatdo którego chciałabym podążać ,,, czad !!!! pół nocy czytałam wątek i nie wiem czy się nie zagubiłam, już jest po ślubie czy ta cudna sukienka jeszcze czeka?

jakbys mogła mi napisac bo nie doczytałam albo byłam zbyt śpiaca - jakie kafelki masz na dole w łazience? bardzo dziękuję i trzymam kciuki za dalsze zakupy

o boże dziewczyny bardzo mi miło (Mirelka, MarJel :hug:)

Lotta dziękuje Ci bardzo ;) Dla mnie to i tak na razie u nas spartańsko...ja tu bym chciała już czepiać girlandę z serduszkami w pokoju dziecięcym w oknie (której jeszcze nie wybrałam)...no nic przynajmniej zapytania o ściany tv i balustrady balkonowe do stolarzy poleciały :D Muszę narzeczonego przycisnąć to szybko się ogarnie :D Suknia będzie użyta 06.08.2011 r. już sama się nie mogę doczekać i jakoś w ogóle się nie stresuje :D a płytki w dolnej...hm..a żebym ja pamiętała, na podłodze 60x60 jakieś hiszpańskie Antracito coś tam 115 zł/m2 pewnie faktury nie znajdę i dokładnie nie powiem :( na ścianach biały snow poler 80 zł /m2 wymiar 30 x 60. Kupowałam w Galerii Venis w Wawrszawie.

Nicol no mogę spróbować tą fotkę cyknąć jak nie zapomnę co zdarza mi się nadzwyczaj często :D

Hmn....no moja szafa przejdzie chyba jeszcze spory lifting, bo marudzenie narzeczonego doprowadza mnie do szału...ale może wtedy system składany też damy, no zobaczy się łikend w końcu :D

P.S. Ulcia załóż koniecznie swój wątek. Jestem ciekawa co za projekt planujecie domu itp może do budowy daleko ale do marzeń to już chyba tylko ten jeden krok dzieli co? ;)

faktycznie piękna ta misa a co do mojego wątku hmmm...ja jeszcze nawet nie mam pozwolenia na budowę wiec po co wam zawracać głowę, ale chętnie będę korzystała z Waszych porad.

ps. od Twojego wątku się uzależniłam, bardzo lubię tu zaglądać, jak tylko syn uśnie, a ja nie uczę się do obrony to sru do Venus:)

No zapraszam ;) Ja dosyć często też tu jestem, chyba że mam kocioł w pracy, ale to na szczęście nie zdarza się zbyt często :D

No piękna ta misa, a mi nawet mając na nią finanse zwyczajnie szkoda wydać 400 zł ;) No nic, mam nadzięję że się dziś odkuję, szef polecił mi sklep w którym jego żona kupuje dodatki do domu http://www.homeconceptstore.com, mają swój sklep w Piasecznie, zaraz się szykuję i do niego jadę..bo u nich w sklepie internetowym podobno wszystko droższe o jakieś 40% niż na miejscu.

Ulcia a z czego sie bronisz? Magister?

Oj pójdzie na pewno dobrze, trzymam kciuki ;) Koniecznie pochwal się po obronie. Ja w zasadzie powinnam bronić licencjat w czerwcu (mamy lipiec, a ja jeszcze pracy nie napisałam :D ), no więc może wrzesień...ale coś czuję że za rok ;)

Byłam w Piasecznie i nic ciekawego nie upatrzyłam, zamówię chyba storczyka w tym internetowym ich sklepie za 169 zł ;/ Ale kupiłam i zmieniłam dozowniki w łazience na górze, mój przyszły ślubny powiedział że tego nie będzie komentować, bo ja i tak za 2 miesiące dojdę do wniosku że nie te tylko inne :D W moim stylu...od d*** strony ;)

Fotorelacja

Dozowniki w łazience:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7030585.jpg

Rączki do łazienki i kuchni ( :( ) - inox dłuższy kuchnia, chrom krótki szafka pod umywalką w łazience

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7030587.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7030594.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P7030600.jpg