reni1980 27.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ty to masz szczęscie:eek: wy tu o dietach a ja właśnie zjadłam całą paczkę dumli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ala a Ty nie nocujesz? P.S. Nie ma to jak sztuka mięsa w sosie, napisałam ja - pasibrzuch Nocuję, w końcu chyba do rana będziemy się bawić A Ty co nie możesz nocować????? Ja zarezerwowałam 1 osobowy pokój, bo ja strasznie chrapię, ale może się z kimś innym umów. A jak Ci tak bardzo zależy to mogę zmienić na dwójkę ale wówczas musiałabys wziąc zatyczki do uszu Wiesz Justynko ja patrze z perspektywy wielu przeżytych lat, zawsze chciałam byc szczupła a nigdy nie byłam, to mój najwiekszy kompleks, czasami była naprawdę gruba i bardzo tego żałuję. Co prawda zawsze byłam sprawna, wygimnastykowana, ale co z tego wyglądałam jak hipopotam Jak patrzę teraz na młode dziewczyny podobne do kaszalota to sie zastanawiam, dlaczego o siebie nie zadbają. Wiem, że to trudno, że chciałoby się zjeść coś dobrego, ale jak się od młodości nie uzależni od jedzenia to później będzie łatwiej A tak co roku kilka kg więcej i w wieku 40 lat upodabniamy się do kaszalota Więc moim zdaniem trzeba uważać co się je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu muszę się za siebie wziąć, ale ja tak lubię jedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu muszę się za siebie wziąć, ale ja tak lubię jedzonko Venusku, ale do kaszalota chyba Ci sporo brakuje? No, chyba, że od lipca tak Cię przybyło Poza tym, co to za bogini-anorektyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu muszę się za siebie wziąć, ale ja tak lubię jedzonko Venusko tu chodzi ogólnie, żeby nie przytyć, niekoniecznie się odchudzać nie każdy musibyć chudy starczy, żę będzie szczupły Ja Cie pamiętam jako apetyczną Venus. Zreszta ten nick do Ciebie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 przybyć nie przybyło ale mój nick nie jest pochodną bogini chociaż tak brzmi, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ale mój nick nie jest pochodną bogini chociaż tak brzmi, wiem. Nie wnikam czego jest pochodną Najbanalniejsze pod słońcem skojarzenie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mnie się wasze skojarzenie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mnie się wasze skojarzenie podoba No to się nie tłumacz i zostajemy przy bogini. Tylko rąk nie strać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 duśka na tej stronie są meliski przeceniane, te kulki były swego czasu po 459 zł, teraz akurat nie ma nic fajnego ale zaglądać warto http://answear.com/damska/160-melissa.html będę śledzić nigdy stamtąd nic nie zamawiałam, ale za taką cenę bym się nie wahała hihi dziękuję pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 27.02.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ale fakt, że dietetyk dużo daje. Mój mąż schudł 30 kg zmieniając tylko częstotliwość i pory jedzenia. Więcej, zdaniem dietetyk, przy jego wzroście i masie mięśniowej nie ma sensu. Może się w końcu zmobilizuję i z nim wybiorę na wizytę. W moim wypadku pewnie pomogłoby mi to na skoki poziomu cukru. Narendil a mogłabyś podać namiary na tego dietetyka? Czy on jest z Białego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Narendil a mogłabyś podać namiary na tego dietetyka? Czy on jest z Białego? zizi, to dr n. med. Białokoz – Kalinowska Irena, przyjmuje w Centrum Zdrowia Medycyna (http://www.damianbialystok.pl/). Zdaniem męża, babka jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 27.02.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 dziewczęta Wtrącę się w rozmowę odnośnie Melissek Ja swoje "szpile" kupiłam tydzień temu a właściwie moja koleżanka mi kupiła w UK Warto przeglądać strony UK bo tam czasami pojawiają się fajne ceny na te buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 mnie dietetyk nie potrzebny starczy mi siostra technolog żywności :lol2 odchudziła mnie przed ślubem raz dwa. Ślężanko ale w ciemno brałaś? nigdy ich nie miałaś? słyszę dużo opinii że są strasznie niewygodne, jak mam zapłacić za buty w okazji 500 stów to i tak nie jestem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.02.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 CZeść Venusko Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.02.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 mnie dietetyk nie potrzebny starczy mi siostra technolog żywności :lol2 odchudziła mnie przed ślubem raz dwa. Ślężanko ale w ciemno brałaś? nigdy ich nie miałaś? słyszę dużo opinii że są strasznie niewygodne, jak mam zapłacić za buty w okazji 500 stów to i tak nie jestem przekonana ja uważam że bardzo wygodne, miałam 3 pary balerinek, klapki i szpilki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Karolko wzajemnie Reni mhm Dłubie właśnie umowy dla Klajenta w j. angielskim, choljera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.02.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Dłubie właśnie umowy dla Klajenta w j. angielskim, choljera ja wczoraj robiłam dużą prezentację, dzisiaj tez mnie czekam:sick: Niestety moj angielski jest dość skromny wiec męczę sie przy tym zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.02.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Wrrrr dla mnie tworzenie dokumentów jak umowa po angielsku to koszmar, na okrętkę bym powiedziała o co mi chodzi ale weź i napisz to w j. formalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts