Ślężankaaa 28.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ślężanko ale w ciemno brałaś? nigdy ich nie miałaś? słyszę dużo opinii że są strasznie niewygodne, jak mam zapłacić za buty w okazji 500 stów to i tak nie jestem przekonana Moja siostra ma szpilki z przedostatniej kolekcji i bardzo sobie chwali Bawiła się w nich na weselu całą noc, więc chyba dają radę Ta najnowsza kolekcja jest wygodniejsza bo buty są bardziej miękkie i pachną gumą balonową Ja dawałam dokładnie w przeliczeniu 599 zł. Ja często ryzykuję i kupuję buty w ciemno i chyba mam do tego jakieś szczęście bo jeszcze nie bylo syt., że wyrzuciłam kasę w błoto Jeśli masz wątpliwości to może faktycznie nie ryzykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.03.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wczoraj po kilku miesiącach od zgłoszenia konieczności wyregulowania frontów w kuchni firma się pojawiła. Naprawili jedno i zepsuli drugie więcej napiszę jak już zamkniemy z nimi wszystkie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.03.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jakaś plaga normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Miłego dnia wam życzę P.S. Dokupiłam wczoraj jeszcze czarną bluzkę z perełkami na kołnierzu w Mohito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 02.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Miłego dnia wam życzę P.S. Dokupiłam wczoraj jeszcze czarną bluzkę z perełkami na kołnierzu w Mohito Byłam tam wczoraj - widziałam-ładna:) była jeszcze biała:) Otworzyli nam Europę Centralną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.03.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Zeliczko ja mam białą i czarną biała mocno prześwituje ale mnie to nieprzeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Venuska uffff nadrobiłam, mniej więcej:D toaletka super! Duś - 16 kg wow!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.03.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jutro będzie shopping! ha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Duś był shopping? My mieliśmy imprezę urodzinową u teściowej ubrałam się ylygancko w moją nową białą bluzkę, piłam sobie czerwone wino kiedy mąż zrobił na mnie zamach i polały mi się strugi na bluzkę Na szczęście sól + zimna woda pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Duś był shopping? eh nieeeee... poczucie winy, że egzamin już blisko, jednak zwyciężyło. cały dzień grzecznie przesiedziałam w dresie zmieniając tylko miejsce (i co za tym idzie - tematykę fuj!). ale w czw. muszę być w pracy, więc skoro już wyjdę z domu... modżajto po drodze jest hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Duś był shopping? My mieliśmy imprezę urodzinową u teściowej ubrałam się ylygancko w moją nową białą bluzkę, piłam sobie czerwone wino kiedy mąż zrobił na mnie zamach i polały mi się strugi na bluzkę Na szczęście sól + zimna woda pomogły. Czyli wczoraj byłaś miss mokrego podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 tia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 04.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 eh nieeeee... poczucie winy, że egzamin już blisko, jednak zwyciężyło. cały dzień grzecznie przesiedziałam w dresie zmieniając tylko miejsce (i co za tym idzie - tematykę fuj!). ale w czw. muszę być w pracy, więc skoro już wyjdę z domu... modżajto po drodze jest hehe hello, nie mogłam się powstrzymać - Duś - chyba się uczymy do tego samego egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 hello, nie mogłam się powstrzymać - Duś - chyba się uczymy do tego samego egzaminu mam nadzieję, że masz już równie dość jak ja ... ugh. (w sensie nie że źle życzę, absolutnie nie! tylko ta pogoda za oknem, poczucie że jestem małpą grającą w skojarzenia z własnym komputerem i walające się wszem i wobec kartki, notatki, książki... fuj fuj fuj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 04.03.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 mam nadzieję, że masz już równie dość jak ja ... ugh. (w sensie nie że źle życzę, absolutnie nie! tylko ta pogoda za oknem, poczucie że jestem małpą grającą w skojarzenia z własnym komputerem i walające się wszem i wobec kartki, notatki, książki... fuj fuj fuj) nawet bardziej niż dość... eh, co więcej - mam wrażenie, że mój mózg już i tak nic nie przyjmuje ;( chcę żeby było już PO niezależnie od wyniku i w końcu się obudzić nie myśląc, że muszę się uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.03.2013 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Dziewczyny trzymam kciuki jak ja się cieszę, że póki co zakuwać nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Privka nie udało się puścić Posłałam na skrzynkę. Miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.03.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Naczytałam się o tym navy u naszej Admetki i od 1,5 tygodnia kombinuje gdzie by go u siebie wcisnąć a zaczęło się niewinnie od kupienia granatowych ręczników do łazienki dolnej Na razie wymyśliłam zmianę obić w fotelach w salonie de menrzu nie zaprzeczył, nie wykluczył, ale co tu dużo mówić przy zbieraniu na drzwi każdą złotówkę oglądamy po 10 razy więc to na kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts