zizi1978 05.03.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Venus farciaro znalazłam Twoj zegar wiszący na stonie AD pod nazwą Argentis.... zobacz sama ile tam kosztuje:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.03.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Po raz kolejny upewniam się jakim zdziercą jest Almi ja kupowałam swój w Kare Style, był przeceniony z 460 chyba na 289 zł, a tutaj 690 no jeszcze miałam nadzieję, że może średnica w Almi większa ale skąd ! Tych zegarów warto też poszukać w sklepach Witeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wczoraj po kilku miesiącach od zgłoszenia konieczności wyregulowania frontów w kuchni firma się pojawiła. Naprawili jedno i zepsuli drugie więcej napiszę jak już zamkniemy z nimi wszystkie sprawy. I jak? Naprawili już? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2013 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 napiszę jak znajdę chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 WCZESNO-WIOSENNE USCISKI ZOSTAWIAM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.03.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Gienowefkaaaaaaaaaaa :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.03.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Venusie .. pamiętasz reflektorek który mi wyszukałaś do salonu:http://www.lumina.sklep.pl/orion-203-reflektorek-qpar111-bialy-polysk.html Zastanawiałam się nad wielkością. Zdaję sobie sprawę, że przy skygardenie inne muszą być niezauważalne. Ale czy ta (8 cm) nie będzie za malutka ?http://www.lumenpro.pl/scienne-punktowe/58350-lampa-massive-studio-55650-31-10-s.html Edytowane 8 Marca 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.03.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 :bye:helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 helloł boże ale tu nudno chociaż ja wymyślam tak, że mi mąż zaraz siwieć zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Mirelko 8cmx8cm to nie jest za duże (majstrowałam na linijce w pracy ) ale ma tylko dawać światło a nie zwracać uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A co, a co wymyślasz???Coś nowego do domku:popcorn:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ilonko ja jak to ja zawsze oczywiście, że do domu przecież ja cały czas kombinuje jak koń pod górę Zaczęło się od granatowych ręczników w łazience dolnej - dobrze, że czarnych nie kupiłam. Później Admetka nasza forumowa machnęła na kolor navy (pochodna granatu) u siebie w łazience, tak mi się spodobało że w ten natychmiast też chcę. Tylko ja mam wszędzie kafle białe w połysku, jedynie sufit i 30-40 cm ściany od góry mamy malowane. Mąż jak usłyszał co ja wymyśliłam to prawie osiwiał, więc muszę dać mu spokój. Cały czas myślę nad drzwiami wewnętrznymi i płaczę, że mam standardowy otwór na wiatrołapie a nie taki wielki jak Admetka, ale wizja już chyba ustalona Do tego myślę jak wygrać w totka żeby w ten natychmiast zrobić zabudowę ściany tv i jeszcze dekorację okien w salonie i kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.03.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 to jak znajdziesz navy zasłony (albo taki totalnie głęboki morski turkus), to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 oj baby, baby chyba właśnie dlatego nas te chłopy tak kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 a mają wyjście? idę dziś dobrze zjeść, chociaż ni cholery nie mam chęci na kuchnię bałkańską ale coś znajdę dla siebie Dusiu zaraz pw puszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Navy u Ciebie nie widzę, choć faktycznie kolor godny pozazdroszczenia . Podobnie jak duże drzwi do wiatrołapu . Dobrze czasami pomarzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 ano Ja tam navy widzę, nawet mam plan w przyszłości przetapicerować fotele w salonie a pamiętam jak teściu otwór w wiatrołapie zmniejszał...bo plan był na drzwi nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 a pamiętam jak teściu otwór w wiatrołapie zmniejszał...bo plan był na drzwi nowoczesne No to sobie w kolano strzeliliście . A tak serio - może da się znowu powiększyć? Wiesz, dzisiaj Dzień Kobiet, dzisiaj się nam nie odmawia (mi w zasadzie od 8 miesięcy się nie odmawia i za to lubię ten stan :lol2:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 chyba nic z tego wydaje mi się, że zbrojenie z tą belką nad będą zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Może to i lepiej, bo co jak znowu koncepcja by się zmieniła ? Planujesz granatowe fotele w salonie? Jestem za . Gdzieś jeszcze dodasz granat? Pisząc, że nie widzę u Ciebie navy, miałam na myśli łazienkę z fornirem, moim zdaniem jest idealna taka, jaka jest . Nie kombinuj za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts