Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj po kilku miesiącach od zgłoszenia konieczności wyregulowania frontów w kuchni firma się pojawiła. Naprawili jedno i zepsuli drugie :sick: więcej napiszę jak już zamkniemy z nimi wszystkie sprawy.

I jak?

Naprawili już?

Buziaki zostawiam :hug:

Venusie .. pamiętasz reflektorek który mi wyszukałaś do salonu:

http://www.lumina.sklep.pl/orion-203-reflektorek-qpar111-bialy-polysk.html

Zastanawiałam się nad wielkością. Zdaję sobie sprawę, że przy skygardenie inne muszą być niezauważalne. Ale czy ta (8 cm) nie będzie za malutka ?

http://www.lumenpro.pl/scienne-punktowe/58350-lampa-massive-studio-55650-31-10-s.html

Edytowane przez mirela99

Ilonko ja jak to ja zawsze :lol2: oczywiście, że do domu :yes: przecież ja cały czas kombinuje jak koń pod górę :rotfl:

Zaczęło się od granatowych ręczników w łazience dolnej - dobrze, że czarnych nie kupiłam. Później Admetka nasza forumowa machnęła na kolor navy (pochodna granatu) u siebie w łazience, tak mi się spodobało że w ten natychmiast też chcę. Tylko :lol2: ja mam wszędzie kafle białe w połysku, jedynie sufit i 30-40 cm ściany od góry mamy malowane. Mąż jak usłyszał co ja wymyśliłam to prawie osiwiał, więc muszę dać mu spokój.

Cały czas myślę nad drzwiami wewnętrznymi i płaczę, że mam standardowy otwór na wiatrołapie a nie taki wielki jak Admetka, ale wizja już chyba ustalona :wiggle:

Do tego myślę jak wygrać w totka żeby w ten natychmiast zrobić zabudowę ściany tv i jeszcze dekorację okien w salonie i kuchni :rolleyes:

a pamiętam jak teściu otwór w wiatrołapie zmniejszał...bo plan był na drzwi nowoczesne :bash:

No to sobie w kolano strzeliliście :rotfl:.

A tak serio - może da się znowu powiększyć? :lol2:

Wiesz, dzisiaj Dzień Kobiet, dzisiaj się nam nie odmawia :no: (mi w zasadzie od 8 miesięcy się nie odmawia i za to lubię ten stan :D:lol2:).