Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2: Lola w porządku :) dokazuje. Nawet grzeczna jest (jak śpi) i do łóżeczka nie wskakuje. Fotek nie mam :(. Ja za to od paru dni leżę chora ;), tydzień przed terminem :sick: więc mi nie do śmiechu, mam nadzieję że się szybko wykuruję. No właśnie, niech Antoś czeka na zagłówek :lol2:.

A tak swoją drogą to kupiłam kiedyś gąbke tapicerską na duuży mięciutki zagłówek i....teraz mamy pufę i legowisko dla Loli, tyle z planów :D toteż nie dziwię się, że może Ci się odmienić :D.

Ja za to od paru dni leżę chora ;), tydzień przed terminem :sick: więc mi nie do śmiechu, mam nadzieję że się szybko wykuruję.

Aniu, przytulam mocno :hug:

Do d.py choroba w takim momencie.

Kuruj się szybciutko!

Pierwszy raz "skomentowałam" ale od dawna śledzę Twój wątek :)))

Piękne wnętrza. Gratuluję!

ja swój domek wykańczam juz 3 rok :)

właśnie się wzięłam za sypialnię i salon.

Mamy takie same meble w sypialni - Malm Ikea ;)

Zamarzyła mi się sypialnia w szarościach.

Będę działać. :0

Chciałam Cię jeszcze zapytać o ławeczkę, widzę ze stoi tak trochę na przejściu - tak? masz małą wnękę?

u mnie stałaby tak prawie na samym przejściu i zastanawiam się czy to nie byłoby trochę kłopotliwe? w sumie ona jest wąska - 30 cm.

Powiedz jak u Ciebie się sprawdza?

Hmn....wnęka jest malutka, a ławka dodatkowo od lustra odsunięta, ale chowa się, na pewno nie stoi w świetle kiedyś drzwi :lol2: u nas się sprawdza, bo na wiatrołapie sprawy załatwia się raczej szybko, mały kot na mnie miauczy, duży kot każe się głaskać więc wszystko robię w ekspresowym tempie :lol2:

No właśnie, ja nie mam ani ciut ciut wnęki :((((

dziś wymierzę w domku jak to by wyglądało.

obejrzałam jeszcze raz Twoją sypialnię. układ identyczny jak u mnie, mam tylko szerszą. Ściana kolankowa za łózkiem :) dokładnie tak samo, też chcę położyć tapetę na ścianie z wejsciem do garderoby, znalazłam 2 typy ale nei mogę się zdecydować. Pomóż, plissss ;)

http://allegro.pl/nowosc-tapeta-na-flizelinie-kolekcja-kinetic-ugepa-i3068425150.html

http://allegro.pl/nowosc-tapeta-na-flizelinie-kolekcja-kinetic-ugepa-i3068434563.html

Powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś stojaki na papier toaletowy?

Edytowane przez efi26

Bardzo nowocześnie mówisz?:) hehe aż tak to nie :)

Meble mam w kolorze: dąb bejcowany na biało - jasne ale nie białe, dziś bym na pewno kupiła białe ;)

Witarołap mam mały, na przeciwko drzwi wejściowych jest wejscie z wiatrołapu do domu i na tej ścianie ma być szafa na glębokość ok 45 cm. Po lewej stronie sciana taka równa bez wnęki i na nią właśnie chcę postawić tą ławeczkę z lustrem, z drugiej strony mam wejscie do garażu.

Szerokość ściany na której chce postawić ławeczke to ok 150 cm

Kurcze zrozumiałaś coś? :) sory ale nie mam zdjęcia a nie jestem w domu żeby cyknąc ;)

Mój projekt to Iskierka.

Powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś stojaki na papier toaletowy i lampki z sypialni?

Lampki w TK MAXX, raz na jakiś czas mają dostawę kryształowych, a abażurem 170 zł sztuka. Stojak na papier ten sam sklep, 59 zł. Dzielnie tachałam go przez całe centrum i paradowałam z nim w pociągu :lol2:

Zrozumiałam piąte przez dziesiąte :p Zobacz sobie koniecznie dom Marjel (wątek fotki i plotki) na pierwszej stronie ma galerię i ławeczkę na holu, może coś rozjaśni.