Karolina i Artur P 11.03.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cześć zdolna Venus Sama będziesz machać zagłówek faaajnie Jaki kolor robisz ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Hej Karolka piorunie Zobaczymy Zagłówek jasny: beż lub bardzo rozbielony brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.03.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Uuuu co ja czytam, czekam na realizacje:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 o to lata się pewnie zejdzie i do tego czasu mi się odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.03.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Daj spokój Venus. Rób ten zagłówek na ten tychmiast bo jestem okropnie ciekawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 o przepraszam, jak na wylocie ciężarna prosi to w ten na ten tychmiast nawet! Gdzieżby Antoś przyszedł na świat, kiedy zagłówek nie zrobiony? Jak się czujesz? I koniecznie napisz co u Lolki, najlepiej z fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Lola w porządku dokazuje. Nawet grzeczna jest (jak śpi) i do łóżeczka nie wskakuje. Fotek nie mam . Ja za to od paru dni leżę chora , tydzień przed terminem więc mi nie do śmiechu, mam nadzieję że się szybko wykuruję. No właśnie, niech Antoś czeka na zagłówek . A tak swoją drogą to kupiłam kiedyś gąbke tapicerską na duuży mięciutki zagłówek i....teraz mamy pufę i legowisko dla Loli, tyle z planów toteż nie dziwię się, że może Ci się odmienić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 My też kupiliśmy gąbkę i nawet 2 rodzaje obić uszyłam legowisko Fionce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja za to od paru dni leżę chora , tydzień przed terminem więc mi nie do śmiechu, mam nadzieję że się szybko wykuruję. Aniu, przytulam mocno Do d.py choroba w takim momencie. Kuruj się szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 12.03.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Venus powiedz gdzie kupiłaś taka piękną sofkę do wiatrołapu i lustro w białej ramie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 efi26 witam, chyba pierwszy raz tutaj? ławeczka nadal jest do kupienia w sklepie Kare Design, jakość taka sobie, ale do wiatrołapu ok. Lustro to Hemnes z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 12.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Pierwszy raz "skomentowałam" ale od dawna śledzę Twój wątek )) Piękne wnętrza. Gratuluję! ja swój domek wykańczam juz 3 rok właśnie się wzięłam za sypialnię i salon. Mamy takie same meble w sypialni - Malm Ikea Zamarzyła mi się sypialnia w szarościach. Będę działać. :0 Chciałam Cię jeszcze zapytać o ławeczkę, widzę ze stoi tak trochę na przejściu - tak? masz małą wnękę? u mnie stałaby tak prawie na samym przejściu i zastanawiam się czy to nie byłoby trochę kłopotliwe? w sumie ona jest wąska - 30 cm. Powiedz jak u Ciebie się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Hmn....wnęka jest malutka, a ławka dodatkowo od lustra odsunięta, ale chowa się, na pewno nie stoi w świetle kiedyś drzwi u nas się sprawdza, bo na wiatrołapie sprawy załatwia się raczej szybko, mały kot na mnie miauczy, duży kot każe się głaskać więc wszystko robię w ekspresowym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 12.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) No właśnie, ja nie mam ani ciut ciut wnęki ((( dziś wymierzę w domku jak to by wyglądało. obejrzałam jeszcze raz Twoją sypialnię. układ identyczny jak u mnie, mam tylko szerszą. Ściana kolankowa za łózkiem dokładnie tak samo, też chcę położyć tapetę na ścianie z wejsciem do garderoby, znalazłam 2 typy ale nei mogę się zdecydować. Pomóż, plissss http://allegro.pl/nowosc-tapeta-na-flizelinie-kolekcja-kinetic-ugepa-i3068425150.html http://allegro.pl/nowosc-tapeta-na-flizelinie-kolekcja-kinetic-ugepa-i3068434563.html Powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś stojaki na papier toaletowy? Edytowane 12 Marca 2013 przez efi26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Efi u Ciebie to chyba bardzo nowocześnie ma być ? Patrząc na tapety. Na pewno wolałabym tę w plaster miodu, ta w esy floresy dla mnie za agresywna. Meble jakie? białe? Jak szerokie masz przejście gdzie chciałabyś postawić ławeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 12.03.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bardzo nowocześnie mówisz? hehe aż tak to nie Meble mam w kolorze: dąb bejcowany na biało - jasne ale nie białe, dziś bym na pewno kupiła białe Witarołap mam mały, na przeciwko drzwi wejściowych jest wejscie z wiatrołapu do domu i na tej ścianie ma być szafa na glębokość ok 45 cm. Po lewej stronie sciana taka równa bez wnęki i na nią właśnie chcę postawić tą ławeczkę z lustrem, z drugiej strony mam wejscie do garażu. Szerokość ściany na której chce postawić ławeczke to ok 150 cm Kurcze zrozumiałaś coś? sory ale nie mam zdjęcia a nie jestem w domu żeby cyknąc Mój projekt to Iskierka. Powiedz mi jeszcze gdzie kupiłaś stojaki na papier toaletowy i lampki z sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Lampki w TK MAXX, raz na jakiś czas mają dostawę kryształowych, a abażurem 170 zł sztuka. Stojak na papier ten sam sklep, 59 zł. Dzielnie tachałam go przez całe centrum i paradowałam z nim w pociągu Zrozumiałam piąte przez dziesiąte Zobacz sobie koniecznie dom Marjel (wątek fotki i plotki) na pierwszej stronie ma galerię i ławeczkę na holu, może coś rozjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efi26 12.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Wysyłam Ci emaila z moim szkicem ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Aniu dzięki. Jest faktycznie do d.py . Venus, Ty w tym tk zawsze coś wyniuchasz fajnego. Powinnaś się zając zakupami na zamówienie . Edytowane 12 Marca 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.03.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 personal furniture shopper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts