Venus_m 15.03.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 co za dużo to niezdrowo ale też od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 co za dużo to niezdrowo ale też od przybytku głowa nie boli ale ruskie dziewoje lubią dużo i niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.03.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 gardło mnie boli więc nie będę sobie jego zdzierać na was franczeski :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.03.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Taka ze mnie dziś rasyjskaja dziewoja że ola boga każdy mi mówi, że usta moje widzi, a żarówa różowa Venusko toż ty dopiero teraz na tym wszeobecnym śniegu widoczna , dajesz po oczach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.03.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Hihi, też mam taką różową szminkę . Ale z bluzką - ja ją noszę do żarówiastej kopertówki na wieczór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 co za dużo to niezdrowo ale też od przybytku głowa nie boli Bądź tu mądry... A to jest właśnie jedyna rzecz, która mi w pracy przeszkadzała - ani różowych ust, ani kolorowych paznokci, ani jakieś sukienusi przed kolanko, półprzeźroczystej koszuli, ekstrawagancji . Tylko sweterek zapięty pod szyję i spodnie . Zwłaszcza w gimnazjum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 a co za eyeliner w żelu kupiła!? miałam fajny make up for ever ale on chyba jednak zbyt pływający no i się skończył w końcu żarówiasto różowe usta to może nie, ale czerwone - bardzo często i to nawet za dnia. no i moja ulubiona fuksja, choć to już raczej na wieczór, bo za dnia to faktycznie jak mały rusek wygladam. a tak tylko neonówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Venus jakiej szerokości masz spocznik na schodach...pamiętasz może ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Bądź tu mądry... A to jest właśnie jedyna rzecz, która mi w pracy przeszkadzała - ani różowych ust, ani kolorowych paznokci, ani jakieś sukienusi przed kolanko, półprzeźroczystej koszuli, ekstrawagancji . Tylko sweterek zapięty pod szyję i spodnie . Zwłaszcza w gimnazjum . No fakt zawód nauczyciela zobowiązuje, a gimnazjum to dla mnie najgrosze co może być - nie wiem Ilonko jak Ty z tymi diabłami dawałaś radę a co za eyeliner w żelu kupiła!? miałam fajny make up for ever ale on chyba jednak zbyt pływający no i się skończył w końcu żarówiasto różowe usta to może nie, ale czerwone - bardzo często i to nawet za dnia. no i moja ulubiona fuksja, choć to już raczej na wieczór, bo za dnia to faktycznie jak mały rusek wygladam. a tak tylko neonówka To ja mam szminkę takiej jaśniejszej fuksji i noszę na codzień - no ale ja mogię Duś eyliner w Inglocie, czarny w żelu - kapitalny mam 3 czy 4 opakowanie już kreski rysuje w minutę (trzeba kupić pędzel do tego, ja kupuję w sephorze taki skośny za 29 zł, te zagięte do kresek z Inglota nie dla mnie). Venus jakiej szerokości masz spocznik na schodach...pamiętasz może ?? O matko zmierzę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Prinsio właśnie strzelił foszka, bo nie dałam mu pasty rybnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Prinsio właśnie strzelił foszka, bo nie dałam mu pasty rybnej Pewnie sama zjadła, a kotu nie dała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no toż dla nas ona, a nie dla kociambrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dżizas dzisiaj dzień sprzątania jako że de menrzu ciężko cały tydzień pracuje i cały łykiend obiecałam, że wszystko sama sprzątnę. Jak na razie za mną góra i schody. Taki dziś stres przeżyłam olaboga odkurzam sobie pralnię i nagle ciach majtki wciągnęłam centralnym, oczywiście ja mistrz działania w kryzysowej sytuacji od razu wyłączyłam i już widziałam jak majtki blokują się gdzieś w ścianie domu i będzie rozpierducha Staję na korytarzu i mówię mężu że coś strasznego się stało na szczęście majtki się znalazły, na końcu rury, ale milisekunda później i instalacja mogłaby się zepsuć jeszcze dojść do siebie nie mogę po tym wydarzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no toż dla nas ona, a nie dla kociambrów No dobrze , a słyszałaś, że dzielić się trzeba, głodnego nakarmić ? A nie: to dla nas było, nie dla psa kiełbasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Słyszałam, ale koty mnie swoim mokrym nie częstują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 A te majtki to czyste, czy noszone wciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 16.03.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Venus witam się u Ciebie... Od dawna obserwowałam, ale siedziałam cicho Masz super domek szczególnie podobają mi się dolne pomieszczenia kuchnia, salon, łazienka, pralnia. Świetnie wyglądają ściany z cegieł, biało czarny fotel, oświetlenie i szafy Historia z majtkami zatrważająca, będę pamiętała aby na nie uważać jak zacznę korzystać z odkurzacz centralnego Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 czyste Marjelka nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na podłogach chodzona bielizna nie leży Monia witam i dziękuję zapraszam częściej. Ivy pamiętam o tym spoczniku, tylko kręci mi się w głowie od tego mopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jako, że gołe okna po prawie dwóch latach denerwują mnie prawie tak bardzo jak brak drzwi postanowiłam zamówić system do rolety rzymskiej i tkaninę i będę próbować Forumowa Nicol sama uszyła rolety duo więc ja też dam radę, bo szwaczki z nas takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 czyste Marjelka nie wiem jak u Ciebie, ale u nas na podłogach chodzona bielizna nie leży U nas? :rolleyes:A nas, że tak powiem czyta jest w szufladach, a chodzoną często nad ranem, po nocy można zobaczyć na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts