Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co za dużo to niezdrowo :rotfl: ale też od przybytku głowa nie boli ;)

:rotfl:

Bądź tu mądry...

A to jest właśnie jedyna rzecz, która mi w pracy przeszkadzała - ani różowych ust, ani kolorowych paznokci, ani jakieś sukienusi przed kolanko, półprzeźroczystej koszuli, ekstrawagancji :no:. Tylko sweterek zapięty pod szyję i spodnie :bash:. Zwłaszcza w gimnazjum :rolleyes:.

a co za eyeliner w żelu kupiła!? miałam fajny make up for ever ale on chyba jednak zbyt pływający no i się skończył w końcu :)

żarówiasto różowe usta to może nie, ale czerwone - bardzo często i to nawet za dnia. no i moja ulubiona fuksja, choć to już raczej na wieczór, bo za dnia to faktycznie jak mały rusek wygladam. a tak tylko neonówka :)

:rotfl:

Bądź tu mądry...

A to jest właśnie jedyna rzecz, która mi w pracy przeszkadzała - ani różowych ust, ani kolorowych paznokci, ani jakieś sukienusi przed kolanko, półprzeźroczystej koszuli, ekstrawagancji :no:. Tylko sweterek zapięty pod szyję i spodnie :bash:. Zwłaszcza w gimnazjum :rolleyes:.

No fakt zawód nauczyciela zobowiązuje, a gimnazjum to dla mnie najgrosze co może być - nie wiem Ilonko jak Ty z tymi diabłami dawałaś radę :hug:

a co za eyeliner w żelu kupiła!? miałam fajny make up for ever ale on chyba jednak zbyt pływający no i się skończył w końcu :)

żarówiasto różowe usta to może nie, ale czerwone - bardzo często i to nawet za dnia. no i moja ulubiona fuksja, choć to już raczej na wieczór, bo za dnia to faktycznie jak mały rusek wygladam. a tak tylko neonówka :)

To ja mam szminkę takiej jaśniejszej fuksji i noszę na codzień - no ale ja mogię :p Duś eyliner w Inglocie, czarny w żelu - kapitalny mam 3 czy 4 opakowanie już :yes: kreski rysuje w minutę (trzeba kupić pędzel do tego, ja kupuję w sephorze taki skośny za 29 zł, te zagięte do kresek z Inglota nie dla mnie).

Venus jakiej szerokości masz spocznik na schodach...pamiętasz może ??

O matko :o zmierzę później :hug:

Dżizas dzisiaj dzień sprzątania :rolleyes: jako że de menrzu ciężko cały tydzień pracuje i cały łykiend obiecałam, że wszystko sama sprzątnę. Jak na razie za mną góra i schody. Taki dziś stres przeżyłam olaboga :o odkurzam sobie pralnię i nagle ciach majtki wciągnęłam centralnym, oczywiście ja mistrz działania w kryzysowej sytuacji od razu wyłączyłam i już widziałam jak majtki blokują się gdzieś w ścianie domu i będzie rozpierducha :bash:

Staję na korytarzu i mówię mężu że coś strasznego się stało :( na szczęście majtki się znalazły, na końcu rury, ale milisekunda później i instalacja mogłaby się zepsuć :lol: jeszcze dojść do siebie nie mogę po tym wydarzeniu...

Venus witam się u Ciebie... Od dawna obserwowałam, ale siedziałam cicho :) Masz super domek szczególnie podobają mi się dolne pomieszczenia kuchnia, salon, łazienka, pralnia. Świetnie wyglądają ściany z cegieł, biało czarny fotel, oświetlenie i szafy :)

Historia z majtkami zatrważająca, będę pamiętała aby na nie uważać jak zacznę korzystać z odkurzacz centralnego :)

Pozdrawiam,