Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako, że gołe okna po prawie dwóch latach denerwują mnie prawie tak bardzo jak brak drzwi :lol2: postanowiłam zamówić system do rolety rzymskiej i tkaninę i będę próbować :wiggle:

Forumowa Nicol sama uszyła rolety duo :o więc ja też dam radę, bo szwaczki z nas takie same :hug:

dasz radę, pewnie że dasz radę ale polecam uzbroić się w cierpliwość! Ja nadal jestem na etapie szycia części zasłonowej :) a mechanizm zamawiasz w stopsun czy coś innego znalazłaś? Jedynie co to dobrze się w sklepie przyjrzeć jak rozmierzyc odległości między fiszbinami, i zwłaszcza najniższą fiszbiną oraz obciążnikiem,

Ochroniarz Władek jak zawsze na posterunku parapetowym :lol2:

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167234_zps5519c476.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167240_zps7bc781c2.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167249_zps371b5d59.jpg

http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167224_zpsd6bb2e83.jpg

Venus czytam Cię regularnie i już wysyłałam privki w sprawie kotków :) . U mnie tzn. u mojej córki 7- latki, która chyba będzie pracować w zoo( tak twierdzi na dziś ) i u mnie również zachwyt ogromny Twoimi kociakami. Jak na razie stanęło na piesku maltańczyku,który ma się pojawić na lato. Ale kurcze jak widzę Twoje piękne kotki, takie puchate, dostojne :) no cudne to chyba sprawię mojej młodej podwójną radość ( i sobie też). Co to za rasa białego ? No cudne są oba. Takie .... zdrowe, puszyste, no nic tylko tulić ;)

Znudzony ochroniarz Włodek :lol2:

zmęczony tym stróżowaniem :lol2: cały dzień tak przebalował.

Venus, jak on pozuje :jawdrop:. Urodzony model :lol2:.

Zazdroszczę Ci takiego kociaka :yes:.

Muszę pogadać z mężem :cool:.

warto :yes: tylko dzidziusia trochę odchowaj, żeby się kociakiem móc cieszyć ;)

Venus czytam Cię regularnie i już wysyłałam privki w sprawie kotków :) . U mnie tzn. u mojej córki 7- latki, która chyba będzie pracować w zoo( tak twierdzi na dziś ) i u mnie również zachwyt ogromny Twoimi kociakami. Jak na razie stanęło na piesku maltańczyku,który ma się pojawić na lato. Ale kurcze jak widzę Twoje piękne kotki, takie puchate, dostojne :) no cudne to chyba sprawię mojej młodej podwójną radość ( i sobie też). Co to za rasa białego ? No cudne są oba. Takie .... zdrowe, puszyste, no nic tylko tulić ;)

Maltańczyki są fajne, takie mopy :lol2: Milena u nas oba koty to brytyjczyki, młody Prinsio (ochroniarz Władek vel Owieczka) to brytyjski czarny srebrzysty cieniowany :yes: najmniejszy z tej rasy i z najdelikatniejszą sierścią, która jest wszędzie :( ale przytulak za 20 kotów, co on mi dziś rano dał popalić :lol2: taki głaskania spragniony :lol2:

Masakra, przeziębiłam się :(

Siedzę w dwóch parach dresów (!), szlafroku i kocu :lol2: rano nawet pospałam, o 5 rano wydawało mi się, że alarm nam piknął czyt. że ktoś chce się włamać :rolleyes:, na szczęście nie :eek: mąż się obudził bronić żony i dobytku i już nie mógł usnąć więc poszedł pracować, a ja spałam. O 7.50 obudziłam się z Prinsiem na ręku wywalonym do góry brzuchem który jak tylko usłyszał trzepot moich rzęs zaczął się rozciągać i miauczeć prosząc o głaskanie. OMG jak ja kocham te nasze koty, Fionka zawsze śpi w swoim kojcu, ona to jest taka grzeczna dameska ;)