pasie 16.03.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 obie miałyście sprzątać u nas majtek nie ale skarpetki mojego Starszaka często są wciągane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 No nie mogę :rotfl:teraz będzie 5 stron o tym ,gdzie kto trzyma majtki i czy są one czyste czy brudne :lol2::lol2:.Magia FM :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Pasik ale centralnym? bo ja miałam taki stres że aż mnie głowa rozbolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.03.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Jako, że gołe okna po prawie dwóch latach denerwują mnie prawie tak bardzo jak brak drzwi postanowiłam zamówić system do rolety rzymskiej i tkaninę i będę próbować Forumowa Nicol sama uszyła rolety duo więc ja też dam radę, bo szwaczki z nas takie same dasz radę, pewnie że dasz radę ale polecam uzbroić się w cierpliwość! Ja nadal jestem na etapie szycia części zasłonowej a mechanizm zamawiasz w stopsun czy coś innego znalazłaś? Jedynie co to dobrze się w sklepie przyjrzeć jak rozmierzyc odległości między fiszbinami, i zwłaszcza najniższą fiszbiną oraz obciążnikiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Nicol tam gdzie Ty przyjrzę się w sklepach na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 16.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Czesc Venuska-drzwi przylecialam oblukac;)-i ni ma:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 16.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Monia witam i dziękuję zapraszam częściej. Venus właśnie wchodzę w etap wykańczania, więc pewnie na forum będę częśćiej szukająć pomocy i rad Zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ochroniarz Władek jak zawsze na posterunku parapetowym http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167234_zps5519c476.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167240_zps7bc781c2.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167249_zps371b5d59.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3167224_zpsd6bb2e83.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.03.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ehhh słodkie te nasze zwierzyny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Matka, chyba oczu nie wyczyściłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 no wiesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Komentuję, co widzę Śliczny kotek, śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Znudzony ochroniarz Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Venus, jak on pozuje . Urodzony model . Zazdroszczę Ci takiego kociaka . Muszę pogadać z mężem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 16.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Venus czytam Cię regularnie i już wysyłałam privki w sprawie kotków . U mnie tzn. u mojej córki 7- latki, która chyba będzie pracować w zoo( tak twierdzi na dziś ) i u mnie również zachwyt ogromny Twoimi kociakami. Jak na razie stanęło na piesku maltańczyku,który ma się pojawić na lato. Ale kurcze jak widzę Twoje piękne kotki, takie puchate, dostojne no cudne to chyba sprawię mojej młodej podwójną radość ( i sobie też). Co to za rasa białego ? No cudne są oba. Takie .... zdrowe, puszyste, no nic tylko tulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Znudzony ochroniarz Włodek zmęczony tym stróżowaniem cały dzień tak przebalował. Venus, jak on pozuje . Urodzony model . Zazdroszczę Ci takiego kociaka . Muszę pogadać z mężem . warto tylko dzidziusia trochę odchowaj, żeby się kociakiem móc cieszyć Venus czytam Cię regularnie i już wysyłałam privki w sprawie kotków . U mnie tzn. u mojej córki 7- latki, która chyba będzie pracować w zoo( tak twierdzi na dziś ) i u mnie również zachwyt ogromny Twoimi kociakami. Jak na razie stanęło na piesku maltańczyku,który ma się pojawić na lato. Ale kurcze jak widzę Twoje piękne kotki, takie puchate, dostojne no cudne to chyba sprawię mojej młodej podwójną radość ( i sobie też). Co to za rasa białego ? No cudne są oba. Takie .... zdrowe, puszyste, no nic tylko tulić Maltańczyki są fajne, takie mopy Milena u nas oba koty to brytyjczyki, młody Prinsio (ochroniarz Władek vel Owieczka) to brytyjski czarny srebrzysty cieniowany najmniejszy z tej rasy i z najdelikatniejszą sierścią, która jest wszędzie ale przytulak za 20 kotów, co on mi dziś rano dał popalić taki głaskania spragniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.03.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venus, jak czytam o Prinsiu to cała Lola . Ósemki między nogami, a jak drzwi do sypialni mamy zamknięte to znosi wszystkie ulubione zabawki (czyt. pomponiki z ciepłych zimowych skarpet i patyczki do uszu ) pod nie i miaauuuuuu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 co za franczeska patyczki do uszu nasze też uwielbiają ale i tak nic nie pobije słomki do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Masakra, przeziębiłam się Siedzę w dwóch parach dresów (!), szlafroku i kocu rano nawet pospałam, o 5 rano wydawało mi się, że alarm nam piknął czyt. że ktoś chce się włamać , na szczęście nie mąż się obudził bronić żony i dobytku i już nie mógł usnąć więc poszedł pracować, a ja spałam. O 7.50 obudziłam się z Prinsiem na ręku wywalonym do góry brzuchem który jak tylko usłyszał trzepot moich rzęs zaczął się rozciągać i miauczeć prosząc o głaskanie. OMG jak ja kocham te nasze koty, Fionka zawsze śpi w swoim kojcu, ona to jest taka grzeczna dameska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venusko zdrówka życzę mnie chyba tez coś bierze:bash: pierwszy raz od 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts