mariomili 17.03.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venusku to zdrowka życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 17.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venus zdrowia życzę Piękne te Twoje kociska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venusko zdrówka życzę mnie chyba tez coś bierze:bash: pierwszy raz od 10 lat ja raz w roku przechodzę takie przeziębienie, ale całą zimę nic mnie nie brało Venusku to zdrowka życzę ! Emilko :hug: Venus zdrowia życzę Piękne te Twoje kociska:) za chwilę wstawię kocią miłość Zdrówka :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 17.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 No i gdzie ta kocia miłość? Zasmarkańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venusko zdrówka A Prinsio śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.03.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 zdrowia zyczę.... widzę że to meska sprawa pchać się na 3go do łóżka.... tak samo nasza Nadia i dlatego musimy drzwi do sypialni zamykać. a jak nam się zapomni albo wieczorem kotu pozwalamy pobyc z nami to gotowy na głowie lubego spac...a przynajmniej na klacie i nalepsze jak ustawi się tak że dupcia tuż przy buzi lubego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Piłam wino i nie starczyło mi sił na wstawianie zdjęć za chwilę wstawię serdelka Nicol skąd ja to znam? Czasem Prinsio tak się ułożyć nie może że kładzie głowę na mnie a czekoladowe oko wymierza prosto w męża oczywiście zawsze go zganiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 17.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Venusko i Ciebie dopadło choróbsko paskudne Mówisz że winko popijasz to grzańca rób i do łóżeczka pod kołderke grzac sie z mężulkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 mąż pracuje Ja się grzeję i próbowałam dziś przetapicerować fotel kotkowy....masakra narobiłam się, mąż powiedział że moja dokładność jest jak u tapicera w zawodzie 20 lat...ale sorry za trudne to dla mnie. Fotel ma takie fale dunaju, że się poddałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Oki, to obiecane fotki. Kocia miłość Prinsio jest taki kwadratowy bambarył, że co patrzę na te fotki to nie wierzę że on taki spasiony, bo jak siedzi czy chodzi to wydaje się szczupły, a jak zlegnie to o matko http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3177288_zps1f0613b0.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3177283_zps74dad8f3.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P3177290_zps66db7dfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kocia miłość Do firanek? Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.03.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Piękne kociambry !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jakie cudne kociska . A jeszcze niedawno były małymi kocimi kuleczkami Nasza kociczka też dziś wygrzewała się na słoneczku . Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Prinsio jest taki kwadratowy bambarył, że co patrzę na te fotki to nie wierzę że on taki spasiony Ciekawe po kim to ma:rolleyes: Firanek pozaciąganych nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 17.03.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Zdrówka życzę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Helloł Zostałam dziś w domu bo rano źle się czułam wszystkim miłego dnia życzę, a sobie nie zasmarkanego Do firanek? Zdrowiej pffff czy Ty nie widzisz że Prinsio ma głowę na brzuchu Fiony? pf pf Piękne kociambry !!! Jakie cudne kociska . A jeszcze niedawno były małymi kocimi kuleczkami Nasza kociczka też dziś wygrzewała się na słoneczku . Zdrówka życzę Dziękuję Kochana :* no fakt rosną szybko, chociaż ja mam wrażenie że małymi kocimi kuleczkami się nacieszyłam, może dlatego że miałam małe kotki w odstępie nie dużym ale jednak Ciekawe po kim to ma:rolleyes: Firanek pozaciąganych nie masz? Pf na pierwsze nie łodpowiem mam, ale ja mam w domu tylko te lil a tych nie szkoda, a założyłam bo mi się akurat podobają Uwielbiają się bawić w firankach Zdrówka życzę:hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wczoraj oglądaliśmy długo wyczekiwany odcinek Ugotowanych z Zieniem o rany ale on ma apartament Te lamperie, ta zastawa (chyba taką samą ma nasza Magda Zet w MG), piekarnik Gagenau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 18.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 wszystkim miłego dnia życzę, a sobie nie zasmarkanego Venuska masz już uroczy czerwony kinolek? http://emotikona.pl/emotikony/pic/57jelen.gif ....ja Ci życzę miękkich chusteczek, bo jak się zaglutałaś to 7 dni - nie ma zmiłuj a nam nie mogłabyś życzyć ciepłego - takiego w okolicy +5??? - tak nieśmiało się upraszam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Kotki piękne Apartament Zienia również ,ale ja się nie mam zamiaru do niego przyrównywać ,coby kompleksów nie wyhodować :lol2:.Wystarczą mi jego płytki w łazience p.s.zazdroszczę wolnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts