Venus_m 18.03.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 przeca nie mówię, że nie było, bardziej mnie koszule interesowały i gwoździe tapicerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 a czemu koszule????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Cześć smarkula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Reni lubię jak facet ma dużo koszul Andżela nie fikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.03.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Andżela nie fikaj Kto? Ja? Nie mam pończoch, żeby nogami fikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 takie garderoby są fajne, ale jak nie ma w nich dużo ubrańi jest wielka przestrzeń inaczej jak w ciucholaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 no no u mnie garderoba Zieniowa to na pewno nie jest, bardziej jak w ciuchmandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja też czekałam na ten odcinek . I widzę, że nie tylko ja ze względu na mieszkanie Zienia . Mieszkanie widziałam już w jakieś gazecie, więc w sumie byłam przygotowana na to, co zobaczę. Dlatego kiedyś pisałam u Reni, że alcantara z Zieniem mi się kojarzy, to przez tę garderobę . Adidasów nie widziałam, natomiast białe i błękitne koszule tak - a ja głupia myślałam, że mój mąż ma dużo i trochę mnie zastanowiło, po co komu aż tyle koszul w tym samym kolorze? Jakby ktoś chciał zobaczyć pomysły Zienia na trochę inne wnętrza, to proszę: http://www.domplusdom.pl/wnetrze/loft-skandynawsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 18.03.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 też mnie zastanowiło po co mu prawie 2 pałąki koszul w jednakowym odcieniu - odpowiedź, 'bo może' jakoś mnie nie przekonuje;).....i tak jak Ilonka zmieniłam zdanie odnośnie ilości koszul mojego M. - przy Zieniu to bidulek taki, że aż wstyd .... (ale mam coś wspólnego z Zieniem - koszule M. w szafie tez wieszam kolorami i odcieniami :lol2: )..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ilonka można mieć tyle w jednym kolorze, ja np mam chyba 6-7 białych. powód? lubię białe koszule, często noszę i zdenerwowałabym się gdybym na okrągło musiała pamiętać o ich praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.03.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Reni lubię jak facet ma dużo koszul Andżela nie fikaj ja lubię jak facet jest dobrze ubrany, ale nie musi mieć koszuli, mój raczej nigdy nie będzie ich nosił na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.03.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ilonka można mieć tyle w jednym kolorze, ja np mam chyba 6-7 białych. powód? lubię białe koszule, często noszę i zdenerwowałabym się gdybym na okrągło musiała pamiętać o ich praniu nasza dwójka ma w sumie 47 koszul... jak się zbiorą do prasowania, to powtarzam sobie dzielnie "jestem oazą spokoju..." hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Duś to ja wymiękam ja mam pewnie ok 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Mailuje zawzięcie z dwoma sklepami odnośnie mechanizmu do rolety rzymskiej, więc temat co raz bliżej skoro nawet napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.03.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Oj kobiałki Mój ma jakieś 50-60 koszul. Teraz to spoko bo są i niebieskie i błękitne i fioletowe, szare, granatowe i nawet jedną czy 2 ma w różu (to z czasów jak w agencji brylował) no i są gładkie i w pasy i w kratki i w kropki. Ale jak go poznałam to miał ok 35 koszul i tylko gładkie błękitne. Powiedziałam mu, że jak się nie wyrobi i nie zacznie nosić innych kolorów czy chociażby deseni, to mnie od tego wielkiego błękitu robi się niedobrze i, że do tego czasu będzie sobie koszule sam prasował.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 18.03.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja też załapałam się na apartament Zienia:rolleyes: Piękny jest, choć mi akurat jego garderoba się nie podoba..... Jesu tyle koszul Wasi faceci mają.....ja bym oszalała z prasowaniem tego:bash: Venus bedziesz sama szyła roletę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ilutek no to powodzenia, my prasujemy każde sobie i to od potrzeby Zeszłabym jakbym miała stanąć i 20 koszul uprasować. Zizi tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 18.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Pamiętam, że jak kiedyś mieszkałam u tesciów, to oni mieli na wyposażeniu taką starą hamerykańską suszarkę do ubrań. Żarło to prądu co niemiara, ale po 40 minutowym suszeniu koszule męża nie wymagały prasowania:) Zreszta pozostałe ubrania również. Obieciałam sobie, że kiedyś kupię sobie taką suszarkę i będę miała prasowanie z głowy:wiggle:Venus zdolniacha z Ciebie. Koniecznie pokaż rezultat prac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.03.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Tia taka ze mnie zdolniacha jak z tapicerowaniem fotela Na pewno pokażę zobaczymy tylko czy będzie czym się chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.03.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 illusjon dobra motywacja dla męża! ale tyle prasowania..... moja chłopina jest inżynierem i nie musi sie stroić na codzień i na szczęście to co ma prasuje sam, no chyba że nie chce się za niego wstydzić to mu uprasuję co trzeba.... i jeśli mi się chce. Ja mam trochę koszul, ale jako ze dress code jest ok to nie biegam w nich codziennie... a jak już kiedyś pisałam za prasowaniem nie przepadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts