Magda_lena85 18.03.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 tu wesoło i Zieniowo a ja dziś wolne i zapierdzielałam z oknami - pomyłam wszystkie, firanki powieszone a tu śnieg zaczął sypać chyba kogoś... ale kicham nie będę poprawiała już nawet na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miss M. 18.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Ja też załapałam się na apartament Zienia:rolleyes: Piękny jest, choć mi akurat jego garderoba się nie podoba..... Jesu tyle koszul Wasi faceci mają.....ja bym oszalała z prasowaniem tego:bash: Venus bedziesz sama szyła roletę? Przepraszam, że się wtracę w rozmowę (mam nadzieje, że nie pogryziecie:D) też widziałam apartament, cudownyy i garderoba super, chociaż jakbym miała mu te koszule wyprasować to prędzej bym na nim wieszaki połamała Pogoda horror, ani mi się śni myć setny raz tych okien :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Piękny spam Helloł U nas okna też brudne jak nie wiem co ale w taką pogodę to ja dziękuję, umyję jak będzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Miss witam tu chyba większość tak jak i Ty lubi prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Jak dieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 bardzo dobrze :P woda z cytrynką, wafle ryżowe, sałatka grecka na kolacje serek wiejski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 bardzo dobrze :P woda z cytrynką, wafle ryżowe, sałatka grecka na kolacje serek wiejski Mam nadzieję, że serek wiejski w wersji lajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 19.03.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hej Venus jak zagladlam do Ciebie z rana to nie wiedzialam gdzie jestem ale widze ze juz wszystko Ok !!! A co ty z ta dietka jakas wiosenna detoksyzacja czy cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 nie powinnam dawno już schudnąć Marjelko nie pomyślałam o lajcie, ale ja jem łyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Marjelko nie pomyślałam o lajcie, ale ja jem łyżkę Ja wiem, że my na innych falach nadajemy Ale dobrze zrozumiałam , jedną łyżeczkę serka na kolacje ?http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 tak, jedna łyżka + pomidor + wasa (2 płatki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Super mieszkanie w pracy jestem i nie mam czasu powrzucać jako oddzielnych zdjęć http://kobieta.onet.pl/dom/tak-sie-mieszka-w-gdansku-unikatowe-mieszkanie-lucyny/pgvg4 Boskieeeeeeeee jak natkniecie się na podobne grafiki jak te w jadalni lub w biurze to dajcie znaka riki taka, bo potrzebuję do jadalni, żeby się za klasycznie nie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 19.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 wstąpiłam rano, (chciałam się pożalić pogodowo) ale wieści o viagrze mnie zmroziły bardziej niż padający śnieg ....otrząśnięta z szoku wchodzę teraz, a tu głodówka ...no baby, co z Wami? a ja dziś sałatkę z boczusiem zaplanowałam, i rogaliki z budyniem z francuskiego, a na obiad karczek z grilla:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a ja po zimie przytyłam 4 kilo, sama nie wiem dlaczego:jawdrop::jawdrop: helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 a ja 3 te kebaby zdecydowanie dietetyczne nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 A ja nie przytyłam nic przez zimę waga stoi jak zaklęta i zaznaczam głodna nie chodzę, ale troszkę się pilnuję tzn. np. nie jem fast brudów ;) a wybieram to co zdrowe i bla bla znacie już ta historię Reni, a ty na wadze 5 czy 6 steczka z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Marjelko ja jak się odchudzam to w zasadzie cały dzień schodzi mi na jedzeniu, a jak jestem w normalnym trybie to jem raz dziennie i dlatego tyję tia kiebsików Pani nie jje? a kto niedawno cały dzień w wuceciku spędził po nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.03.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mieszkania na Onecie . Ja lubię sobie pooglądać, ale potem jakoś tak strasznie mnie kusi, żeby zjechać niżej, tylko zerknąć na komentarze i wtedy . Zawsze obiecuję sobie: nigdy więcej i nigdy jeszcze nie wytrzymałam bez przeczytania ich . Zdecydowanie bardziej wolę poziom dyskusji na Muratorze . Obawiam się jednak, że większość narodu to rzeczywiście onetowi frustraci - wiecznie niezadowoleni, krytykujący nawet to, na czym się nie znają, zazdrośni, itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.03.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 o a ja komentarzy nie czytam mówisz że nic nie straciłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 19.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie Venus, za każdym razem jest jeden, ten sam argument: zimne, bez duszy, puste. Bez względu na styl prezentowanego wnętrza, bez względu na to, czy użyto w aranżacji koloru szarego czy pomarańczowego, bez względu na ilość zasłon, firanek, dywanów i obrusików, ciągle jest "za zimno". Oczami wyobraźni widzę, w jak przeładowanych wnętrzach żyją Polacy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts