MarJel 20.03.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dałaby jaką fotkę tej wnęki na drzwi do wiatrołapu , ja wzrokowiec A to za kluchy ze śmietaną http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dałaby jaką fotkę tej wnęki na drzwi do wiatrołapu , ja wzrokowiec A to za kluchy ze śmietaną http://emotikona.pl/emotikony/pic/0bicz.gif Marta,piękne to biczowanie Uwielbiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venusko.. Wy do kotów częściej w nocy wstajecie niż ja do dziecka Piękne te drzwinu admente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Marta,piękne to biczowanie Uwielbiam Cię Z Venuską, trzeba krótko i ostro Katuje się cały dzień vazą z łyżką serka, a na kolacje wiadro kluchów zjadła, mało tego ze śmietaną 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A niech obija, raz do roku - pozwalam Marta ale mało zjadłam właśnie jjem II śniadanie, obiad o 13 dziś to już się odchudzam pełną giębą ale będę fit, o ja nie mogię, na samą myśl mam ochotę na makaron ze śmietaną Sylwia a możesz pokazać swoje drzwi z tym pochwytem? Wnęka...cholerka chiba nie mam takiego zdjęcia. Poproszę de menrzu żeby cyknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Z Venuską, trzeba krótko i ostro Katuje się cały dzień vazą z łyżką serka, a na kolacje wiadro kluchów zjadła, mało tego ze śmietaną 30% ojtam ojtam .Zjada ze śmietaną 30 % ,bo 40 % nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A niech obija, raz do roku - pozwalam Marta ale mało zjadłam właśnie jjem II śniadanie, obiad o 13 dziś to już się odchudzam pełną giębą ale będę fit, o ja nie mogię, na samą myśl mam ochotę na makaron ze śmietaną Sylwia a możesz pokazać swoje drzwi z tym pochwytem? Wnęka...cholerka chiba nie mam takiego zdjęcia. Poproszę de menrzu żeby cyknął. No za te kluchy ze śmietaną to ja Cię normalnie uwielbiam No wiedziałam,że będziesz chciała foty Poszukam ale nie teraz,bo spadam zająć się domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 jesteście okrutne i nie wiadro tylko pół porcji tego co zawsze, a ja zawsze wiadro z dokładką Słuchajcie wczoraj zjedliśmy makaron, pijemy wino czerwone w salunie Fiona miaucze na żyrandol w jadalni, wcześniej nie interesował jej wcale, a teraz tak jej zalazł za skórę że 20 razy dziennie musi zostać zmiauczany poszłam po nią podsadzić, dać jej powąchać i puknąć łapką i słyszę z sofy "hyyyyyyyy kochanie ale narobiłem!" pytam " co się stało" , "wino czerwone rozlałem na sofę"... zaglądam, poducha spaprana 10 plamami sól + woda + suszarka, sofa uratowana. Zmęczyłam się i mąż miał dokończyć suszenie, poszłam do kuchni a mąż " Kochanie gorzej tylko zrobiłem", ja już czuję że żyła na czole zaraz mi wybuchnie zachodzę, a mój mąż podrapał sobie w miejscu po plamie i narobił na tkaninie pełno rys i mówi do mnie no sama zobacz i ciach kolejna szrama Jezu na szczęście to tylko sól, której do końca nie wypłukaliśmy, ale po plamie ani śladu. Nawet dziś żartowałam z męża, że to zalanie mojej bluzki czerwonym winem u teściów to tylko wstęp był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venus miło tak z rana się pośmiać z kogoś oczywiście (tu na myśli mam makaron i wino , my do makaronu z łososiem dajemy 12% śmietanę ). Matko, jak ja bym się wina napiła...... Drzwi w jakim kolorze będą? Bo, że wiatrołapowe jak schody to doczytałam. Lady, odpisałabyś na priva zamiast się chwalić że w nocy niewiele wstajesz :p:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Yokasiu polecam się ja jestem łobuz i u nas musi być wesoło, nie mam czasu się smucić bo zawsze coś zbroję ja, mąż lub kociambry Wszystkie drzwi będą brązowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.03.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 To będą b. ładne do tego wzoru brąz jak ulał . Mówisz, że łobuz jesteś? Ja też . M. nieraz pyta czy może wyjsć z domu bez obawy, że znów coś zbroję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dziewczyny błagam o pomoc, nawet mąż zszedł i fotki zrobił. Pjenkną mamy konsolę i lustro prawda? http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P3207296_m_zpsc60a3a7c.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P3207297_m_zps3c90387c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Kurcze jak ładnie Ta biel z tym ciemnym drewnem rewela Venusiu ja muszę uciekać juz dzisiaj od kompa ale obiecuję cały dzień dumać nad twoimi drzwiami i łodezwę się w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Yokasta no tak rzucanie krzesłem w ciąży i pielenie przy końcówce Tobie nie obce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu zgadza się, ale za coś muszę pociągnąć żeby je z tej ściany jednak przesunąć? więc musi wystawać jaki element blokujący, na pewno wolałabym gałkę niż całą klamkę Ja to sobie tak sprytnie wykoncypowałam, że w drzwiach było małe zagłębienie a szerokość ościeżnicy pozwalała na wetknięcie mojego palca. No, ale ostatecznie się przeprowadziliśmy i nie wypróbowałam jak to w praktyce by się sprawdzało. Pjenkną mamy konsolę i lustro prawda? Zamiast się chwalić, lepiej mi wytłumacz czemu masz moją konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 hello powinnaś mieć pochwyt płaski wchodzący w otwór aby drzwi schować całkowicie proszę o przepisik na makaron z łososiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 hello powinnaś mieć pochwyt płaski wchodzący w otwór aby drzwi schować całkowicie O, wiedziałam, że to musi mieć swoją nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 kawy nie słodzę - ale kawki bez słodkiego sobie nie wyobrażam,. Całkiem jak ja - od kiedy przestałam słodzić kawę i herbatę, to nie pijam herbaty a kawę głównie ze słodyczami:lol2: ale będę fit, o ja nie mogię, na samą myśl mam ochotę na makaron ze śmietaną Ja nie mogę z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 nawet Asia miszczynia metamorfoz do mnie przyszła, masz jakiegoś pomysła na metamorfozę moich nieobrobionych murów? tj. drzwi wiatrołapowych? mogą być kościołowe ale inne niż wszystkie zaraz zalejecie mnie zdjęciami z wątku szczyty kiczu Makaron lub kluchi z ososiem i śmietanką - dobre na odchudzanie i bycie fit - łososia wędzonego lub świeżego kroimy na małe kawałki - cebulkę lub dwie (białe) też kroimy Wrzucamy na patelnię, jednocześnie w garnku obok gotujemy kluchi. Lekko podsmażamy na oliwie (mała ilość) lub wcale jak kto lubi ja rzecz jasna lubię fit na oliwie Dodajemy ok 10 kulek pieprzu zielonego w zalewie i zalewamy śmietanką 30% (200 g), gotujemy na lekkim ogniu aż się śmietanka zredukuje, doprawiamy pieprzem i solą Jak się dodatkowo czyści lodówkę można dodać pieczarki podsmażone w większych kawałkach na masełku Wrzucamy makaron w sos i mieszamy, sos nie powinien być gęsty, raczej płynny ale też nie jak zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts