Venus_m 20.03.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Magda bo zabiję! ja dopiero o o 15.40 będę jeść, w sumie to już niedługo Nesska a weź poka :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Magda bo zabiję! ja dopiero o o 15.40 będę jeść, w sumie to już niedługo Nesska a weź poka :> ja Cię akurat rozumiem jak nikt - bo o 16 będę w domu i czeka na mnie jajko z wieśniakiem +pomidor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 wieśniakiem? Ty mówisz o tym fast fudzie czy o czym? kurde...a może by kluchi ze śmietaną na kolacje albo jajecznicę, to akurat mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 wieśniakiem? Ty mówisz o tym fast fudzie czy o czym? kurde...a może by kluchi ze śmietaną na kolacje albo jajecznicę, to akurat mogę o fastfodzie to marzę Wieśniaku:) ale czeka na mnie serek wiejski light - vel wieśniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 mnie ten lajt wczoraj nie smakował co zrobić, człowieka oszukasz, ale brzucha nie oszukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 20.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 mnie ten lajt wczoraj nie smakował co zrobić, człowieka oszukasz, ale brzucha nie oszukasz ten tylko mi smakuje http://www.opinie.senior.pl/OSM-Piatnica-Serek-wiejski-lekki,585.html innej firmy już niet. W sumie a propo kebabu - zastanawiam się co w nim takiego tuczącego - mięsko, warzywka, cienkie pieczywko....oszusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Sosy! Ja też piątnicę tylko wcinam ale lajt nie dla mnie. W ogóle moje motto na kebaba: I want eat, i need meat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 oj venuska chyba nie będę do ciebie przychodzić bo ciagle o jedzeniu, przez ciebie zjadłam dzis 3 bułki na śniadanie z pasztecikiem i teraz ciastka u Ilony tez ciągle o ciężarnych aż strach aby człowiek nie zaciażył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venusku ja też jestem za Twoją wersją drzwi i to tą bez śmietany Za to zachciało mi się strasznie makaronu z łososiem i śmietaną, ale mam ze składników tylko makaron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 pasibrzuchy, ale wam wolno Reni a kiedy mi ciasto z KA zaserwujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 20.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie pokażę Bo nie zamontowane Leżą jedne na drugich więc zdjęcia też nie mam jak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 człowieka oszukasz, ale brzucha nie oszukasz Ależ mądrości nam koleżanka tu serwuje A ja bajaderkę dziś zjadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.03.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Veni.... Zdjęcia gdzie znajdziesz drzwi przesuwne z płaskim uchwytem są u mnie na wątku Nie chce mi się wklejać zdjęć u Ciebie,więc looknij u mnie .OK?Znalazłam Ci nawet stronkę abyś nie musiała szukać http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29/page12 Lecę ogarnąć chałupę póki Pola śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 20.03.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Twoja wersja drzwi lepsza [ w czym rysujesz?] choc w sumie żadna wersja mnie nei powaliła.... ot nie do końca lubie takie drzwi wiec pewnie temu. choc jestem przekonana że jak już będą zamontowane to zmienię zdanie pozatym co? już sezon bikini się zaczyna że trzeba iść na dietę? ja nigdy nie wytrzymałam na diecie dłużej niz 1 dzień:/ co nie znaczy żę nie powinnam schudnać ze 3-4kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Lejdi dziękuję Nicol w paincie rysuję ja wiem, że pewnie większość z was jest bardziej ku nowoczesności, ale ja wiem że u nas klasyczne drzwi się sprawdzą Cały czas dumam nad barierką schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.03.2013 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 oki, zakochałam się idealne proporcje, tylko nasze jednoskrzydłowe Kwestia tylko szprosów lub poprzcznych desek + fazy w szkle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Venuska miałam się coś ciebie zapytać i znowu zapomniałam:bash: wrócę jak mi się przypomni ale przy okazji nadrobiłam parę ostatnich stronek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 oki, zakochałam się idealne proporcje, tylko nasze jednoskrzydłowe [ATTACH=CONFIG]177832[/ATTACH] Kwestia tylko szprosów lub poprzcznych desek + fazy w szkle helloł, piękne drzwi ale chyba za bardzo klasyczne dla ciebie, bardziej by pasowało coś pomiędzy klasyką a nowoczesnością, bo te takie typowo klasyczne, Venus ile cie kosztuje taka jedna sztuka, kiedys wspominałam o modernie z Pol skone i mowiłaś, że drogo, ale takie to chyba tanie nie są, tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venusik te z inspiracji piękne , nawet jakby miały być jedno skrzydłowe. Moim zdaniem takie klasyczne , ale nie za bardzo udziwnione będą jak najbardziej pasowały:rolleyes: Faz w szkle bym nie robiła.... Nie wiem czemu kiedyś mi się wydawało, że do Ciebie tylko nowoczesne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts