Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mnie ten lajt wczoraj nie smakował :lol2: co zrobić, człowieka oszukasz, ale brzucha nie oszukasz :lol2:

ten tylko mi smakuje http://www.opinie.senior.pl/OSM-Piatnica-Serek-wiejski-lekki,585.html innej firmy już niet.

W sumie a propo kebabu - zastanawiam się co w nim takiego tuczącego - mięsko, warzywka, cienkie pieczywko....oszusty.

Veni....

Zdjęcia gdzie znajdziesz drzwi przesuwne z płaskim uchwytem są u mnie na wątku :)

Nie chce mi się wklejać zdjęć u Ciebie,więc looknij u mnie :).OK?Znalazłam Ci nawet stronkę abyś nie musiała szukać :cool:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?183109-domek-w-mie%C5%9Bcie-zapraszamy-w-nasze-skromne-progi-%29/page12

Lecę ogarnąć chałupę póki Pola śpi :D

Twoja wersja drzwi lepsza [ w czym rysujesz?] choc w sumie żadna wersja mnie nei powaliła.... ot nie do końca lubie takie drzwi wiec pewnie temu. choc jestem przekonana że jak już będą zamontowane to zmienię zdanie :)

pozatym co? już sezon bikini się zaczyna że trzeba iść na dietę? ja nigdy nie wytrzymałam na diecie dłużej niz 1 dzień:/

co nie znaczy żę nie powinnam schudnać ze 3-4kg.

oki, zakochałam się :yes: idealne proporcje, tylko nasze jednoskrzydłowe :lol2:

[ATTACH=CONFIG]177832[/ATTACH]

Kwestia tylko szprosów lub poprzcznych desek + fazy w szkle :rolleyes:

helloł, piękne drzwi ale chyba za bardzo klasyczne dla ciebie, bardziej by pasowało coś pomiędzy klasyką a nowoczesnością, bo te takie typowo klasyczne, Venus ile cie kosztuje taka jedna sztuka, kiedys wspominałam o modernie z Pol skone i mowiłaś, że drogo, ale takie to chyba tanie nie są, tak z ciekawości pytam

Venusik te z inspiracji piękne , nawet jakby miały być jedno skrzydłowe.

Moim zdaniem takie klasyczne , ale nie za bardzo udziwnione będą jak najbardziej pasowały:rolleyes: Faz w szkle bym nie robiła....

Nie wiem czemu kiedyś mi się wydawało, że do Ciebie tylko nowoczesne :rolleyes: