Venus_m 21.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni ja nie chcę nic pomiędzy Ma być klasyka i już nie drążcie tematu drzwi nowoczesnych bo te odpadły już dawno i nie wrócą U nas takie drzwi byłyby pojedyncze a ile z rzeźbieniami to nie wiem Mówiłam, że drogo jak na to z czego te drzwi są wykonane, nie zamierzam płacić za drzwi 2 tysięcy które mają plaster miodu w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.03.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Justynko a dlaczego nie chcesz wykończyć dołu tak jak u mnie? Mnie ta ramka na dole w wiatrołapowych nie podchodzi Taka zdobna korona jak na zdjęciu które wkleiłaś moim zdaniem za dużo. A może jakaś prosta wersja- są nowoczesne korony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marjelko kiedyś też tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aguś ale nam ramka bardzo podchodzi Za dużo mówisz z tą koroną? Nowoczesna korona, dobre wszystkie drzwi już na starym mieście oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venus zgadzam się z reni, trochę za bardzo klasyczne Moim zdaniem bez korony byłyby lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Te drzwi na inspiracji mają fazy Może faktycznie opaska bez korony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Marjelko kiedyś też tak myślałam To jednak jest jakiś plusik mieszkania dwa lata bez dźfi Jesteś teraz bardziej dojrzałą kobietą, wiesz czego chcesz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no fakt, mimo że okrutnie mnie denerwują niedoróbki to urządzanie się powoli jest fajne. Matko ile ja bym miała rzeczy teraz na strychu a tak ani jednej niepotrzebnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny nie uznaję czegoś takiego jak za bardzo klasyczne chcę drzwi klasyczne to tak jakby drewno miało być bardziej lub mniej drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ok rozumiem, jeśli klasyka to nic mi do tego, ale zawsze mi się wydawało ze idziesz w kierunku nowoczesności:) w każdym razie i ja się przyznam , że taki styl jak u zienia mi się coraz bardziej zaczyna podobać Venusko oczywiście nie namawiam, ale moderny są wykonane w całości z drewna, tylko płyciny pomiędzy szybami są z mdf, czyli plastra miodu tam nie znajdziesz, a jeśli drzwi są całe przeszklone to mamy tylko drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ok być może Modern jest drewniany, ale i tak wychodzi drożej Reni gusta się zmieniają, od początku wiedziałam że chcę łączyć klasykę z nowoczesnością, tylko o tej klasyce miałam pojęcie zerowe no może nogi ludwiki mi się kojarzyły teraz wiem, że klasyka bardzo mnie kręci, ale też nie na tyle aby mieć klasyczną kuchnię, nowoczesnej nie zmieniłabym na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no ja cię rozumiem, skoro ktoś taki jak ja się przekonuje do takiego wystroju, to ciebie aż kręci z zachwytu:lol2::lol2: ostatnio ogladałam z mężem tak urządzony dom i powiedział następny taki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 21.03.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny nie uznaję czegoś takiego jak za bardzo klasyczne chcę drzwi klasyczne to tak jakby drewno miało być bardziej lub mniej drewniane Oj tam oj tam Te są bardziej klasyczne a bez korony będą nadal klasyczne tylko troszkę mniej nachalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Stopnie kasyczności: Biblioteka bardzo klasyczna Biblioteka klasyczna Biblioteka mniej klasyczna Z drzwiami też tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no własnie ja o tym mówiłam mając na uwadze drzwi mniej klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ale klasyczne są nadal tak jak drewno jest drewnem nie bardziej drewniejszym ani mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja znam drewno bardziej drewniejsze:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venuska, Mam trochę takich drzwi, ale nie wiem, czy mogę do Ciebie je wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no jaha Ilutku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No to lecę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts