Venus_m 21.03.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hmn...a ja z czasem stwierdzam, że dobrze zrobiliśmy kupując krzesła, sofy, tapetując, kupując lampy a zostając bez drzwi (pieniądze były, ale poszły na poprawki po fachmanach ) bo przynajmniej cieszę się domem, każdą nową rzecz...ale jednocześnie osiągnęłam etap maksymalnego wQ patrząc na dziury bez drzwi. Mając tylko drzwi musiałabym mieć wszystko tymczasowe, czyli siedziałabym w jadalni na stołkach zniesionych ze strychów wujków, teściów itp Nie marudzę, tylko cieszę się tym co mam, bo takie problemy to nie som problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no właśnie u nas odwrotnie - są drzwi ale stół, krzesła stare i lamp niektórych brak.Ale przy dziecku bez drzwi ciężko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a dlaczego białe mają żółknąć, teraz producenci używaja lakierów UV i nie spotkałam się aby drzwi żółkły nas niestety nie stać na drewniane i białe za duży koszt już się pogubiłam, myślałam ze chcesz białe drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Magda to fakt, przy dzieciach to inaczej Ja sama temat drzwi cisnę bo gdzieś temat dzieci się pojawia Reni chcem chcem, ale pisałam że będą brązowe drzwi, czytać czeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 o faktycznie pisałaś o brązowych i yokasia była zachwycona, ale czemu chcesz białe a nie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Odnośnie lakierów, w Wawie przez 3 lata wynajmowaliśmy mieszkanie, ładnie urządzone z białymi drzwiami. Po 3 latach widziałam żółknięcie, nic fajnego oczywiście skłonna byłabym sobie takie żółknące zafundować, a co przecież za 10-15 lat i tak będę pewnie zmieniać, ale nawet w Warszawie pieniądze na drzewach nie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 o qrka ja ciągle myślalam, że białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni drzwi białe koszt ok 2,5 tysiąca za sztukę przy standardowych murach, my mamy niestandardowe a co często te drzwi mają w środku plaster miodu Drzwi brązowe drewniane do 1500 zł przy naszych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni drzwi białe koszt ok 2,5 tysiąca za sztukę przy standardowych murach, my mamy niestandardowe a co często te drzwi mają w środku plaster miodu Drzwi brązowe drewniane do 1500 zł przy naszych wymiarach no kumam, ale nadal ale.....nie denerwuj się białe moderny na dobrym rabacie by cię wyszły około 1500 za szt, czyli nie drożej niz u lokalnego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni nie denerwuje się, ale moderny to nie to dla mnie są za mało szlachetne, gdybym chciała nowoczesne to byłyby akurat Moderny jak liczyliśmy w salonie pol-skone to wyszło po rabacie 1800, a ostatecznie mamy tak niestandardowe wysokości i grubości że producent wymiękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni nie denerwuje się, ale moderny to nie to dla mnie są za mało szlachetne, gdybym chciała nowoczesne to byłyby akurat Moderny jak liczyliśmy w salonie pol-skone to wyszło po rabacie 1800, a ostatecznie mamy tak niestandardowe wysokości i grubości że producent wymiękł. a skąd Wam wyszły takie nietypowe grubości/wysokości ( czy przeróbka własna) ? bo mam też projekt z archonu - tylko 1 drzwi gdzie ściana nośna jest dużo grubsza niż pozostałe - i jedne drzwi zachodziły rogiem o drugie więc montaż był utrudniony ale bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ok, kumam, ja mam je w pralni i uważam że są właśnie na pograniczu klasyki a nowoczesności:lol2::lol2::lol2:bardziej w stronę klasyki:), oczywiscie ty chcesz bardziej strojne, bo moderny takie raczej zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 laseczki prosze nie ma nietypowej grubości muru, przeca cegły jakie by nie były to są typowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Magda u nas jest niestandardowo, ponieważ działkę dostaliśmy w prezencie i część materiałów pod budowę domu teściów, który na tej działce właśnie miał być. 20 lat temu cegły miały inna grubość i dlatego Reni owszem, ja jeżeli idę w klasykę to tę bardziej strojną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 venus jak masz chwilę wstąp do mnie, u mnie też temat drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 no ok ale zakres szerokości muru to od 10 cm nawet do 50 cm, czyli musisz sie mieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 21.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 aaa no widzisz - jakie buty:) pewnie jesteś ukochaną Synową moi teściowie nie czują do mnie polotu i wzajemnie hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Reni nie wiem już jak z tym murem, w sensie grubość na pewno większa niż się teraz robi, ale do ogarnięcia przez producenta, tylko wysokość nie a czemu wysokość jest jaka jest nie wiem, ale to też nie dużo zmieni, bo doklejać g-k nie zamierzam Oczywiście że jestem kochanym "misiaczkiem" jak to mówi teściowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.03.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 doklejana płyta zawsze będzie pękać, z reguły klienci mają za niskie otwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny z innej beczki, który czajnik kupić? Mamy taki okropny tymczasowy i 2 lata nie mogę na niego patrzeć ale wygląda na to, że się wreszcie doczekałam, mąż już prawie na mój płacz ugiął się żeby kupić de longhi diamond (Marjelka )ale skłaniam się do innych modeli jak się tak naoglądałam: 1) Bosch 2) Kenwood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts