Drop_Inn 21.03.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Venus, mnie pomysł na klasyczne drzwi się podoba. Twój dom nie jest w moim odczuciu typowo nowoczesny, raczej eklektyczny i takie drzwi jak najbardziej tam widzę Jeśli opaski nie będą jakieś mega zdobne i z milionem frezów jestem wszystkimi kończynami za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 milion to może nie, ale pół miliona tak Dropku dzięki za głos i za stwierdzenie, że dom jest eklektyczny bo taki ma właśnie być tylko ja się dopiero uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankie83 21.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ankie no muszę przyznać, że specjalnie dla Ciebie to wino wylaliśmy ma się tą moc sprawczą Chętnie bym się przyłączyła do rozmowy Bardzo tu wesoło niestety za mało czasu... i ciągle zbyt dużo do nadrobienia. Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ankie ależ zapraszamy nie czeba nadrabiać, tutaj co i rusz inny temat, jak nie drzwi to czajnik, jak nie odbijanie mężów to bicie batem za śmietanę 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.03.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ankie ależ zapraszamy nie czeba nadrabiać, tutaj co i rusz inny temat, jak nie drzwi to czajnik, jak nie odbijanie mężów to bicie batem za śmietanę 30% a która to taka ja bym ją pogoniła i nie była już jej kuliżanką! Jak tak można?! Pfff :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.03.2013 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Hej Venus, tak jakoś weszłam i napatoczyłam się na inspiracje drzwiowe- cudne planujesz:wiggle: Powiem Ci tylko, ze nasze brązowe kosztowały tyle samo co białe- gdybyśmy białe wybrali. Także jakiś stolarz chyba Cię wkręca, chcąc sporo drożej za białe:eek: Aaa gapa ze mnie- chyba się nigdy nie witałam, bo taki dynamiczny ten Twój wątek i trudno mi się było wciąć... Zatem niniejszym kłaniam się nisko http://i247.photobucket.com/albums/gg149/autumn59/hat_tip.gifchociaż z widzenia się przecież znamyhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/waving/smileys-waving-170093.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Agawi helloł af korz że się z widzenia znamy i wiem że to Ty chaljera jedna jesteś co się siostrą mojej zouzy Marjelki mianujesz Z tym stolarzem to ja tak w skrócie opisałam, ponieważ kilku niezależnych stolarzy odmówiło w ogóle robienia drzwi białych drewnianych, ponieważ nie chcą dać gwarancji że sosna nie będzie puszczać żywicy co ukazałoby się nam czerwonymi plamami Firma Kostar która robi drzwi białe drewniane wyceniła jedne drzwi na ok 2800 Z kolei na Bartyckiej białe drzwi z plastrem miodu kosztują ok 3 k Marjelko no właśnie ciekawe która to taka szefowa franczesków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 22.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Hej Venus puscilam Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 helloł o czym dziś gadamy??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Icona mi się też podoba Ale ma już taki zdefiniowany kształt. I sama nie wiem czy właśnie w tą stronę iść czy bardziej w nowoczesność typu Kenwood czy Bosch. W tym Boschu brakuje mi temp.40stopni. Wtedy brałabym go już na pewno Dziś to chyba trzeba o zbliżającym się weekendzie pogadać Albo co dobrego na święta pieczecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O czym dziś? Zdecydowaliśmy się na tego białego Boscha Pysiu a po co Tobie 40 stopni? U nas na święta będzie: a) śniadanie święconka jajka w majonezie jajka faszerowane pieczarkami klops (pieczeń rzymska z jajkiem) kiełbaska biała z cebulką pieczona w piwie schab pieczony b) obiad -małe udka i skrzydełka z kurczaka pieczone na ziemniakach z papryką i kukurydzą + ciasta: sernikobrownie 3 kolorowe makowiec japoński mazurek Lista i tak skrócona o pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O czym dziś? Zdecydowaliśmy się na tego białego Boscha -małe udka i skrzydełka z kurczaka pieczone na ziemniakach z papryką i kukurydzą Wydaje mi że do twojej kuchni to najlepszy wybór U Pyśki widzę ikonę Jak dokładnie się te udka robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No yyyyy nie wiem, bo ja nie kurczakowa jestem (nie cierpię mięsa z udek i skrzydełek bleeeeeeee). Jem tylko pierś albo te malutkie skrzydełka i udka, dużych niet Czeba zrobić marynatę o którą muszę szwagra spytać...coś tam keczup, musztarda, sos sojowy i diabeł wie co jeszcze. Letko się obsmaża na patelni żeby pory zamknąć i do pieca na ziemniaki pokrojone w kostkę większą. Ziemniaki dostaną soki z kurczaków pół godziny przed podaniem (piecze się to chyba ok 1,20) wrzuca się do ziemniaków (przednio zdejmując kurczaki) kukurydzę i paprykę i się miesza. Na to znowu kładzie się kurczaki i jak się upiecze to można jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 daj fotke tego czajnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Reni strona wcześniej wstawiłam, leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 jak ty mnie znasz:D byłam stronę wcześniej i ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 aż 3 strony wcześniej:D ładny ale będzie kurz się codziennie osadzał na tej podstawie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 22.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Czeba zrobić marynatę o którą muszę szwagra spytać...coś tam keczup, musztarda, sos sojowy i diabeł wie co jeszcze. Letko się obsmaża na patelni żeby pory Aha , a te dwa składniki to w spożywczym dostanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 40 stopni idealne do robienia mleka dla Bejbika także Venusa - jak planujesz wybierz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 40 stopni idealne do robienia mleka dla Bejbika także Venusa - jak planujesz wybierz dobrze o nie wiedziałam, używałam podgrzewacza, ale o dzieciakach nie gadamy, już gdzie indziej tylko o tym , dzięki bogu u venuski dzieciaków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.