RL 22.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Panie Robercie, czyta Pan i dziś?:D jestem jestem ale siedzę cicho, bo tu takie stado wygłodniałych niewiast, że lepiej się nie wychylać zza krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 22.03.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Magda tyś jest naprawdę nie wyrzyta:jawdrop: ale rabacik dał sam - bez jakiś moich ingerencji:) no to od razu zamowiłam wielkie lustro do łazienki i szybę do prysznica:) i już wiem za ile:) może mam Pana na kawę zaprosić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) paszoł do pracy na drzwi zarabiać mój kochany, najwspanialszy :P :* Edytowane 22 Marca 2013 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Magda a dlaczego Ty nie masz swojej galerii? ja bym chciała pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 paszoł do pracy na drzwi zarabiać I już widać kto u Was w związku rządzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 zdziwiłabyś się ja się awanturuję, mąż odpuszcza i mówi żebym kupiła jak tak bardzo chce to wtedy ja foch bo ja nie chcę jak jemu się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ło matko ile naklepały- 4 strony- zwariować możnahttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/krejzi.gif Agawi helloł Hello Venus af korz że się z widzenia znamy i wiem że to Ty chaljera jedna jesteś co się siostrą mojej zouzy Marjelki mianujesz Ooo wypraszam sobie- Marjelka sama mnie tak ochrzciła:lol2: Po latach odkryła, ze ma siostrę Z tym stolarzem to ja tak w skrócie opisałam, ponieważ kilku niezależnych stolarzy odmówiło w ogóle robienia drzwi białych drewnianych, ponieważ nie chcą dać gwarancji że sosna nie będzie puszczać żywicy co ukazałoby się nam czerwonymi plamami Firma Kostar która robi drzwi białe drewniane wyceniła jedne drzwi na ok 2800 Z kolei na Bartyckiej białe drzwi z plastrem miodu kosztują ok 3 k Aaaa to o sosnę chodziło- to może faktycznie.... sosna ma takie paskudne sęki czasami... My mamy olchę- ta z kolei nie ma ani słoja:eek: Bartycka to cenowy kosmos-wiem:bash: Dałabym Ci namiar na naszego stolarza od drzwi- jest z Mazur (ceny bardzo konkurencyjne) ale ostatnio chcieliśmy zamówić u niego bibliotekę i powiedział, że skończył na razie z rynkiem warszawskim i działa lokalnie. Drzwi by Wam zrobił jakie chcecie, ale musielibyście pewnie sami pomierzyć otwory i dogadać jakoś transport. Jakbyś była zainteresowana to daj znać. Więcej nic nie czytam, bo i tak nie dałabym rady:eek: Lecę do kuleżanek chociaż po łebkach pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No tak, ktoś musi robić, aby planować mógł ktoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Agawi porozmawiam se z damesą w sprawie tego siostrowania Dziękuję za stolarza, ja już mam dobrego z naszego forum Ilutku ja i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Agawi porozmawiam se z damesą w sprawie tego siostrowania Dziękuję za stolarza, ja już mam dobrego z naszego forum Ilutku ja i jedno i drugie Venuska, U nas też oboje pracujemy, tylko trochę inaczej zarabiamy. Dlatego mąż płaci za remont mieszkania, a ja zapłaciłam kosmetyczce za remont mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 przybij pionę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Agawi porozmawiam se z damesą w sprawie tego siostrowania No koniecznie- jak tak można bez ostrzeżenia wydziedziczyć z siostrowania http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Dziękuję za stolarza, ja już mam dobrego z naszego forum Nie ma sprawy:hug:Trzymam kciuki:) Dlatego mąż płaci za remont mieszkania, a ja zapłaciłam kosmetyczce za remont mnie... Ania, ja Ty coś palniesz, tohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/roootfl.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Miało nie być o dzieciach...Obiecuję więcej nie pisać ale to co zaległe jeszcze skomentuję Zdecydowaliśmy się na tego białego Boscha Pysiu a po co Tobie 40 stopni? 40 stopni idealne do robienia mleka dla Bejbika Venusko dokładnie tak jak napisała MagdaBartek A wydaje mi się, że gdzieś widziałam taki co podgrzewa do 40stopni, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć co to za firma była U nas na święta będzie: a) śniadanie święconka jajka w majonezie jajka faszerowane pieczarkami klops (pieczeń rzymska z jajkiem) kiełbaska biała z cebulką pieczona w piwie schab pieczony b) obiad -małe udka i skrzydełka z kurczaka pieczone na ziemniakach z papryką i kukurydzą + ciasta: sernikobrownie 3 kolorowe makowiec japoński mazurek Lista i tak skrócona o pół Mmmm same pyszności! A ten makowiec japoński to co to takiego Wydaje mi że do twojej kuchni to najlepszy wybór U Pyśki widzę ikonę A dziękuję MarJelko każdy głos na wagę złota czekam na moją sałatkę grecką dostawa między 12-13 a zjeść mogię o 13.30 mniaaaaaaaam dziś kuliżanka ma urodziny, pełno wafli i ciastek w pokoju a jednego małego wafeleczka zjadłam i jedną malutką kokosankę. Na wadze mam już -1 kg Brawo Rany, dziewczyny nie przesadzacie? Toż to czysta matematyka Jakie powinny być proporcje wody w temperaturze pokojowej i wrzącej, żeby otrzymać wymaganą ilość wody o temperaturze 40 stopni. Poza tym oświećcie mnie, bo mój Jakub bez takich wynalazków pił mleko z butli. Jak taki czajnik działa? Podgrzewa do 40 stopni, tak? Czyli albo trzeba mieć wcześniej zagotowaną i ostudzoną wodę, albo lać mineralną? Aniu no właśnie ta czysta matematyka to był od zawsze mój problem Na pewno idzie się tego wyuczyć nie przeczę Raczej trzeba najpierw mieć zagrzaną normalnie do 100 a później można w miarę potrzeb podgrzewać tylko do 40 (np. w nocy). Mineralnej to nie będę lać do czajnika bez przesady już i tak do ekspresu leję No i czekam na newsa na co tak Venusce ciśnienie skoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ooo wypraszam sobie- Marjelka sama mnie tak ochrzciła:lol2: Po latach odkryła, ze ma siostrę Moda na sukces Odcinek 15715 Venusko halloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.03.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Justynko co nie co poczytałam,ale tak "plotkujecie " że nie dam rady wszystkiego Głos na czajnik Marjelkowy bo sama taki mam Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Venuska, U nas też oboje pracujemy, tylko trochę inaczej zarabiamy. Dlatego mąż płaci za remont mieszkania, a ja zapłaciłam kosmetyczce za remont mnie... Kochana, ale obawiam się, że budżetówki jednak nie pobijesz. Choć co jak co, ale na tym polu to mogę zwycięstwo komuś odstąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aguś de longhi odpada, różnica w cenie duża, a my za Boscha zapłacimy tylko 150 zł, więc dopłacać drugie tyle dla mnie za sam wygląd który nie do końca mnie przekonuje mam niestety takie doświadczenie że czajniki wytrzymują do 2 lat Ten Bosch podobał mi się od zawsze, na żywo zawsze w Saturnie go głaszczę Ciśnienie 300 na 600 to 20% obniżki w ten łykiend na produkty Lene Bjerre na Decoratore co oznacza że mój ukochany dozownik miałabym za 129 zł mąż się po moim lamencie zgodził, ale ja już przekopałam cały net w poszukiwaniu i zastanawiam się nad słusznością tego zakupu. Jednak to tylko i aż dozownik, aż bo ja mam bzika na tym punkcie który ostatnio jakby się uspokaja - starzeję się rozważam prosty dozownik Esprita który też podobał mi się od zawsze, kosztuje 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 22.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Będziesz miała mój czajnik dawno upatrzony . Bardzo ładny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ciśnienie 300 na 600 to 20% obniżki w ten łykiend na produkty Lene Bjerre na Decoratore To jestem Ci skłonna wybaczyć To by mi ciśnienia nie podniosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dżokasto to jeszcze nie ten czas? Aniu phi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts