Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wetnę się jeszcze na temat czajnika :)

Ja też mam Boscha ,którego planujesz (jakby co daj znać usunę fotkę :yes:)

09.09.2012%2520004.jpg?gl=PL

i bardzo go sobie chwalę :yes:.Musisz tylko wiedzieć ,że ma bardzo głośny sygnał dźwiękowy na początku i końcu gotowania .Mnie on akurat nie przeszkadza :no:,a wręcz przeciwnie :)

Ola czyś Ty oszalała z tym kasowaniem fotek? :p to jakaś zaraza na forum jest, że wszystkie chcą kasować jak wstawią. Jest temat, są zdjęcia proste :wiggle: fajnie że też go sobie chwalisz, bo ja jestem na niego zdecydowana :yes: podobał mi się od zawsze :rolleyes:

Yokasiu oju oju :hug:

Gumiśka no śmieszny ten od Evy Solo, nie wiem jaka jakość czajników od niej, bo że designerskie przedmioty projektuje to wiem, ale co innego nóż do ziół a co innego czajnik. Ten śmieszny taki ala termos, ale fajny, a cena :lol2: :o

Ola czyś Ty oszalała z tym kasowaniem fotek? :p to jakaś zaraza na forum jest, że wszystkie chcą kasować jak wstawią. Jest temat, są zdjęcia proste :wiggle: fajnie że też go sobie chwalisz, bo ja jestem na niego zdecydowana :yes: podobał mi się od zawsze :rolleyes:

Yokasiu oju oju :hug:

Gumiśka no śmieszny ten od Evy Solo, nie wiem jaka jakość czajników od niej, bo że designerskie przedmioty projektuje to wiem, ale co innego nóż do ziół a co innego czajnik. Ten śmieszny taki ala termos, ale fajny, a cena :lol2: :o

No wlasnie strasznie mi sie podoba bo taki termosowaty:D

Jakby byl 3 stowy tanszy to bym moze nawet miejsce na blacie znalazla i gniazdka pod niego przesunela:rotfl:

Ostatnio moja forumowa kolezanka pisze do mnie i pyta jaki mam czajnik bo ona szuka.

Ja jej linka ze mam taki zwyczajny -zaden wypas za 60 zlotych;),ale go lubie..A nie zakladalm nigdy ze bedzie z kablem tylko na gazie mial stac.

Na co ona(ale tak calkiem dla jaj)-taka chalupa odpier...na a czajnik za 6 dych:lol2::rotfl::lol2::rotfl:

POWAZNIE-SMIALAM SIE POL DNIA I ONA CHYBA TEZ;)

Aguś de longhi odpada, różnica w cenie duża, a my za Boscha zapłacimy tylko 150 zł, więc dopłacać drugie tyle dla mnie za sam wygląd który nie do końca mnie przekonuje :no: mam niestety takie doświadczenie że czajniki wytrzymują do 2 lat ;) Ten Bosch podobał mi się od zawsze, na żywo zawsze w Saturnie go głaszczę ;)

Ciśnienie 300 na 600 to 20% obniżki w ten łykiend na produkty Lene Bjerre na Decoratore :yes: co oznacza że mój ukochany dozownik miałabym za 129 zł :cool: mąż się po moim lamencie zgodził, ale ja już przekopałam cały net w poszukiwaniu i zastanawiam się nad słusznością tego zakupu. Jednak to tylko i aż dozownik, aż bo ja mam bzika na tym punkcie który ostatnio jakby się uspokaja - starzeję się :lol2: rozważam prosty dozownik Esprita który też podobał mi się od zawsze, kosztuje 90 zł.

Jeśli Twój IDALNY dozownik w PROMOCYJNEJ cenie kosztuje 129 zł,a zamiennik (który tylko udaje ten ideał ) 90 zł to ja bym się nie zastanawiała :no:.

To tylko 39 zł róznicy :yes:.

Jak kupisz tańszy zawsze będziesz żałowała :p

Gumiśka Ty masz czajnik za niecałe 10% mojej sofy na zamówienie z salona także wypas :rotfl:

Ja nie paczę na cenę, ma się podobać, paczę tylko jak drogo i dlaczego tak drogo :lol2: nie raz się przekonałam że w Almi i Kare style ten sam bazar co wszędzie tylko droższy.

JASNY GWINT-TO FAKTYCZNIE TEN MOJ CZAJNIK PRZY SOFIE(CHOCIAZ NIE WIEM CZY MOZE TERAZ ZASLUZYC NA TAKIE MIANO:rotfl:)-TEN CZAJNIK TO WYPAS ZE FJU,FJU:lol2:

ALE SIE USMIALAM:lol2::lol2:

No a teraz sie przygotowuje bo jutro w UK zaczyna sie mega przeceny w NEXT i trwa az jeden dzien .Mam zamiar obciuchac Olinka:)

Mam taki wypas-ze mam dane karty kredytowej kolezanki z UK i place jej karta bo ona se nie chce glowy zawracac a pozniej sie rozliczam jak przylatuje:)

Kurcze moze nawet cos do chalupy kupie:)Jak sie rozkrece to nie bedzie miala za co fundamentow wylac:)

Edytowane przez GUMISIOWA

Czajnik i wymarzony dozownik kupione :wiggle:

I prawidłowo :) Bo właśnie miałam pisać, że skoro tylko 39zł różnicy jest na tych dozownikach to później będziesz żałować ;) A wystarczy raz zjeść w domu a nie na mieście i już brakującą kwotę masz :yes:

A powiedz też Bosch za 150zł to pewnie tylko dla wybranych? Bo cena świetna, ale nigdzie w takiej go nie widziałam :(

Gumiśku :lol2: to Ty chałupę sprzedajesz? :jawdrop:

No cos Ty Venuska!!!!Ja mojej nie sprzedaje -absolutnie-poki co;)

Kolezanka moja ktorej budowe prowadzic bede udostepnila mi swoja karte kredytowa do robieniaza kupow w UK bo ona nadal tam siedzi i latwiej z zakupami z karty UK niz polskiej;)

Mialam na mysli ze jak sie rozkrece to jej na fundamenty nie starczy:lol2: