yokasta 22.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 A weź mnie nie denerwuj nawet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Wetnę się jeszcze na temat czajnika Ja też mam Boscha ,którego planujesz (jakby co daj znać usunę fotkę ) i bardzo go sobie chwalę .Musisz tylko wiedzieć ,że ma bardzo głośny sygnał dźwiękowy na początku i końcu gotowania .Mnie on akurat nie przeszkadza ,a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Venuska-fajny ten Twoj czajnik. Mnie sie straszliwie ten podoba http://www.rossi.pl/21275_eva_solo_electric_kettle_czajnik_elektryczny_502920.rossi Bogu dzieki nie mam miejsca na blacie i zbednych funduszy:lol2: Ale fajny jest-no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ola czyś Ty oszalała z tym kasowaniem fotek? to jakaś zaraza na forum jest, że wszystkie chcą kasować jak wstawią. Jest temat, są zdjęcia proste fajnie że też go sobie chwalisz, bo ja jestem na niego zdecydowana podobał mi się od zawsze Yokasiu oju oju Gumiśka no śmieszny ten od Evy Solo, nie wiem jaka jakość czajników od niej, bo że designerskie przedmioty projektuje to wiem, ale co innego nóż do ziół a co innego czajnik. Ten śmieszny taki ala termos, ale fajny, a cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 No to niech zostanie Gumisiu ,miło Cię widzieć .Do mnie to już nawet Pani nie zajrzy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ola czyś Ty oszalała z tym kasowaniem fotek? to jakaś zaraza na forum jest, że wszystkie chcą kasować jak wstawią. Jest temat, są zdjęcia proste fajnie że też go sobie chwalisz, bo ja jestem na niego zdecydowana podobał mi się od zawsze Yokasiu oju oju Gumiśka no śmieszny ten od Evy Solo, nie wiem jaka jakość czajników od niej, bo że designerskie przedmioty projektuje to wiem, ale co innego nóż do ziół a co innego czajnik. Ten śmieszny taki ala termos, ale fajny, a cena No wlasnie strasznie mi sie podoba bo taki termosowaty:D Jakby byl 3 stowy tanszy to bym moze nawet miejsce na blacie znalazla i gniazdka pod niego przesunela:rotfl: Ostatnio moja forumowa kolezanka pisze do mnie i pyta jaki mam czajnik bo ona szuka. Ja jej linka ze mam taki zwyczajny -zaden wypas za 60 zlotych;),ale go lubie..A nie zakladalm nigdy ze bedzie z kablem tylko na gazie mial stac. Na co ona(ale tak calkiem dla jaj)-taka chalupa odpier...na a czajnik za 6 dych:lol2: POWAZNIE-SMIALAM SIE POL DNIA I ONA CHYBA TEZ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 22.03.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aguś de longhi odpada, różnica w cenie duża, a my za Boscha zapłacimy tylko 150 zł, więc dopłacać drugie tyle dla mnie za sam wygląd który nie do końca mnie przekonuje mam niestety takie doświadczenie że czajniki wytrzymują do 2 lat Ten Bosch podobał mi się od zawsze, na żywo zawsze w Saturnie go głaszczę Ciśnienie 300 na 600 to 20% obniżki w ten łykiend na produkty Lene Bjerre na Decoratore co oznacza że mój ukochany dozownik miałabym za 129 zł mąż się po moim lamencie zgodził, ale ja już przekopałam cały net w poszukiwaniu i zastanawiam się nad słusznością tego zakupu. Jednak to tylko i aż dozownik, aż bo ja mam bzika na tym punkcie który ostatnio jakby się uspokaja - starzeję się rozważam prosty dozownik Esprita który też podobał mi się od zawsze, kosztuje 90 zł. Jeśli Twój IDALNY dozownik w PROMOCYJNEJ cenie kosztuje 129 zł,a zamiennik (który tylko udaje ten ideał ) 90 zł to ja bym się nie zastanawiała . To tylko 39 zł róznicy . Jak kupisz tańszy zawsze będziesz żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Gumiśka Ty masz czajnik za niecałe 10% mojej sofy na zamówienie z salona także wypas Ja nie paczę na cenę, ma się podobać, paczę tylko jak drogo i dlaczego tak drogo nie raz się przekonałam że w Almi i Kare style ten sam bazar co wszędzie tylko droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.03.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Gumiśka Ty masz czajnik za niecałe 10% mojej sofy na zamówienie z salona także wypas Ja nie paczę na cenę, ma się podobać, paczę tylko jak drogo i dlaczego tak drogo nie raz się przekonałam że w Almi i Kare style ten sam bazar co wszędzie tylko droższy. JASNY GWINT-TO FAKTYCZNIE TEN MOJ CZAJNIK PRZY SOFIE(CHOCIAZ NIE WIEM CZY MOZE TERAZ ZASLUZYC NA TAKIE MIANO:rotfl:)-TEN CZAJNIK TO WYPAS ZE FJU,FJU:lol2: ALE SIE USMIALAM:lol2: No a teraz sie przygotowuje bo jutro w UK zaczyna sie mega przeceny w NEXT i trwa az jeden dzien .Mam zamiar obciuchac Olinka:) Mam taki wypas-ze mam dane karty kredytowej kolezanki z UK i place jej karta bo ona se nie chce glowy zawracac a pozniej sie rozliczam jak przylatuje:) Kurcze moze nawet cos do chalupy kupie:)Jak sie rozkrece to nie bedzie miala za co fundamentow wylac:) Edytowane 22 Marca 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Gumiśku to Ty chałupę sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dziołchy straszną zagwozdkę mam z tym dozownikiem ale kupuję go, bo faktycznie 39 zł to odmówienie sobie raz chińskiego mi i mężowi więc do przeżycia + czajnik też dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 23.03.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 cześć Veusik ie zaglądałam na fm przez jakieś 1,5 tygodnia bo roboty ful, a tu ponad 20 stron do nadrobienia to dobry znak - chyba idzie wiosna - wreszcie zaczyna się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hej Isa u nas dzisiaj bardzo ładnie, ale siedzę w salonie wysuniętym na południe z oknami prawie na każdej ścianie wieczorem może jakieś zakupy Czajnik i wymarzony dozownik kupione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 23.03.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 u nas też słoneczko świeci - WRESZCIE - choć rano był mrozik, ale od razu człowiek dostał powera, bo ileż można jak jaki gnom bez słońca a bedziesz na majowym spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Postaram się, ale zobaczy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.03.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Czajnik i wymarzony dozownik kupione I prawidłowo Bo właśnie miałam pisać, że skoro tylko 39zł różnicy jest na tych dozownikach to później będziesz żałować A wystarczy raz zjeść w domu a nie na mieście i już brakującą kwotę masz A powiedz też Bosch za 150zł to pewnie tylko dla wybranych? Bo cena świetna, ale nigdzie w takiej go nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pysiu 150 zł na fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.03.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Gumiśku to Ty chałupę sprzedajesz? No cos Ty Venuska!!!!Ja mojej nie sprzedaje -absolutnie-poki co;) Kolezanka moja ktorej budowe prowadzic bede udostepnila mi swoja karte kredytowa do robieniaza kupow w UK bo ona nadal tam siedzi i latwiej z zakupami z karty UK niz polskiej;) Mialam na mysli ze jak sie rozkrece to jej na fundamenty nie starczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! tośmy się dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.03.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Venus czajnik zajefajny i dozownik tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts