Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Zapomniłam napisać słowo o drzwiach. Ja mam drewniane z firmy Ronkowski i jestem z nich mega zadowolona. U mnie też otwory nie były nie jakieś idelane i gotowe drzwi nie wchodziły w grę. Znalazłam w swoim mieście dystrybutora Ronkowskiego i poprosiłam o wycenę i nie było żadnych problemów ze zrobieniem dzrzwi pod moje wymiary. Pamiętam, że jedne miały prawie 2,16 wysokości:eek:. Tak więc zajrzyj na ich stronkę, a nóż widelec coś Ci wpadnie w oko:)

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dżustyna , przyszłam Ci pozazdrościć dozownika http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif nie mam gdzie postawić bo też bym se kupiła :bash:

Za to spodobał mi się ten stojak na ręczniki i już nad nimi dumam od rana :rolleyes:

http://img818.imageshack.us/img818/9927/lbj5705764598903.jpg

Uploaded with ImageShack.us

e tam ja nie teljewizor, nie lubię :p :P

Oddałaś? :)

No :rolleyes:

Ale facet jakiś gbur :rolleyes:

Wracałam do domu z pracy i płaciłam przy automatycznych kasach za bilet parkingowy i na tejże kasie leżał portfel , szybko złapałam i poleciałam do samochodu :eek: Myślę sobie zaniosę do tych chłopków od obsługi parkingu, ale myślę dalej, jednak nie! Może nie oddadzą chłopu....No nic szperam po tym portfelu, szukam jakiejś wizytówki , w dowodzie już zobaczyłam że facecik dobrze po 40 nawet przystojny :rolleyes: Sprawdziłam nazwisko zgadza się z wizytówką , dzwonię!! Okazało się, że facecik się jeszcze nie zorientował, że nie ma portfela:rolleyes: Umówiłam się z nim , że jak tylko odbiorę syna mogę gdzieś po drodze podjechać (chciałam żeby podjechał pod przedszkole, ale nie miał nawigacji i stwierdził, że nie trafi :rolleyes:) No nic zgodziłam się podjechać po Biedronkę niby po drodze do mojego domu. I tak odebrałam młodego i w godzinach szczytu jadę do biedrony.....

Parkuję , wysiadam , daję mu portfel , a on dziękuje i odchodzi :jawdrop::jawdrop::eek:

Myślę sobie, ku..a! w portfelu miał dowód, prawko, kilka kart kredytowych, dobrych kilkaset złotych!!! Miałby tyle zachodu i straconej kasy i czasu gdyby portfel trafił w nie uczciwe ręce....Ja nie uważam że zrobiłam coś wielkiego, po prostu zachowałam się po ludzku, allllleeeeeeee....Mógłby chociaż zaproponować gupią czekolade czy wino z biedronki ... .Facet w płaszczyku w gajerku i lakierkach , z których słoma wystawała normalnie :eek:

Przecież wiadomo, że bym odmówiła , nie lubię wina z biedronki ;) ale liczy się gest, trochę kultury no ludzie!!!

Witaj Venus,

Obejrzalam aktualne zdjecia domku i musze powiedziec, ze bardzo klimatyczny domek, Podoba mi sie strasznie laweczka w holu. Poza tym mimo nowoczesnego stylu jest bardzo przytulny. Szczerze Ci zazdroszcze takich pieknych drzew, zawsze o takich marzylam na mojej dzialce. Niestety to marzenie poki co niespelni sie. Jak sie przeprowadze zaczne sadzic drzewa, zeby sie od sasiadow odgrodzic, moze za 20 lat beda takie piekne jak Twoje.

MarJel jak facet taki jelen to trzeba bylo mu powiedziec: ''... chwileczke w ramach znaleznego prosze o zamowienie nastepujacych dodatkow do domu...'';)