zizi1978 23.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Zapomniłam napisać słowo o drzwiach. Ja mam drewniane z firmy Ronkowski i jestem z nich mega zadowolona. U mnie też otwory nie były nie jakieś idelane i gotowe drzwi nie wchodziły w grę. Znalazłam w swoim mieście dystrybutora Ronkowskiego i poprosiłam o wycenę i nie było żadnych problemów ze zrobieniem dzrzwi pod moje wymiary. Pamiętam, że jedne miały prawie 2,16 wysokości:eek:. Tak więc zajrzyj na ich stronkę, a nóż widelec coś Ci wpadnie w oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dżustyna , przyszłam Ci pozazdrościć dozownika http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif nie mam gdzie postawić bo też bym se kupiła Za to spodobał mi się ten stojak na ręczniki i już nad nimi dumam od rana http://img818.imageshack.us/img818/9927/lbj5705764598903.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.03.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Marta, nie dumaj tylko kupuj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Marta, nie dumaj tylko kupuj:cool: Mówisz Brałabym zaraz, ale boję się o serducho mojej drugiej połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 23.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mówisz Brałabym zaraz, ale boję się o serducho mojej drugiej połowy Wieczorny seans ala Grey zniweluje ewentualny ból serca szanownego małżonka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Zizi dziękuję, popatrzę ale tylko na modele bo wykonawcę już mam Marta piękny jest ten stojak na ręczniki, ale sorry 270 zł to ja bym za niego nie zapłaciła, mam zajebisty za 19 zł z tikeja za te piniendze wolałabym jakieś talerki deserowe kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Marta piękny jest ten stojak na ręczniki, ale sorry 270 zł to ja bym za niego nie zapłaciła, mam zajebisty za 19 zł z tikeja za te piniendze wolałabym jakieś talerki deserowe kupić Jest okazja:rolleyes: przeceniony jest na 216 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Wieczorny seans ala Grey zniweluje ewentualny ból serca szanownego małżonka:rolleyes: Mąż ma dziś kaca wczoraj oglądał mecz i tak się przejął chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Marta no wiesz twój kiesz on jest piękny, ale jak ma stać frontem w kuchni to nie będzie widać jaki jest jak założysz ręcznik. Za kawałek wystającego metalu bym nie zapłaciła, wolałabym jakąś ślyczną tacę na stolik kawowy co by serwetę zdjąć jakbym miała :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mam w planach postawić go na wysypie , dupką do jadalni:rolleyes: wtedy będzie i widoczny z salonu A taka szczerze, to chyba za eligancki do moje skromnej i minimalistycznej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 bez sensa napaliłaś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 bez sensa napaliłaś się No, właśnie wróciłam z fajurki z garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 chyba nie chcę wiedzieć co to znaczy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 chyba nie chcę wiedzieć co to znaczy :lol2: To nie będę Cię wyprowadzać z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 idę se pooglądać jakieś coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 idę se pooglądać jakieś coś Ja też xfaktor łogłądam. Zapomniałam Ci opowiedzieć moją wczorajszą historię , jak znalazłam męski portfel ze wszystkimi dokumentami i sporą ilością keszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 e tam ja nie teljewizor, nie lubię :P Oddałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 e tam ja nie teljewizor, nie lubię :P Oddałaś? No Ale facet jakiś gbur Wracałam do domu z pracy i płaciłam przy automatycznych kasach za bilet parkingowy i na tejże kasie leżał portfel , szybko złapałam i poleciałam do samochodu Myślę sobie zaniosę do tych chłopków od obsługi parkingu, ale myślę dalej, jednak nie! Może nie oddadzą chłopu....No nic szperam po tym portfelu, szukam jakiejś wizytówki , w dowodzie już zobaczyłam że facecik dobrze po 40 nawet przystojny Sprawdziłam nazwisko zgadza się z wizytówką , dzwonię!! Okazało się, że facecik się jeszcze nie zorientował, że nie ma portfela:rolleyes: Umówiłam się z nim , że jak tylko odbiorę syna mogę gdzieś po drodze podjechać (chciałam żeby podjechał pod przedszkole, ale nie miał nawigacji i stwierdził, że nie trafi ) No nic zgodziłam się podjechać po Biedronkę niby po drodze do mojego domu. I tak odebrałam młodego i w godzinach szczytu jadę do biedrony..... Parkuję , wysiadam , daję mu portfel , a on dziękuje i odchodzi :jawdrop: Myślę sobie, ku..a! w portfelu miał dowód, prawko, kilka kart kredytowych, dobrych kilkaset złotych!!! Miałby tyle zachodu i straconej kasy i czasu gdyby portfel trafił w nie uczciwe ręce....Ja nie uważam że zrobiłam coś wielkiego, po prostu zachowałam się po ludzku, allllleeeeeeee....Mógłby chociaż zaproponować gupią czekolade czy wino z biedronki ... .Facet w płaszczyku w gajerku i lakierkach , z których słoma wystawała normalnie Przecież wiadomo, że bym odmówiła , nie lubię wina z biedronki ale liczy się gest, trochę kultury no ludzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.03.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 ano właśnie sporo takich nowobogackich się spotyka, co z tego że but miejski jak noga wiejska Dobrze zrobiłaś Marjelko, a facet gbur nie ma co sobie nim głowy zawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adordecor 23.03.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witaj Venus, Obejrzalam aktualne zdjecia domku i musze powiedziec, ze bardzo klimatyczny domek, Podoba mi sie strasznie laweczka w holu. Poza tym mimo nowoczesnego stylu jest bardzo przytulny. Szczerze Ci zazdroszcze takich pieknych drzew, zawsze o takich marzylam na mojej dzialce. Niestety to marzenie poki co niespelni sie. Jak sie przeprowadze zaczne sadzic drzewa, zeby sie od sasiadow odgrodzic, moze za 20 lat beda takie piekne jak Twoje. MarJel jak facet taki jelen to trzeba bylo mu powiedziec: ''... chwileczke w ramach znaleznego prosze o zamowienie nastepujacych dodatkow do domu...'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts