Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Adordecor witam :bye: i dziękuję za komplementy :wiggle:

Ławeczka to chyba najbardziej szalony element naszego domu :lol2:

--------------------------------------------------------------------------

Dziś mamy I-sze urodziny Prinsia :wiggle: chłop jak dzwon, dał nam pospać do 9 i nie wytrzymał, musiał wejść do łóżka na głaskanie :lol: :hug:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Fakt drzewa mamy wieeeeeelkie :o ale to są drzewa posadzone 20-30 lat temu :yes:

Jedna choinka wchodzi w kable wysokiego napięcia, mąż dzwonił do gminy czy gdzieś tam że to może być niebezpieczne w zimę, bo może prąd na całej ulicy wywalić i co usłyszał? My nie zapobiegamy, interweniujemy jak coś się stanie :mad:

Czesc Venuseczku:hug:

Martusia, Ty to masz przygody:) Moj M. zgubił kiedys portfel na Orlenie-gdzie podjecghalismy na szybka kawe i szkoda, ze znalazca nie był taki uczciwy, bo portfel podrzucił na kostke przed domem, nawet w koszulke folioiwa opatulił, zeby nie przemókł....:rolleyes:szkoda tylkko ze wyczyscił z gotówki a troche tego było:bash: Dokumenty dzieki Bogu były w srodku ale gotówka juz niestety nie (smiejemy sie z M, ze to była najdrozsza kawa w naszym zyciu) :eek:

Czesc Venuseczku:hug:

Martusia, Ty to masz przygody:) Moj M. zgubił kiedys portfel na Orlenie-gdzie podjecghalismy na szybka kawe i szkoda, ze znalazca nie był taki uczciwy, bo portfel podrzucił na kostke przed domem, nawet w koszulke folioiwa opatulił, zeby nie przemókł....:rolleyes:szkoda tylkko ze wyczyscił z gotówki a troche tego było:bash: Dokumenty dzieki Bogu były w srodku ale gotówka juz niestety nie (smiejemy sie z M, ze to była najdrozsza kawa w naszym zyciu) :eek:

nieźle :o ale z tego wszystkiego dokumenty są najważniejsze :yes: :hug:

Venusko - ja po prośbie :rolleyes:

Szukam czarnego klosza na kinkiet, podrzuciłabyś mi linka jakiegoś?

W LM widziałam na żywo, ale takie prostokątne, nie wiem sama, myślałam o walcu jak abażury u lamp.

Kochana dawno już w LM nie byłam także nie podrzucę nic ciekawego :rolleyes: czarne Marjelka ma abażury na kinkietach :yes:

Cześć Venuska

gdzieś doczytałam że u Ciebie dostanę namiary na czarną konsolkę ze srebrnymi skrzyżowanymi nogami :D

Owszem, chyba już wszem i wobec mogę ogłosić że sprzedaje je użytkownik na allegro artdesign9 :yes: konsolki mu się skończyły, ale może sprowadzi.

Przebrnęłam przez ostatnie 15 stron zaległości :D

Dziewczyny, widziałyście kinkiet na okładce gali ;)

http://www.gala.pl/gwiazdy/aktualnosci/zobacz/imgc/1/artykul/borys-szyc-i-przyjaciele-swietuje-wielkanoc-z-przyjaciolmi-w-swojej-akademii/pic/0.html

Jaha :D te kinkiety są też w sądzie gdzie Figura ma sprawy rozwodowe ;)

------------------------------

Wróciliśmy od teściów, głowa mnie boli tak okropnie że nie ogarniam :bash:

Widzę, że trochę spóźniłam się, bo czajnik kupiony. Z moich doświadczeń użytkownika: obawiałam się tego sygnału, ale zupełnie niepotrzebnie, trochę ciężki i mało czytelny wskaźnik poziomu wody (znajduje się za rączką). Co oczywiście nie zmienia faktu, że kupiłabym go jeszcze raz bo wykonany jest i wygląda świetnie. :)

O to wszystkiego najlepszego dla Prinsia :) To już rok :o

Dzięki Pysiu ;) Młody wczoraj tak łobuzował, że aż spadł ze schodów :lol2:

Venus pewnie Ci głowę suszyli o wnuka lub wnuczkę.... Zgadłam????

całe szczęście nie ;)

Dzięki Venus za namiary; nie wiedziałam że Twoje kotki są takie młode - dużo ci poniszczyły?

Trochę :lol2:

Widzę, że trochę spóźniłam się, bo czajnik kupiony. Z moich doświadczeń użytkownika: obawiałam się tego sygnału, ale zupełnie niepotrzebnie, trochę ciężki i mało czytelny wskaźnik poziomu wody (znajduje się za rączką). Co oczywiście nie zmienia faktu, że kupiłabym go jeszcze raz bo wykonany jest i wygląda świetnie. :)

super, ja i tak już kupiłam ;)