Venus_m 24.03.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Adordecor witam i dziękuję za komplementy Ławeczka to chyba najbardziej szalony element naszego domu -------------------------------------------------------------------------- Dziś mamy I-sze urodziny Prinsia chłop jak dzwon, dał nam pospać do 9 i nie wytrzymał, musiał wejść do łóżka na głaskanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Fakt drzewa mamy wieeeeeelkie ale to są drzewa posadzone 20-30 lat temu Jedna choinka wchodzi w kable wysokiego napięcia, mąż dzwonił do gminy czy gdzieś tam że to może być niebezpieczne w zimę, bo może prąd na całej ulicy wywalić i co usłyszał? My nie zapobiegamy, interweniujemy jak coś się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.03.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czesc Venuseczku Martusia, Ty to masz przygody:) Moj M. zgubił kiedys portfel na Orlenie-gdzie podjecghalismy na szybka kawe i szkoda, ze znalazca nie był taki uczciwy, bo portfel podrzucił na kostke przed domem, nawet w koszulke folioiwa opatulił, zeby nie przemókł....:rolleyes:szkoda tylkko ze wyczyscił z gotówki a troche tego było:bash: Dokumenty dzieki Bogu były w srodku ale gotówka juz niestety nie (smiejemy sie z M, ze to była najdrozsza kawa w naszym zyciu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 24.03.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Venusko - ja po prośbie Szukam czarnego klosza na kinkiet, podrzuciłabyś mi linka jakiegoś? W LM widziałam na żywo, ale takie prostokątne, nie wiem sama, myślałam o walcu jak abażury u lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.03.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cześć Venuska gdzieś doczytałam że u Ciebie dostanę namiary na czarną konsolkę ze srebrnymi skrzyżowanymi nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 24.03.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Przebrnęłam przez ostatnie 15 stron zaległości Dziewczyny, widziałyście kinkiet na okładce gali http://www.gala.pl/gwiazdy/aktualnosci/zobacz/imgc/1/artykul/borys-szyc-i-przyjaciele-swietuje-wielkanoc-z-przyjaciolmi-w-swojej-akademii/pic/0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 24.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Przebrnęłam przez ostatnie 15 stron zaległości Dziewczyny, widziałyście kinkiet na okładce gali http://www.gala.pl/gwiazdy/aktualnosci/zobacz/imgc/1/artykul/borys-szyc-i-przyjaciele-swietuje-wielkanoc-z-przyjaciolmi-w-swojej-akademii/pic/0.html Wyglada znajomo:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czesc Venuseczku Martusia, Ty to masz przygody:) Moj M. zgubił kiedys portfel na Orlenie-gdzie podjecghalismy na szybka kawe i szkoda, ze znalazca nie był taki uczciwy, bo portfel podrzucił na kostke przed domem, nawet w koszulke folioiwa opatulił, zeby nie przemókł....:rolleyes:szkoda tylkko ze wyczyscił z gotówki a troche tego było:bash: Dokumenty dzieki Bogu były w srodku ale gotówka juz niestety nie (smiejemy sie z M, ze to była najdrozsza kawa w naszym zyciu) nieźle ale z tego wszystkiego dokumenty są najważniejsze Venusko - ja po prośbie Szukam czarnego klosza na kinkiet, podrzuciłabyś mi linka jakiegoś? W LM widziałam na żywo, ale takie prostokątne, nie wiem sama, myślałam o walcu jak abażury u lamp. Kochana dawno już w LM nie byłam także nie podrzucę nic ciekawego czarne Marjelka ma abażury na kinkietach Cześć Venuska gdzieś doczytałam że u Ciebie dostanę namiary na czarną konsolkę ze srebrnymi skrzyżowanymi nogami Owszem, chyba już wszem i wobec mogę ogłosić że sprzedaje je użytkownik na allegro artdesign9 konsolki mu się skończyły, ale może sprowadzi. Przebrnęłam przez ostatnie 15 stron zaległości Dziewczyny, widziałyście kinkiet na okładce gali http://www.gala.pl/gwiazdy/aktualnosci/zobacz/imgc/1/artykul/borys-szyc-i-przyjaciele-swietuje-wielkanoc-z-przyjaciolmi-w-swojej-akademii/pic/0.html Jaha te kinkiety są też w sądzie gdzie Figura ma sprawy rozwodowe ------------------------------ Wróciliśmy od teściów, głowa mnie boli tak okropnie że nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Doberek co Ci teściowa nagadała, albo czym teść cię uraczył że Cię głowa boli p.s te kinkiety from niderlandy jakby kto nie wiedział Edytowane 24 Marca 2013 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 a szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Wreszcie mam laptopa dla siebie żebym mogła też siedzieć na dole dzięki temu Prinsio też się z salonem oswaja. Właśnie kotki się tak ganiają że z mężem boki zrywamy Fiona leci, on za nią i jak ta odpoczywa to on ją w puchatą dupkę podgryza co za szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ja swoich teściów nie widziałam od stycznia i jakoś nie tęsknię bo nawet na odległość ostatnio mnie wkurzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.03.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 E nie ja nie mam źle, bo ich lubię Tylko nie lubię gadania w kółko i kółko o tym samym, bo od gadania mało kiedy się polepsza:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.03.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 O to wszystkiego najlepszego dla Prinsia To już rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 24.03.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) E nie ja nie mam źle, bo ich lubię Tylko nie lubię gadania w kółko i kółko o tym samym, bo od gadania mało kiedy się polepsza:rolleyes: Venus pewnie Ci głowę suszyli o wnuka lub wnuczkę.... Zgadłam???? Edytowane 24 Marca 2013 przez zizi1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 24.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Dzięki Venus za namiary; nie wiedziałam że Twoje kotki są takie młode - dużo ci poniszczyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 25.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Widzę, że trochę spóźniłam się, bo czajnik kupiony. Z moich doświadczeń użytkownika: obawiałam się tego sygnału, ale zupełnie niepotrzebnie, trochę ciężki i mało czytelny wskaźnik poziomu wody (znajduje się za rączką). Co oczywiście nie zmienia faktu, że kupiłabym go jeszcze raz bo wykonany jest i wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 O to wszystkiego najlepszego dla Prinsia To już rok Dzięki Pysiu Młody wczoraj tak łobuzował, że aż spadł ze schodów Venus pewnie Ci głowę suszyli o wnuka lub wnuczkę.... Zgadłam???? całe szczęście nie Dzięki Venus za namiary; nie wiedziałam że Twoje kotki są takie młode - dużo ci poniszczyły? Trochę Widzę, że trochę spóźniłam się, bo czajnik kupiony. Z moich doświadczeń użytkownika: obawiałam się tego sygnału, ale zupełnie niepotrzebnie, trochę ciężki i mało czytelny wskaźnik poziomu wody (znajduje się za rączką). Co oczywiście nie zmienia faktu, że kupiłabym go jeszcze raz bo wykonany jest i wygląda świetnie. super, ja i tak już kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie mogę się dozownika i czajnika już doczekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 25.03.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Siemka Laseczki Venuska co do mojej galerii to doszłam to wniosku, że na razie to nie ma sensu - bo nie mam az tyle czasu na regularne jej prowadzenie. Może w sezonie letnim się skuszę ogólnie u mnie nudno - białe podłogi, drzwi, meble - szare ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts