yokasta 25.03.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Cześć Justynka . A ja takie ładne zdjęcie kawałka kota miałam :p:p no ale jak nie o kotach to nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 dawaj Jokasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ale to naprawdę kawałek . Masz a ja jadę na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.03.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 ahahaha co za cholera :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Justynko super dozownik nabyłaś Ja sie niestety na tą cenkę nie załapałam ale i tak zamóiłam, bo juz nie wytrzymałam A te twoje dozowniki z Tk. super! mi się bardzo podobają Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Venusko wcale nie jesteś dziwna - u mnie sporo ludzisk kupuje Lenowe dozownik do kuchni i właśnie ten model LB sprzedaje się najlepiej- znaczy potwierdza to Twój dobry gust czołem Kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Pasiu a ja nie wiedziałam ,że Ty też je masz Kupiłam gdzieś na necie, a kupiłabym przecież u Ciebie! No nic, nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.03.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ale to naprawdę kawałek . Masz a ja jadę na zakupy [ATTACH=CONFIG]179040[/ATTACH] powiem ze nasz kocurek tez ma wrazenie ze jesli on ylko mnie czesciowo widzi to znaczy ze ja go tez prawie nie widze i tez sie tak urokliwie patrzy, oczywiscie inspekcja nalezy sie kazdemu nowo otwartemu pudelku i obowizakowo trzeba do niego wejsc z 10 razy, splaszczyc sie na dnie pudla i siedziec jak trusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Fajniutki, wypasiony dozownik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Nie mam bo wyprzedałam zapasy - mam zamówione ale w Lene dopiero do odebrania w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Venusko bardzo ładny dozowniczek i wcale nie uważam za dziwne, że do kuchni go kupiłaś I fajnie, że masz -2kg. U mnie niestety w drugą stronę idzie co mnie dzisiaj troszkę zdołowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ale to naprawdę kawałek . Masz a ja jadę na zakupy [ATTACH=CONFIG]179040[/ATTACH] Cuuudny! Czy dobrze widzę ze to Brytyjczyk?Ja mam dwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isa99 25.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 [ATTACH=CONFIG]179040[/ATTACH] Oooo, zabawa w chowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 25.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Hej,Jak już o kotach, to przypmniało mi się, że miałam swojego pokazać.Tu w wannie[ATTACH=CONFIG]179119[/ATTACH]Tu na telewizorze[ATTACH=CONFIG]179120[/ATTACH]A tu bym prawie go do pralki wrzuciła[ATTACH=CONFIG]179121[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 25.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 U was też są zdjęcia do góry nogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Fajna kobieto, brytek od Venuski się zaraziłam . Fionka i Lola w podobnym wieku są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Siemka Laseczki co by nie było tak szaro-buro-nijako jak na dworze wrzucę Wam przepis na ciasto, które na niedzielę mam zamiar zrobić ( oczywiście obok drożdżowej baby). http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasta/ciasto_czekoladowe/przepis.html POLECAM z tego przepisu nie patrzcie na skład i kcal http://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Magda, a Ty z samego rana z ciastem przychodzisz, jak ja mam teraz do konca dnia w pracy wytrwac jak slinka leci:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 26.03.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 nie wiem jak - bo też mam ten problem:)jeszcze śniadania nie jadłam.... zaraz idę do Lidla bo bułki fitness ( tak się oszukuję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Justynko super dozownik nabyłaś Ja sie niestety na tą cenkę nie załapałam ale i tak zamóiłam, bo juz nie wytrzymałam A te twoje dozowniki z Tk. super! mi się bardzo podobają Pozdrowionka Karolko tylko dozwnik? myślałam, że chcesz cały komplet, bo w MG tylko komplet można kupić Venusko wcale nie jesteś dziwna - u mnie sporo ludzisk kupuje Lenowe dozownik do kuchni i właśnie ten model LB sprzedaje się najlepiej- znaczy potwierdza to Twój dobry gust czołem Kobitki ufff Fajniutki, wypasiony dozownik:wiggle: co racja to racja Venusko bardzo ładny dozowniczek i wcale nie uważam za dziwne, że do kuchni go kupiłaś I fajnie, że masz -2kg. U mnie niestety w drugą stronę idzie co mnie dzisiaj troszkę zdołowało Dziwna to jest cena jak na dozownik do płynu do mycia naczyń Pysiu ale Ty po porodzie będziesz mieć - 7kg od samego wyjęcia dzidziusia Cuuudny! Czy dobrze widzę ze to Brytyjczyk?Ja mam dwa! Ja też mam dwa !! Oooo, zabawa w chowanego Hej, Jak już o kotach, to przypmniało mi się, że miałam swojego pokazać. Tu w wannie [ATTACH=CONFIG]179119[/ATTACH] Tu na telewizorze [ATTACH=CONFIG]179120[/ATTACH] A tu bym prawie go do pralki wrzuciła [ATTACH=CONFIG]179121[/ATTACH] boooooski, rozkraczewski jak nasza Fionka pomiziaj ode mnie. Fajna kobieto, brytek od Venuski się zaraziłam . Fionka i Lola w podobnym wieku są . Yokasiu i bardzo dobrze, jeszcze bym na darmo pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts