Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Helloł :bye: u mnie dziś znowu pracowicie :( chyba pierwszy raz narobiłam sobie zaległości i się z nich odgrzebuję, na szczęście do terminu oddania jeszcze kawał czasu (koniec tygodnia) no ale....ja lubię mieć wszystko wcześniej ogarnięte :rolleyes:

Wczoraj tak pracowałam, że jak wróciłam do domu to zjadłam 2 kawałki pizzy guiseppe :lol2: helloł dieto :lol2: i poszłam spać, obudziłam się po godzinie bo Prinsio po mnie brykał i domagał się głaskania i tak przysypiałam aż zrobiła się 21.30 i poszłam spać właściwie :rotfl:

O wy franczeski mi tu o ciastach pisać :mad: ja będę robić bananowe z otrębamy :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ivy :hug: siedzę, paczę na ławę miarka leży...co to ja miałam zrobić :lol2:

Wysokość zabudowy maskownicy 12 cm :yes:

Spocznik długość 190 cm, szerokość 94 już z górnym stopniem dolnego biegu licząc od ściany ceglanej :yes:

bardzo bardzo dziekuję :cool:

zostawiam dietetyczne ciasteczka , żeby nie było na mnie że efekt nie teges ;)

http://zpierwszegotloczenia.pl/obrazek/192900.jpeg

dzięki :hug: po wczorajszym kebabie (mięso, surówka i sos :lol: bez ryżu, ziemniaków, frytek czy pity ) i 2 kawałkach pizzy przyda się coś wielozbożowego :rolleyes:

HELLOŁ:bye: jak tam? :D

zwariowałam - to jakie Ty jesz te kebaby?

u mnie bułka albo tortilla do tego mięso, surówka i sosik - nic więcej :) oooooo to ja mam dietetyczne kebaby wręcz