Venus_m 27.03.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja też powinnam zbierać, a jedyne o czym myślę to zasłony w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Najpiękniejszy dozownik na świecie na miejscu:wiggle: jest boski. Od razu poleciałam zmierzyć go w łazience górnej ale to nie to ten z kulą z ZARA HOME wymiata idealny jest do niej. Odkryłam przy okazji dlaczego cena dozowników może mieć bardzo różną cenę, nie wiem dlaczego wcześniej na to nie wpadłam. Tanie dozowniki po krótszym czasie rdzewieją , te droższe nie Nie wiem też jak ja mogłam funkcjonować w kuchni z tym okropnym blaszanym dozownikiem wiedziałam że z tym będzie bosko, ale nie dostrzegałam jak dwa lata strasznie się musiałam męczyć. A czajnik dojechać do sklepu nie może no ja pierdziu, już dawno kurier by mi dowiózł to wymyśliłam że odbiorę na miejscu, bo przecież się otworzyli:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 odszczekuję, po panoramie jadę odebrać czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 27.03.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 poslalam priva;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dziewczynki prawda, że te dozowniki cudne a powiem Wam co u mnie jeszcze idzie jak świeże bułeczki - te stojaki LB na ręczniki papierowe http://www.lenebjerre.dk/Storage/cache/img/storage/plugin_files/c5/images/a8fcea4fb3f84fe5f6c3b5607f0e53c2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.03.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Pasia a daj cenę może być na priv, chociaż wątpię żebym kupiła, bo mąż i tak patrzy na mnie jak na krejzola w związku z czajnikiem i dozownikiem poza tym mnie się mój podoba, ale lubię wiedzieć ile ładne rzeczy kosztują, w końcu w czerwcu premia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) Poszło:) i tak ich nie mam, dostawa dopiero po świętach a dziś sprawdzałam dostępność tych waszych dozowników i będą w Lene dopiero 29 kwietnia:eek: Edytowane 27 Marca 2013 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Venuska już jutro wyjeżdzam na święta i będę odcięta od netu, dlatego już dziś.... ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Siemka Laseczki Nie wiem też jak ja mogłam funkcjonować w kuchni z tym okropnym blaszanym dozownikiem wiedziałam że z tym będzie bosko, ale nie dostrzegałam jak dwa lata strasznie się musiałam męczyć. http://emoty.blox.pl/resource/lol.gif http://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.03.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 pasie no to dobrze,zę sie z Venuską załapałyśmy na dostępny towar Venus no ja nie wiem jak ty mogłas funkcjinować bez niego Miłego dnia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Venuska już jutro wyjeżdzam na święta i będę odcięta od netu, dlatego już dziś.... ŻYCZĘ SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!! :hug: Magdzinska dziękuję i również Wesołych!! przyjmijcie też wyrazy współczucie Siemka Laseczki [G]http://emoty.blox.pl/resource/lol.gif[/img] http://emoty.blox.pl/resource/rotflwt.gif już się tak nie śmiej, bo to naprawdę tragedia pasie no to dobrze,zę sie z Venuską załapałyśmy na dostępny towar Venus no ja nie wiem jak ty mogłas funkcjinować bez niego Miłego dnia!!!!! I wzajemnie ja też zachodzę w głowę jak moje oczy to wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie wspomniałam wam jeszcze jaką prowizorkę w kuchni mamy otóż zamiast bloku noży (bo nic nam się nie podoba) noże różnej maści wkładamy do białej doniczki widok przedni. Właśnie szukam czegoś co nas zadowoli, ale chyba weźmiemy coś Vialli Design, skoro musim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.03.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 dlatego ja mam w szufladzie a na blacie prawie nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 e nie to nie dla nas, za często potrzebujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 e nie to nie dla nas, za często potrzebujemy. a masz jakis upatrzony ?? ja szukam noży bo te co mam to jakas masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ivy a jakie masz? bo ja się zaraz połaszę na względny design i niską cenę i będę mieć placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.03.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 mam Fiskarsa z TEJ SERII i pierwsze co to musiałam go ostrzyć, kupiła ich ostrzałke i po kilku razach mam zamiast noża szefa kuchni nóż do chleba z ząbkami resztę mam jakiś blok no name za ok 150 zł bo był w miarę ładny ale to nie jest to Chciala bym chociaz 1-2 profesjonalne , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 nóż z zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 i oczywiście temat chlebaka, mamy bardzo fajny z IKEA metalowy, gumki powodują że zamykanie jest bardzo ciche ale tak mnie denerwuje ten upaćkany metal muszę jakiś biały kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 W sumie jak będą noże i chlebak i rolety w oknach to zostanie nam tylko szkło na ścianie w kuchni i będzie DONE a zapomniałam jeszcze tv, ale ten mamy tylko nie chce się nam go powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts