Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

doberek :) Venusko gratki z powodu utraty :D wiesz, że najbezpieczniej jest tak 0,5 do 1kg tygodniowo tracić

co do bloków na noże mam obok sklep i podobaja mi się te Vialli Design silikonowym wkładem w środku -kupowałam ostatnio na prezent ten

http://prezenciarniaskorosze.manifo.com/bloki-do-nozy

są jeszcze taki spłaszczone :)

Venus pan z okolic Gliwic - ale robi tylko z montażem i tylko ładnym kobitą osobiście:cool: hehe

zostały mi lampy nad stołem - to monż ma przywieźć, stół i krzesła kiedyś i nie wiem co z kanapą - bo jedną wyniosłam do mamy skórzaną przed dzieckiem - a kupiłam zwykłego karlstada i nie wiem czy dokupić do niego coś obrotowego czy co.....

NIE, nie - ja na ogród zbieram i płot - a dziennik założę jak już skończę :)

od kiedy masz dietę? i opisz trochę:p co ile posiłki i np co - poza kebabem i pizzą:p i co ze słodyczami

ładnie se tak ze mnie żartować? :cool:

3 tygodnie diety = -3 kg :p więc Yokasiu 1 kg na tydzień :yes:

1 tydzień diety: nauka regularnych pór karmienia :lol2: czasem zagryzienie batonikiem (chyba raz) i zwieńczenie tygodnia michą kluchów ze śmietaną 30 % :lol2:

2 pozostałe tygodnie - jedzenie posiłków co 3 godz, łącznie 5 dziennie. Żadnych słodyczy, cukru :no: chleb z indeksem nisko glikemicznym, ciastka tylko wielozbożowe i np 2 dziennie, ogólnie w pracy to ja cały dzień jem wafle ryżowe albo chleb Sonko, przychodzę do domu i wtedy coś na kolacje, w tym raz kebab wyłącznie z sosem i surówką, innych węglowodanów niet. 2,5 litra wody dziennie, ja lubię z cytrynką bo oczyszcza :wiggle: