Venus_m 12.07.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hehe no Ilonka to już tuż tuż ja jeszcze 4 tygodnie Mi też się u tego allegrowicza kilka rzeczy podoba, tylko chwilowo mam inne wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.07.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Ty się Venus tak nie ciesz, bo też Cię ten stres dopadnie Czuję się jak te laski z programu: "Panna Młoda - potwór czy księżniczka", na który zawsze patrzyłam kątem oka, bo jego bohaterki wydawały mi się wariatkami, a dzisiaj sama zadzwoniłam do narzeczonego z krzykiem w sprawie, o której już nawet nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Hahahaa księżniczka czy potwór też oglądałam i ostatnimi czasy zauważyłam że wiele rzeczy mnie denerwuje a ja po 10 min nawet nie pamiętam dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Uff... nadrobiłam> Świetne hokery, szafka w łazience, a jak cofnęłam się te kilka stron, to nie dość że zobaczyłam całą piękną kuchnię, to jeszcze booooską kieckę do ślubu!!! Brawo Venus!!! Za konsekwencję. No i krzesła... mraauuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 ooo Rasia dzięki, kiecka już niedługo ?Jak matury u młodego/młodej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Młody ja burza przeszedł przez maturę i dostał się na lekarski na WUM. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ojej no to gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.07.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Gdzie ta suknia:confused: Mam wrażenie, że już tylko ja jej nie widziałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Madzia ślubną widziałaś przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dziewczyny ja jestem w jakimś szale zakupowym Nie dość że zamówiłam full kosmetyków do profesjonalnego make-up'u to jeszcze zamówiłam sukienkę i kilka innych mniej lub bardziej potrzebnych rzeczy Sukienka : http://www.sklep.nife.pl/files/s17/czarny_m.jpg Kosmetyków to nie będę wklejać bo bym was zalinkowała http://vintageshop.pl/foto_produkt/20739_big.jpg?t=1310633046 taka broszka do mnie przyjdzie http://vintageshop.pl/foto_produkt_gal/61647_big.jpg?t=1310633046 http://vintageshop.pl/foto_produkt/21028_big.jpg?t=1310633046 i okulary Z zakupów ślubnych: http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/97/20/16/1697201645 pudło na koperty http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/08/13/57/1708135760 i księga gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.07.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Venus, widzę, że przygotowania do ślubu pełną parą - w dodatku całkowity profesjonalizm - o niczym nie zapominasz, niczego nie odpuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Coś Ty Ilonka, właśnie odpuszczam Nie będzie zawieszek na alkohol, bo na tej donoszonej na stoły zwykle już tych zawieszek nie ma, wizytówki wydrukuję sama...dekoracji Kościoła chciałam wcale nie robić, ale trafiła się okazja złożenia się z inną parą która tego samego dnia też ma ślub Hmn...nie będzie maszynki do baniek mydlanych, fontanny alkoholowej (będzie barman i drink bar), nie będzie fontanny czekolady Mogłabym tak dłużej, ja się staram z tym nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie będzie fontanny czekoladowej:jawdrop: No coś ty;) U mnie to był największy hit, aż czekolady zabrakło (choć byłą to ta największa, a wesele małe na 60 osób) Do dziś wszyscy ją wspominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Nie, jednak nie chcę w moich stronach popularna nie jest a i wszystko na około ubrudzone zawsze Chociaż ja to jestem "ciasteczko" i raczej sobie nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.07.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ta największa jest z takim fajnym, parostopniowym podestem, na którym układa się te wszystkie owoce, pianki i inne rzeczy do maczania. Nie stawia się jej na stole, i wtedy nic nie jest pobrudzone. A robi świetne wrażenie i klimat (taki prawdziwy krąg spotkań, wyznań i ploteczek, fajne miejsce szczególnie do bliższego zapoznania się "stron";)). Ale oczywiście nie namawiam, bo interesu w tym nie mam przecież A miałam spytać Venusko, skąd te wszystkie śliczne detaliki (broszki, opaski, sukienka)? Jakaś fajna stronka/sklep to musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 14.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cześć Venus m wpadłam się przywitać, przeleciałam praawie... cały wątek, domek będzie super, kuchnia świetna tylko za mało fotek, za mało!!! A suknia ślubna CUDNA !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Oj dzięki Synthia Magda a to nic innego jak Vintageshop Polecam, mają super rzeczy Ja zacieram ręce na jeszcze kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.07.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Venus - mimo, że z tylu rzeczy rezygnujesz - i tak wpadam przy Tobie w kompleksy Choć przyznam się tak po cichu, że chyba jestem dziwną panną młodą, bo najchętniej złożyłabym przysięgę i wróciła z mężem do domu, nie bawią mnie te przygotowania, robię to tylko dlatego, że "tak wypada", bo sama z własnej woli raczej bym moskitiery na głowę nie założyła, a już na pewno nie tych ohydnych, ślubnych butów (każda - która kiedyś szukała - wie, o czym mówię ) Chyba jestem po prostu za stara na to ślubno-weselne szaleństwo I nieustannie zaskakuje mnie, jaki marketing można zrobić z miłości dwojga ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.07.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ilonko nie jesteś dziwna, po prostu nie wariujesz i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 14.07.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 V(...) a już na pewno nie tych ohydnych, ślubnych butów (każda - która kiedyś szukała - wie, o czym mówię ) z tych też względów postanowiłam, że jeśli do dnia ślubu nie kupię nic bardziej odpowiedniego, to pójdę do ołtarza w moich ukochanych fioletowych 13 cm szpilach (planujemy "kiedyś", wiec mam czas hehe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts