reni1980 02.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 tylko do pieluch im nie spieszno :P ja swoje już odrobiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 e no nie dobijaj - jeszcze z jednych pieluch nie wyszłam. Oby zatrucie chwilowe Może się przejadłaś w święta? Ja dzisiaj też czuję dyskomfort po tej dwu dniowej wyżerce A tak w ogóle to Witam się Venusik, jadałaś białą kiełbaskę w święta? czy wafelki sonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Trochę moja dieta kulała w święta ale zjadłam naprawdę mało jak na mnie raz tylko poszłam do kuchni ukroić plasterek schabu co by ciamknąć niczym najlepsze ciastko z kremem pory karmienia zachowałam i wszystkiego jak dla wróbla. helloł Marjelcho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelcia - też sobie to tak tłumaczę Venus właśnie miałam o dietę pytać - gratki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 No to brawo!!!! Ja przegięłam z jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dziewuszki macie jakiś fajny, szybki przepisik na sałatkę z wędzonego łososia? Mam dwie paczki i siedzę w domu z dziećmi dla nich obiad mam w postaci - pozostałości świąteczne a dla siebie myślę o czymś lekkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelko: Mieszankę sałat wymerdać z oliwą i przyprawą (sos włoski Knorr lub co kto lubi, ofc nie całą paczką). Rozłożyć na talerz, ugotowane jajko na twardo (1 na głowę) pokroić w ćwiartki i rozłożyć żeby było ładnie (4 strony świata po skosie ), pociapać suszone pomidory (4 na głowę), pociapać łososia ok 30 g na osobę, pokroić oliwki czarne (zielone też mogą być lub zamiennie), układać po kolei. Na koniec sos czosnkowy (serek grecki light z kilkoma ząbkami czochu + cytryna + sól i pieprz) artystycznie rozkleksić po talerzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelko: Mieszankę sałat wymerdać z oliwą i przyprawą (sos włoski Knorr lub co kto lubi, ofc nie całą paczką). :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 co się śmiejesz choljero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 co się śmiejesz choljero? haha jakieś skojarzenia dziwne mam - a nie merda się przypadkiem kotów? albo to koty merdają się o nogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 koty? nie, koty się ocierają wariatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a to już wiem co jeszcze się merda oprócz (okraszania) sałaty - jak kotów niet:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venusik To ja się w takim razie zainspiruje tym przepisem bo nie mam części składników. Zrobię mieszankę sałat +jajo+ koktajlowy pomidor+ ogórek świeży+ łosoś+ sosik koperkowo- ziołowy (taki mam) Zrezygnuje też z czosnkowego, żeby było dietetyczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 też będzie dobre ja tam lubię odchudzające suszone pomidory w oleju i sos czosnkowy ale jak wiecie ja i śmietaną 30% nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ogon psa merda Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Pomidorki suszone też mam , ale chcę dziś zużyć koktajlowe bo już leżą kilka dni i zaraz się zepsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Reni MISTRZ :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a propo wiosny to ja się pytam kiedy założę jakiegoś pantofelka i kurtkę ala skórzaną? choljera!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Reni MISTRZ :rotfl: :lol2::lol2::lol2::lol2:oj wy cholery nawet ze śniegiem za oknem nie jest smutno:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a propo wiosny to ja się pytam kiedy założę jakiegoś pantofelka i kurtkę ala skórzaną? choljera!! A dlaczego ala skórzaną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts