reni1980 02.04.2013 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a propo wiosny to ja się pytam kiedy założę jakiegoś pantofelka i kurtkę ala skórzaną? choljera!! ja od 1 marca nieustannie chodzę w balerinach:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 A dlaczego ala skórzaną ? bo tańsza:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Bo ja natural skór nie popieram W baleretce już pociskasz? w pracy czy na zewnącz? Ja dziś w spódnicy tulipanie urzęduje, bluzka zapinana na guziki z tyłu, spódnica z widocznym ssuwakiem, na bogato wysiadam z auta i kroku zrobić nie mogię, bo spódnica tak zaszyta że ledwie krok można zrobić a trafiłam na zaspę więc przytrzymałam się samochodów obok żeby przeskoczyć, widok przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 no wychodzę z domu i jadę do pracy w balerinach, dziś np śnieg wpadł mi do buta, ale co tam:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u nas rano -7 było ( przed 7) teraz taka ciapa, że chyba jakieś seksi gumowce wydobędę z szafy jak pójdę z młodym na dwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Magda ju min gumofilce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.04.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 zielsko + jeden ugotowany ziemniaczek w kostkę + kiszony ogóreczek w kosteczkę + jajeczko też w kostkę + kapary lub zielone oliwki + losoś porwany na mniejsze cząstki. ja dodaję do tego jeszcze kilka krążków cebuli (ale ja cebulę do wszystkiego). sosik: łycha majonezu, łycha musztardy francuskiej, koperek i sól, pieprz albo w wersji lżejszej - zamiast majonezu dwie łyżki oliwy i wtedy z koperkiem (sosy gotowce - niet, niezdrowe) pyyyyyycha (a jak ma być bardzo lekko i dietetycznie to 50 g łososia, jajeczko, 3 tutki selera naciowego, pomidorki koktailowe 4, zielsko, i na to łycha majo z łychą jogurtu, sól pieprz i 15 g rodzynek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Bo ja natural skór nie popieram W baleretce już pociskasz? w pracy czy na zewnącz? Ja dziś w spódnicy tulipanie urzęduje, bluzka zapinana na guziki z tyłu, spódnica z widocznym ssuwakiem, na bogato wysiadam z auta i kroku zrobić nie mogię, bo spódnica tak zaszyta że ledwie krok można zrobić a trafiłam na zaspę więc przytrzymałam się samochodów obok żeby przeskoczyć, widok przedni :lol2::lol2::lol2: własnie sobie to wyobraziłam ja w niedzielę w tę śnieżycę ubrałam szpileczki i córa mówi do mnie, mamo chyba przesadziłaś z tymi butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Faktycznie super ta seria Stockholm, zwłaszcza ta sofka zielona za 4 tysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ale ceny, mam wrażenie , ze jak wchodzi nowa kolekcja to ceny bardzo wysokie, niedługo drugie Bo concept się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 tia mam gumofilce odkąd dziecko chodzi - i on ma takie same jak ja:lol2: teraz nam nie straszne trawniki po ulewach i inne o takie lansowate mamy http://www.countryattire.com/media/catalog/product/cache/1/image/ff706872bfc0676ba89a0ed8863be3e5/h/u/hunter-original-tall-gloss-wellington-boots---violet-1.jpg ja róż dziecię żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a włąśnie Reni jak tam - patrzyłaś córce już za nową kolekcją? coś wspominałaś że Młoda ma braki albo to ona wspoinała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dusiu, dzięki za przepisy, skorzystam w przyszłości, dziś nie chciałabym z majonezem , ale za to przypomniałaś mi o czerwonej cebulce dodam do te mojej dzisiaj, jaja już się gotują Venisik, ale buciki skórzane też na niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a włąśnie Reni jak tam - patrzyłaś córce już za nową kolekcją? coś wspominałaś że Młoda ma braki albo to ona wspoinała ona pytała czy już wybrałam coś dla niej z kolekcji wiosennej, ale ja tylko kupuję dwa razy do roku w styczniu i czerwcu, zrobiła focha i poszła:D ja muszę do ikei polecieć, juz męża poinformowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ta zielona jest boska ale cena też eligancka Dusia nie podobają mi się Twoje sałatki, zwłaszcza ta ze skwarkami - rodzynkami Magda Ty mnie tu Hunterem nie strasz, bo się moje gumofilce z Baty w kratkę przestraszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ja tez mam w kratkę , drogie ale latałam tylko po budowie, na ulicę bym nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 venuska... obiecujesz najpierw, kusisz a potem kazesz czekac do 15kwietnia...pffffff a co do konsolki to moze biel ze tak niesmialo zaproponuje? cos prostego nawet cos jak to co masz w sypialni?choc to mozebyc ciut za proste nogi do tej cegielki slicznej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Nicol już widzę mojego de menrzu który zejdzie na zawał na myśl o białej konsoli przeszukałam wzdłuż i wszerz i nic nie znalazłam godnego uwagi rozważam już nawet zrywanie lakieru i samodzielne malowanie, ale pewnie jak to u nas skończy się na robieniu na zamówienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dusia nie podobają mi się Twoje sałatki, zwłaszcza ta ze skwarkami - rodzynkami nienawidzę rodzynek więc zawsze w to miejsce wrzucam coś innego a to jakąś śliweczkę suszoną czy coś. a tymczasem idę poodśnieżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 dobre, a nam skwarki proponujesz ja to bym zeżarła ser Brie smażony z żurawinką, akurat na moją dietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts