Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo ja natural skór nie popieram :p

W baleretce już pociskasz? w pracy czy na zewnącz?

Ja dziś w spódnicy tulipanie urzęduje, bluzka zapinana na guziki z tyłu, spódnica z widocznym ssuwakiem, na bogato :lol: wysiadam z auta i kroku zrobić nie mogię, bo spódnica tak zaszyta że ledwie krok można zrobić a trafiłam na zaspę :lol2: więc przytrzymałam się samochodów obok żeby przeskoczyć, widok przedni :lol:

zielsko + jeden ugotowany ziemniaczek w kostkę + kiszony ogóreczek w kosteczkę + jajeczko też w kostkę + kapary lub zielone oliwki + losoś porwany na mniejsze cząstki.

ja dodaję do tego jeszcze kilka krążków cebuli (ale ja cebulę do wszystkiego).

sosik: łycha majonezu, łycha musztardy francuskiej, koperek i sól, pieprz albo w wersji lżejszej - zamiast majonezu dwie łyżki oliwy i wtedy z koperkiem (sosy gotowce - niet, niezdrowe)

pyyyyyycha :)

(a jak ma być bardzo lekko i dietetycznie to 50 g łososia, jajeczko, 3 tutki selera naciowego, pomidorki koktailowe 4, zielsko, i na to łycha majo z łychą jogurtu, sól pieprz i 15 g rodzynek)

Bo ja natural skór nie popieram :p

W baleretce już pociskasz? w pracy czy na zewnącz?

Ja dziś w spódnicy tulipanie urzęduje, bluzka zapinana na guziki z tyłu, spódnica z widocznym ssuwakiem, na bogato :lol: wysiadam z auta i kroku zrobić nie mogię, bo spódnica tak zaszyta że ledwie krok można zrobić a trafiłam na zaspę :lol2: więc przytrzymałam się samochodów obok żeby przeskoczyć, widok przedni :lol:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: własnie sobie to wyobraziłam

ja w niedzielę w tę śnieżycę ubrałam szpileczki i córa mówi do mnie, mamo chyba przesadziłaś z tymi butami

tia mam gumofilce odkąd dziecko chodzi - i on ma takie same jak ja:lol2: teraz nam nie straszne trawniki po ulewach i inne :)

o takie lansowate mamy http://www.countryattire.com/media/catalog/product/cache/1/image/ff706872bfc0676ba89a0ed8863be3e5/h/u/hunter-original-tall-gloss-wellington-boots---violet-1.jpg ja róż dziecię żółte :)

a włąśnie Reni jak tam - patrzyłaś córce już za nową kolekcją?:) coś wspominałaś że Młoda ma braki albo to ona wspoinała :lol2:

ona pytała czy już wybrałam coś dla niej z kolekcji wiosennej, ale ja tylko kupuję dwa razy do roku w styczniu i czerwcu, zrobiła focha i poszła:D

ja muszę do ikei polecieć, juz męża poinformowałam:D