MarJel 02.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 http://allani.pl/zdjecie/169686 ja mam takie kalosze i śmigam w nich nawet do eleganckiego płaszcza plus apaszka w grochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 huntery musiał monż przywlec z Germany bo tam tańsze - a zapowiedziałam, mu że bez hunterów w ogródku nawet kwiatka nie podleję. No to kupił. Reni a co Ci z ikea trzeba? ja się zastanawiam nad jednym bo mam w salonie 3 os karlstad w materiale (ze wzgl na dziecko) używamy od lipca i się dupki wyrobiły już.I nie wiem czy dokupić fotel + podnóżek czy dojechać to i coś innego całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marta jak zwykle wypasione niech się moje huntery schowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie kalosze też w łasce som lubię je do eliganckich spodni z zaszewkami i żakietu a do tego apaszka w kratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja bym chciała Huntery glossy o cholera, chyba bym im ołtarz zrobiła, natomiast mój mąż i koledzy nie mogą pojąć fenomenu tego buta/firmy - no cóż nie znajom się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja bym chciała Huntery glossy o cholera, chyba bym im ołtarz zrobiła, natomiast mój mąż i koledzy nie mogą pojąć fenomenu tego buta/firmy - no cóż nie znajom się to nie wiedziałam, że moje to glossy WOW hehe kosztowały 50 eurasów może na Schaffie uda Ci się upolować na wyprzedaży letniej https://schaffashoes.pl/kalosze-KALOSZE_HUNTER_ORIGINAL_GLOSS_VIOLET-Hunter,8732 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja bym chciała Huntery glossy o cholera, chyba bym im ołtarz zrobiła, natomiast mój mąż i koledzy nie mogą pojąć fenomenu tego buta/firmy - no cóż nie znajom się A ja MOM i juz bym nie chciala:yes:-mam glossy oberzynowe z UK przywlekalm i zostawilam sobie raz jeden przed drzwiami bo mokre byly-slonko wyszlo i cale glossy popekaly!!!!!!TERAZ TO TYLKO DO OGRODKA SIE NADAJA... ale takie se zamowilam i juz do mnie jada:yes: http://www.joules.com/Women/Wellies/Evedon/Womens-Premium-Welly/Navy?id=O_EVEDON|NAVY INO-SLIWKOWE BO NA PRZECENIE BYLY -KULEZANKA JUZ Z NIMI LECI:D a te jakie fajne:) http://www.joules.com/Women/Wellies/Welland/Womens-Premium-Lace-Wellies/Navy?id=N_WELLAND|NAVY WOGOLE SUPER KALOSZE MAJA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie nie cena problem tylko łydka, na moja chudą nic się nie zapina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marta jak zwykle wypasione niech się moje huntery schowają Ja wiem...jak dla mnie huntery bardziej wypasione Ja jak w swoich śmigam to wszyscy myślą że to kozaczki A na przyszły zimowy sezon chcę te http://allani.pl/zdjecie/470547 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Gumiśko eliganckie!! trochę kukardę bym zmniejszyła, ale bardzo mi się podobają może granacik....tfu navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelcho te śniegowce, wszystkie bez wyjątku dla mnie są okropne jak dzieciak na stoku się w nich wygląda Moja kuliżanka z pracy ma takie czarne Moschino z sercem z przodu, jaki pingwinek z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venuska - qrka ja szczupłej nie mam i się mieszczą w moje glossy ale spodnie cienkie albo ledżinsy do środka bo jeansów nie wcisnę Gumis - boskie te z kokardami! ja tam do biura wiadomo nie założę to co Marta wkleiła ale do latania po dworze to mi lotto - byle sucho i ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie nie cena problem tylko łydka, na moja chudą nic się nie zapina Na mojej grubej wszystko odstaje tak źle i tak nie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 10 razy wolałabym za luźne wiecie na mnie wejdą, tylko tego efektu nie ma, a ja muszę mieć doskonale albo wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mi się podoba jak jest długa szczupła noga, a na niej śniegowce, obcisłe rureczki i pikowana krótka kurteczka, bardzo seksi to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a propo butów to ostatnii kilka razy sobie i młodemu z riccardo zamówiłam - wysyłka w 2 dni polecam w ciemno hehe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 te mi się podobają https://schaffashoes.pl/index.php?kategoria=kalosze&produktID=32195 w zimę to każdy się tak smutno ubiera, dlatego ja często noszę czerwone spodnie i mam jasną kurtkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelko ja się nie lubię jak małolata ubierać zakryte nerki to podstawa. + uwielbiam dwurzędówki nawet pelerynę czarownicy mam lub supermena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelko ja się nie lubię jak małolata ubierać zakryte nerki to podstawa. + uwielbiam dwurzędówki nawet pelerynę czarownicy mam lub supermena podobno po 30 kobiety chcą się ubiorem odmłodzić :rotfl:także, jeszcze 2-3 lata i mnie dopadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 o te mi się bardziej podobają https://schaffashoes.pl/kalosze-MEDUSE_KALOSZE_FLAMBO_TAUPE-M_duse,31989 do mojej pelerynki byłyby idealne Magda u mnie 6 lat i 4 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts