MarJel 02.04.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Marjelko ja się nie lubię jak małolata ubierać zakryte nerki to podstawa. + uwielbiam dwurzędówki nawet pelerynę czarownicy mam lub supermena A ja lubię różnie wyglądać, w zależności od wyjścia i pogody:D Dzisiaj właśnie założyłabym krótką puchówkę i śniegowce Spod puchówki może wystawać długi sweter i wcale tyłek nie jest na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.04.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 podobno po 30 kobiety chcą się ubiorem odmłodzić :rotfl:także, jeszcze 2-3 lata i mnie dopadnie Ty se jaj nie rob... Bo ja przekroczylam "chwile temu" te magiczna liczbe...I jak czytam co piszesz to sie musze wziasc za siebie....Kiedys pepek na wierzchu a teraz byle wygodnie i cieplo bylo.... Fakt ze pepka bym juz nie wystawiala bo to co nad pepkiem tak obwislo ze razem z pepusiem by wyskoczylo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 o te mi się bardziej podobają https://schaffashoes.pl/kalosze-MEDUSE_KALOSZE_FLAMBO_TAUPE-M_duse,31989 do mojej pelerynki byłyby idealne Magda u mnie 6 lat i 4 miesiące Jezuu na jakie ja watki wchodze-same gufniary:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Gienowefko a z jakiego plemienia jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 podobno po 30 kobiety chcą się ubiorem odmłodzić :rotfl:także, jeszcze 2-3 lata i mnie dopadnie Chyba coś w tym jest Ja mam i zestawy Pani Prezes i zastawy małolaty W tych drugich lepiej się czuję i bardziej pasują do mojego temperamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 na gufniarskie, gufniarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 czy to możliwe że napisałam dziś 60 postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 czy to możliwe że napisałam dziś 60 postów? Noooo:lol2: A ja zycze Paniom Gufniarom:lol2:i Starym tez milego dnia:D Ja lece zamowic dwa okna, ktore to powinna mi wymienic firma Avante...A wymienia mi OknoPlast na MOJ koszt:mad: BUZIALE WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ty se jaj nie rob... Bo ja przekroczylam "chwile temu" te magiczna liczbe...I jak czytam co piszesz to sie musze wziasc za siebie....Kiedys pepek na wierzchu a teraz byle wygodnie i cieplo bylo.... Fakt ze pepka bym juz nie wystawiala bo to co nad pepkiem tak obwislo ze razem z pepusiem by wyskoczylo:lol2: to tak jak u mnie...a 28 dopiero w tym roku. Ciążą jednak swoje robi :/ czy to możliwe że napisałam dziś 60 postów? albo tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 huntery musiał monż przywlec z Germany bo tam tańsze - a zapowiedziałam, mu że bez hunterów w ogródku nawet kwiatka nie podleję. No to kupił. Magda, w Hunterach do ogrodu . Jeszcze powiedz, że ziemię w nich przekopujesz i pielisz . A nasze gwiazdy (Socha ) głównie na salony je zakładają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Magda, w Hunterach do ogrodu . Jeszcze powiedz, że ziemię w nich przekopujesz i pielisz . A nasze gwiazdy (Socha ) głównie na salony je zakładają . coś Ty - ogródka nadal brak - a jak je ubieram to tylko przez ogród wychodzę do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.04.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 czy to możliwe że napisałam dziś 60 postów? możłiwe, czyli jeszcze do końca dnia stówka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Gienowefko jak to? czyli Avante się wypieło?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja jak pierwszy raz ubrałam moje kalosze na ulicę, to mąż nie chciał iść obok mnie , a wybraliśmy się wtedy do jakiegoś marketu budowlanego i tłumaczyłam mu, że w takich miejscach wypada, ale to do niego nie przemawiało . Od tego czasu przy nim ich nie noszę, chyba że do podlewania ogródka. Czasami ubierałam do pracy, żeby pokonać pluchę, ale w torebce zawsze miałam buty na zmianę, chociaż dzieciaki uwielbiają moje kalosze i tenisówki , ale ja w pracy wolałam sobie strojem dodawać powagi (po pracy wręcz odwrotnie ). Teraz za to od dwóch miesięcy chodzę w dresie w różowe motylki (specjalnie zakupionym w Tesco na różne wyjściowe okazje ) oraz emu i puchówce. Mąż jakoś mi to wybacza i w pełni akceptuje, a ja czuję się z jednej strony super ciepło i wygodnie, a z drugiej super zaniedbana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 w Emu zaniedbana? ja moje UGGI kocham, mniej kolor (chestnut) chociaż uważam za najpiękniejszy na świecie to brudzi się jak diabli Ja jak się ubrałam w czarne legginsy, uggi i płaszcz czarny rozkloszowany jak sukienka i czapkę jak rosyjska caryca to mama się wstydziła mi kroku dotrzymać ja pragnę ugg w wersji short w kolorze piasku co by pociskać w lato do szortów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 hahaha co jak co - ale "piękna" carycowych czapek nie umiem od kilku sezonów zrozumiec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 najwidoczniej nie jest Tobie w nich tak ładnie jak mnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 no nie jest - tzn mnie wszystko co owłosione. pierzaste, szorstkie itp gryzie:) nawet bym nie mierzyła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Venus, w Emu może nie, bo je lubię i noszę od wielu lat jak są mrozy, ale uwierz mi - Emu i szary dresik w różowe motylki na tyłku , a do tego mega kurtka puchowa , bo w te zgrabne, króciuchne się nie mieszczę . Wyglądam jednym słowem jak chłop z Mazur . Gdyby nie te motylki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 ja jestem w stanie znieść pewne rzeczy dla wyglądu niewyogdnych butów nie jestem w stanie tak dla równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts