Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

Marjelko ja się nie lubię jak małolata ubierać :p zakryte nerki to podstawa. + uwielbiam dwurzędówki :yes: nawet pelerynę czarownicy mam :yes: lub supermena :p

A ja lubię różnie wyglądać, w zależności od wyjścia i pogody:D Dzisiaj właśnie założyłabym krótką puchówkę i śniegowce :cool: Spod puchówki może wystawać długi sweter i wcale tyłek nie jest na wierzchu :D

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podobno po 30 kobiety chcą się ubiorem odmłodzić :rotfl:także, jeszcze 2-3 lata i mnie dopadnie

Ty se jaj nie rob...

Bo ja przekroczylam "chwile temu" te magiczna liczbe...I jak czytam co piszesz to sie musze wziasc za siebie....Kiedys pepek na wierzchu a teraz byle wygodnie i cieplo bylo....

Fakt ze pepka bym juz nie wystawiala bo to co nad pepkiem tak obwislo ze razem z pepusiem by wyskoczylo:lol2:

Ty se jaj nie rob...

Bo ja przekroczylam "chwile temu" te magiczna liczbe...I jak czytam co piszesz to sie musze wziasc za siebie....Kiedys pepek na wierzchu a teraz byle wygodnie i cieplo bylo....

Fakt ze pepka bym juz nie wystawiala bo to co nad pepkiem tak obwislo ze razem z pepusiem by wyskoczylo:lol2:

to tak jak u mnie...a 28 dopiero w tym roku. Ciążą jednak swoje robi :/

czy to możliwe że napisałam dziś 60 postów? :jawdrop:

albo tylko :D

huntery musiał monż przywlec z Germany bo tam tańsze - a zapowiedziałam, mu że bez hunterów w ogródku nawet kwiatka nie podleję. No to kupił.

Magda, w Hunterach do ogrodu :eek:. Jeszcze powiedz, że ziemię w nich przekopujesz i pielisz :eek: :jawdrop:.

A nasze gwiazdy (Socha :lol2:) głównie na salony je zakładają :rotfl:.

Ja jak pierwszy raz ubrałam moje kalosze na ulicę, to mąż nie chciał iść obok mnie :lol2:, a wybraliśmy się wtedy do jakiegoś marketu budowlanego i tłumaczyłam mu, że w takich miejscach wypada, ale to do niego nie przemawiało :no:. Od tego czasu przy nim ich nie noszę, chyba że do podlewania ogródka.

Czasami ubierałam do pracy, żeby pokonać pluchę, ale w torebce zawsze miałam buty na zmianę, chociaż dzieciaki uwielbiają moje kalosze i tenisówki :cool:, ale ja w pracy wolałam sobie strojem dodawać powagi (po pracy wręcz odwrotnie ;)).

Teraz za to od dwóch miesięcy chodzę w dresie w różowe motylki (specjalnie zakupionym w Tesco na różne wyjściowe okazje :lol2:) oraz emu i puchówce. Mąż jakoś mi to wybacza i w pełni akceptuje, a ja czuję się z jednej strony super ciepło i wygodnie, a z drugiej super zaniedbana :(.

w Emu zaniedbana? :jawdrop: ja moje UGGI kocham, mniej kolor (chestnut) chociaż uważam za najpiękniejszy na świecie to brudzi się jak diabli :mad:

Ja jak się ubrałam w czarne legginsy, uggi i płaszcz czarny rozkloszowany jak sukienka i czapkę jak rosyjska caryca to mama się wstydziła mi kroku dotrzymać :lol2:

ja pragnę ugg w wersji short w kolorze piasku co by pociskać w lato do szortów :yes: