Venus_m 02.04.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Chłop z Mazur to ma dresy z jednej strony żółte z drugiej brązowe, Ty masz motylki więc luzik ale określenie wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Mnie się bardzo wszelkie futrzane czapy podobają, ale jakoś sama nie mam do nich śmiałości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Bo do tych czap trzeba mieć odpowiednie rysy, ja mam lekko kwadratowe, moja mama na buzi jak łyżeczka i już nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilonka pamiętam jak ja miałam tyle do porodu co Ty to ubierałam kurtkę od mamy z okresu jej plus size. A jak zaszłam i mama mówiła, że mi ją zostawi bo się przyda to miałam mega focha, żę jak to ona mi źle życzy z taką kurtką namiotem - a ona na styk. Jeszcze 2 tyg i będziesz laska:) na spacerkach kg zlecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 pewnie Ilonka ma taką figurkę ciekawa jestem rozmiaru królików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 oj ja też w takich czapach ładnie wyglądam, nawet sobie upatrzyłam w ochniku czapkę z futra i chyba kupię na przyszłą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 wolę nie planować co kupię - bo u mnie wypłata 10 a 15 jej już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie 27-28 i tego samego dnia same ochłapy zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a ja wogóle nie mam wypłaty:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.04.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 u mnie 27-28 i tego samego dnia same ochłapy zostają a mąż nie mówi "widocznie za mało zarabiasz" bo mój coś czasem świntuch wspomina:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.04.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ilonka pamiętam jak ja miałam tyle do porodu co Ty to ubierałam kurtkę od mamy z okresu jej plus size. A jak zaszłam i mama mówiła, że mi ją zostawi bo się przyda to miałam mega focha, żę jak to ona mi źle życzy z taką kurtką namiotem - a ona na styk. Jeszcze 2 tyg i będziesz laska:) na spacerkach kg zlecą U mnie identyczna sytuacja . Mama mi ciągle wpychała swoją kurtkę z czasów, kiedy brała sterydy na astmę (roztyła się wtedy z 15 kg ), a ja obrażona, że gdzie tam, dam radę z moimi kurtkami, najwyżej w lutym przestanę dopinać, ale to nie szkodzi, bo wiosna będzie tuż, tuż... No i się przeliczyłam, teraz tylko w tej kurtce poginam i bardzo sobie chwalę, bo przynajmniej ciepło nam jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.04.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 a spróbowałby tylko tak powiedzieć zresztą mój mąż wie że wziął sobie gufniarę to i doświadczenia zawodowego 10 lat mam mniej jak on poza tym ja narzekać nie mogię, bo mam fajne dodatki już myślę na co w domu pójdzie premia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.04.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Teraz za to od dwóch miesięcy chodzę w dresie w różowe motylki (specjalnie zakupionym w Tesco na różne wyjściowe okazje ) oraz emu i puchówce. Mąż jakoś mi to wybacza i w pełni akceptuje, a ja czuję się z jednej strony super ciepło i wygodnie, a z drugiej super zaniedbana . Ilonko jeśli to Cię pocieszy to mój strój na wyjścia wygląda teraz podobnie Tyle tylko, że dresy zamieniłam na legginsy bo nigdzie takich ładnych wyjściowych dresów nie znalazłam Buty też tylko emu bo raz, że płaskie, dwa, że ciepłe A płaszcz puchowy całe szczęście zakupiłam na przecenach w tym roku w mango i dzięki temu, że ma inny krój niż mój zeszłoroczny to się jeszcze w niego mieszczę Ale bez paska Za to na przyszłą zimę założę do niego pasek i będzie jak nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzustaa 02.04.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ale zaszalałyście dziś z ilością postów Ja w tym roku kupiłam sobie takie białe śniegowce http://hi-tec.com.pl/pl/kolekcja/sniegowce/sniegowce/new_moon_200_ws i zdarzyło mi się nawet w nich do pracy zajść. W wieku 25 lat latałam tylko w szpilach, pięć lat później doceniam wygodę Właśnie wróciłam z LM w moich kaloszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 02.04.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 W wieku 25 lat latałam tylko w szpilach, pięć lat później doceniam wygodę A mnie w głowie trybik przestawił się w drugą stronę - całe życie pomykam w balerinach i innych wygodnych butkach, a od jakiegoś czasu baaardzo chciałabym zacząć chodzić na obcasach. Co jakiś czas kupuję sobie jakieś szałowe szpilki, ale wszystkie leżą w szafie z metkami, bo jak na razie kres moich możliwości to jakieś 6 cm . Śmiech na sali... Może do emerytury dam radę nauczyć się stać na tych szczudłach. (Justy, priwka wysłałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.04.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 helloł :jawdrop::jawdrop:no helloł, spać nie mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Ni:no: ja od jakiegoś czasu (całą zimę ) do pracy na 8 przyjeżdżam Pomyśleć że kiedyś pracowałam 10-18 i nie ogarniałam jak można na tak rano być w pracy, później jeżdziłam na 9, na 8.30 i w końcu na 8. 8 jest super wracam i kupa czasu, mogę przytulać kotki a kiedyś w domu byliśmy przed 20 i za chwilę trzeba było kłaść się spać. Fakt, że jak przestawiliśmy się żeby przyjeżdżać na 8 to kładliśmy się spać o 21, a do łóżka o 20 (stare dziadki ) a teraz o 21.30 do łóżka i do 24 nie śpimy Zapomniałam się pochwalić, że storczyk mi zakwitł co prawda jeden pąk wypuszczony i już rozwinięty od 2 tygodni ale kosztowało mnie to zmarnowanie 3 storczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.04.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dzisiaj to oboje jesteśmy jak z krzyża zdjęci kotki tak nam dały popalić w nocy że masakra. Dziś mąż ma zamontować kartonowe drzwi, cokolwiek, nie wpuszczę ich już Wczoraj też siedziałam w salonie a obok na fotelu Fiona urzędowała na oparciu a Prinsio zaczął sobie ostrzyć pazurki na fotelu i to bezczelnie przy mnie mówię mu PSIK PSIK a on na chwilę przestał i znowu. Zdenerwowałam się, wzięłam go za karczek jak kocia mama, zostałam okrutnie zmiauczana. Za chwilę znowu to samo pacnęłam ręką w fotel, tak się przestraszył że jak szłam go przytulić to patrzył na mnie jakbym mu skórę przetrzepała, ja już sobie myślę no ładnie wystraszyłam go tak się obraził, że poleciał na górę i nadzorował ze schodów. Mówię do męża że Prinsia skrzyczałam. Mąż idzie na górę i mówi do niego: co zrobiłeś że Pani się pogniewała? MIAUUUUUUUUUU idź przeproś Panią, idź przeproś swoją Panią! a białaś leci po schodach, wskakuje na kanapę i się o mnie ociera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Praca do 16 jest fajna ja jakoś tak w ramach bonusu chyba przychodze na 9 i wychodze o 16. chyba jedeny plus tej pracy . Nie wyobrażam sobie być do 18 w tej chwili , ciemno i póżno jest jak sie do domu wraca Kotki masz świetne, a jakie grzeczne jak chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts