Venus_m 04.04.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 u nas w salonie mają też moje dwa kroki, ich to pewnie z 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 O! O drapakach była mowa, a ja własnie na etapie wyboru drapaka jestem Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 illusion co do drapaka to każdemu kotu podoba się co innego, ja mieszkaliśmy w innym miejscu to mój kot obok drapaka przechodził sobie a ostrzył pazurki na takim pudle ikeowym takim jakby ze słomy, w tym domu w związku z tym że do pudeł nie ma dostępu to upodobał sobie wycieraczkę, a drapak to tak czasem, chyba by mi radość sprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Diana, Ze starszym kotem jest sprawa prosta. Przez 3 dni nacierać drapak walerianą, a potem kot już nie będzie drapał niczego innego. A na małego kota, który jest wariat i uwielbia jakieś dzikie zabawy z moim mężem znalazłam taki sposób, żeby mąż najpierw bawił się na drapaku. Młody Kicia go i tak we wszystkim naśladuje. Potrafi dorwać się do kawy z mlekiem i wypić pół kubka, a jak mąż czasami zapalił w domu to nie można było odwrócić się od popielniczki, bo pet znikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilutek mówisz że mąż po drapaku skacze? i stroszy grzbiet? Ilutku z tego co ja wiem w drapaku najważniejsze jest aby "rura" do drapania nie miała przeszkód(legowisk) i miała wysokość 70-80 cm dla rasy europejskiej a dla większych ras od 80 do 110 (dla Maine Coona odpowiednio grubsza). My nasz drapak kupiliśmy w Zooplus: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295768.jpg Fajne są teraz jeszcze takie: http://www.okazje.info.pl/sh/sport-i-hobby/zooplus-drapak-wieza-diogenes.html ja myślę kiedyś do salonu im kupić, jest co drapać no i schowki żeby ninje robić też są http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapaczki_dla_kota/289766 to jest fajne i tanie Kotki bardzo też lubią stary chodnik rozłożony w środkowym który aktualnie jest ich bawialnią i torem przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Justyś dziś o kotkach , to ja zajrzę jutro - moze będzie o seksie:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 nie mam weny do pisania u siebie więc się szlajam po innych wątkach. chyba muszę połobuzować z kuliżanką z pokoju zwaną konkubinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilutku z tego co ja wiem w drapaku najważniejsze jest aby "rura" do drapania nie miała przeszkód(legowisk) i miała wysokość 70-80 cm dla rasy europejskiej. My nasz drapak kupiliśmy w Zooplus: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/s_P7295768.jpg Fajne są teraz jeszcze takie: http://www.okazje.info.pl/sh/sport-i-hobby/zooplus-drapak-wieza-diogenes.html ja myślę kiedyś do salonu im kupić, jest co drapać no i schowki żeby ninje robić też są http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapaczki_dla_kota/289766 to jest fajne i tanie Kotki bardzo też lubią stary chodnik rozłożony w środkowym który aktualnie jest ich bawialnią i torem przeszkód Venuska, Fajny ten wasz drapak, wysoki i bardzo estetyczny. Czy jest stabilny? Nie pamiętasz możne jak się nazywał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilutku Natural Home III jest estetyczny i kotki o sokole gniazdo kłócą się i wzajemnie wypychają Raz na jakiś czas trzeba go dokręcić ale ręcznie, od skoków się luzuje. Można też zamocować go do ściany na specjalnych drążkach do kupienia osobno, u nas akurat stoi w takim miejscu że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilutku Natural Home III jest estetyczny i kotki o sokole gniazdo kłócą się i wzajemnie wypychają Raz na jakiś czas trzeba go dokręcić ale ręcznie, od skoków się luzuje. Można też zamocować go do ściany na specjalnych drążkach do kupienia osobno, u nas akurat stoi w takim miejscu że się nie da Oooo, sokole gniazdo? Już widzę tam Tośka, bo Ziuta ma mentalnie "za cięzką d..ę". Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Justyś dziś o kotkach , to ja zajrzę jutro - moze będzie o seksie:D:hug: :rotfl::rotfl: ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ilutek przyznaj się że już widzisz tam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Przyszlam -po wechu-czuje temat SEXU:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Gumisia ale masz nosa A może by tak o wnętrzach a nie o seksie co??? Jedna pisze o mężu na drapaku, drugie o seksie i już sobie wyobraziłam gołego chłopa na drapaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 i seks na drapaku? nic nie mówię o wnętrzu nie chce mi się jestem sfrustrowana brakiem drzwi i niemożnością znalezienia konsoli na holl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Gumisia ale masz nosa A może by tak o wnętrzach a nie o seksie co??? Jedna pisze o mężu na drapaku, drugie o seksie i już sobie wyobraziłam gołego chłopa na drapaku To mi teraz wodze fantazji puscily:lol2: O wnetrzach to nie pisze bo u mnie nuda:D Ale zagladam do WAS:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ja nie mogę, tylko słowo sex się pojawiło a Gumiśka już na miejscu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: mąż na drapaku?, mam nadzieję , że taki z kaloryferem, mój odpada:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Venus możesz spróbować na drapaku (no chyba, że już próbowałaś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 venus ja tez bym chciała cos zmienić a nie mogę bo raz, wszystko mam a dwa kasy brak, ale kupiłam sobie w ikei nowe materiały i obszyję poduchy z salonu, będę mieć nowe i kolorowe i juz sie cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ja nie mogę, tylko słowo sex się pojawiło a Gumiśka już na miejscu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: mąż na drapaku?, mam nadzieję , że taki z kaloryferem, mój odpada:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: mój też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts