naberia 15.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Venus, czarna sukienka super! A to na jakąś specjalna okazję, czy ot tak? Ilonko, ja miałam identycznie. Najlepiej po kościele poszłabym z mężem do domu i ... obejrzała jakiś dobry film przy winku. Jakoś weselno-ślubne szaleństwo mnie też nie dosięgnęło. Sam ślub był dla mnie najważniejszy Zresztą wesele miałam małe - sami najbliźsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Sukienka bez okazji Jestem kobietą i mi się należy U nas też najbliżsi znajomi i rodzina, nikogo z grzeczności nie prosiliśmy a i tak 100 będzie, za towarzyscy jesteśmy Teraz to tak sobie myślę, że marzenie narzeczonego odnośnie ślubu na plaży pod palmami tylko ze świadkami to nie jest zły pomysł...wiem wiem rychło w czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 15.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 hehe, no pomysł narzeczonego super! Ale fakt - już troszkę za późno. Chociaż... Dla chcącego nic trudnego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 15.07.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Sukienka bez okazji Jestem kobietą i mi się należy bardzo podobne są w pennyblacku własnie, a że wyprzeaże..., tj. już o jedną mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Sukienke zamawiałam przez stronę nife.pl. Dziś przyszła i jestem zachwycona Sukienka jest czarna, lniana idealna do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.07.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No ja też cieliste lubie, mam takie 2 weselne, jedną długą jak rzecze mój narzeczony oscarową, drugą z Zary całą z kwiatków, wyglądam jak struś z ulicy sezamkowej ale i tak ją kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 17.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 a co tam z wnętrzami jak tam zdjęcia???kiedy będą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 17.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Venus,odbiegając nieco od tematów weselnych:) - jakie masz wymiary okna w dolnej łazience i do jakiej wysokości są płytki?(a nazwę tych białych podawałaś może? bo nie mogę namierzyć?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Ulciapulcia będą zdjęcia jak będę miała co pokazać Krzesełka się dopiero zamówią, szafa na wiatrołap ma być zamontowana ok 22 lipca, montaż rolety do łazienki górnej przełożyłam, bo niedługo wejdzie wykończeniówka poprawiać po wcześniejszych praktycznie wszystko i będzie się kurzyć niemiłosiernie. Wieczór panieński urządzam w domu 30 lipca, więc krzesła na pewno do tej pory będą i jakieś tam światełka będą się montować Anja nie pamiętam dokładnie, ale to okno na pewno ma 90 cm szerokości i wysokie może być na 80 cm lub na 90 ale chyba 90x80. Płytki układane są chyba do górnej wysokości okna, czyli wychodzą troszkę ponad drzwiami do niej. Sufit i reszta ściany w białej farbie. Pomieszczenie jest małe a wysokie, chciałam je trochę obniżyć nie układając do końca płytek i dlatego też jest tam kryształowy żyrandol (ah jak on się mieni w tych połyskujących białych płytkach ) Białe płytki kupiliśmy w Galerii Venis w Warszawie, pamiętam że na etykiecie nazywały się poprostu Snow White 30x60, do nich dobraliśmy pasujące rozmiarem z jakiejś innej firmy i zupełnie nie z kolekcji (bo te płytki to w ogóle nie była kolekcja : w sensie że jest płytka bazowa ścienna, bazowa podłogowa i dekory). Oj biegania to mieliśmy bo płytki musiały się zgodzić co do milimetra, bo jesteśmy uczuleni na punkcie łączenia się fugi ściennej z podłogową. 60x60 ciężkie jak licho. Uparłam się że przeniosę jedną paczkę (w paczce 4 sztuki) i jak mi niechętnie mąż tą paczkę dał to wbiło mnie w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.07.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Eh jak ja pragnę mieć ten obraz : http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/18676salon3-male.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/18676a-male.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 17.07.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 no nareszcie jak nie własne zdjęcia to chociaż inspiracje, pomysły, ładny obraz i jego otoczenie też, niedawno na jakimś wątku był rozważany kolor kominka i padła propozycja szare ściany i brązowy kominek, jakoś mi się to nie widziało, jednak jak zobaczyłam to zdjęcie oświeciło mnie że jednak być może....... na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Nooo pewnie zależy jaki odcień tego brązu czy chłodny czy ciepły Ja osobiście nie lubię mieszania ciepłych i zimnych barw jak np beż i szarość. W realizacjach u innych osób nawet to połączenie mnie tak nie boli, ale u siebie bym się na to nie zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Justynko, wiem że już pytałam, ale znowu trochę czasu mineło, więc napisz mi proszę, jak się sprawuje Twój zlew? zamówiliśmy wczoraj ten jasnoszary i teraz kurcze mam obawy - czy ślady po buraczkach lub winie czerwonym nie zostaną??? Przypomnij mi z jakiej firmy brałaś swój zlew? PS. Śniłaś mi się dziś w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Naberia Byleby nie koszmary Zlew firmy Schock granitowy, plamy nie zostają, ale my o ten zlew dbamy jak o każdy inny...nie wylewamy wina do zlewu i nie zostawiamy na tydzień tylko wylewam do zlewu i spłukuję i od razu do zmywarki, tak samo z herbatą. Ja po prostu lubię jak jest czysto i nawet wycieram zlew do sucha bo mi krople przeszkadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Venus, Ty pedantko! Ja tam też lubię porządek, ale mojemu szanownemu M. czasem ciężko go utrzymać Jakoś nie ma zwyczaju od razu sprzątać po sobie. Każda rzecz jak w urzedach państwowych - swoje musi odczekać Dlatgo trochę mam obawy. Czyli owoców np. truskawek czy wiśni nie trzymasz/ myjesz w zlewie (wiesz jak przy zaprawianiu)??? Kurde, mi się troche nie chce cackać ze zlewem... PS> Sen bardzo przyjemny Na swoje włości mnie wzięłaś. Ale skąd mi się wzieło, ze w górach mieszkasz, to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.07.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 no ja też nie wiem Ale domek w górach chcemy mieć Nie no owoce normalnie myję, pomidory truskawki jagody borówki, tylko od razu spłukuję do czysta...i wycieram ale ten model tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 No to mnie trochę uspokoiłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Dziś weszła ekipa wykończeniówka poprawiać po tamtych...już nie powiem kim Ma się na dniach kłaść tapeta w gościnnym - nareszcie!! W następnym tygodniu szafa na wiatrołap...boże mam nadzieję że zdążę przed panieńskim. No i wreszcie muszę te krzesła ghost zamówić....a coraz bardziej skłaniam się do białego stołu i białej ławy, a zabudowy TV brązowej...straszny problem jest z zamówieniem stołu u stolarza...no chyba że ktoś chce mi dać 3,5 tysiąca Schody się montować mają po ślubie Barierka jeszcze nie zamówiona ale na bank metalowa...no chyba że mąż rozważy szkło w co wątpie Tymczasem muszę podjechać do Casto i obejrzeć próbnik RAL bo chcemy mieć listwy przyścienne białe proste kanciaste....taaak a drzwi brązowe ;D Mi brązowe drzwi i brązowe listwy i jeszcze schodzące w dół po schodach kojarzą się z szeregiem mrówek faraonek, widziałam na zdjęciach i zupełnie nie moja bajka:no: Edytowane 21 Lipca 2011 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 21.07.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No to plany masz! A co do salonu - odwrotnie niż u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.07.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Tak...ale ja mam ciemną podłogę w salonie a Ty planujesz prawie białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts