Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja nie mogę, tylko słowo sex się pojawiło a Gumiśka już na miejscu:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

mąż na drapaku?:cool:, mam nadzieję , że taki z kaloryferem, mój odpada:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Reni-ja mam w glowie taka jakby wyszukiwarke-jak sex pada to ja odrazu wiem gdzie:lol2:

Moj mial kaloryfer..Teraz bardziej bojler przypomina:lol2::lol2::lol2:

venus ja tez bym chciała cos zmienić a nie mogę bo raz, wszystko mam a dwa kasy brak, ale kupiłam sobie w ikei nowe materiały i obszyję poduchy z salonu, będę mieć nowe i kolorowe i juz sie cieszę:D

Mnie też ciągle nosi na zmiany :yes:.

Dziewczyny, aż do tego stopnia, że kazałam mężowi szukać pracy w Warszawie :lol2: - i on znalazł :eek: :bash:. Nie wiemy teraz za bardzo, jak to uciąć, bo nie będziemy się przecież z małym przenosić z tak błahego powodu, że ja nowe mieszkanie chcę urządzać :bash: :lol2:. To już bezpieczniej - tak jak Reni - poduchy szyć :lol2:.

Chociaż przeczytałam ostatnio, że "Ciąża bez remontu jest wbrew naturze", więc mąż się cieszy, że i tak delikatnie to przeszłam :lol2:.

No ja bym się chciała zacząć budować kiedyś, ale to dosyć odległe plany, bo najpierw lepiej odchować dzieciaki, żeby dewastacji dużej nie było, bo jak domek, to już docelowo. A druga sprawa jest taka, że działki znaleźć nie możemy :bash:, bo wiadomo: albo droga, albo do dupy (tory w pobliżu, lotniska, tereny podmokłe, inne cuda wianki). Ja bym chciała płaski dach, a tutaj wokół Poznania nigdzie nie ma pozwoleń na płaskie dachy, chyba że na starych, poznańskich osiedlach, a tam cena działki przewyższa dwukrotnie koszt budowy domu :(. Jednym słowem: lipa, pozostaje wyprowadzka z tego miasta.

Jest jeszcze ważna kwestia, że nawet jakbyśmy coś znaleźli, to i tak kasy na razie nie mamy, ale jakoś tym się najmniej przejmuję :lol2:.

Ilonka przeprowadzajcie się :yes: ja będę młodego bawić :D

Venus, no ja coraz częściej o tym myślę, mąż też nie ma nic przeciwko, bo wiadomo, że w stolicy lepiej (dużo pracy dla niego, bo tu raptem dwie firmy na krzyż), zarobki fajne mu proponują, ale jakbyśmy mieli się przeprowadzać, to niestety do mniejszego mieszkania i bez ogródka, więc sprawę trzeba dokładnie przemyśleć, ale kiedyś byśmy chcieli :yes:.

Reni, nie pokazałaś jakiś zmian u siebie? :mad:

Ilonka a Ty wiesz po ile działki w Warszawie lub w jej sypialniach? :lol2: już chyba taniej wyjdzie stare poznańskie osiedle :yes:

No tutaj milion kosztują (te ładne), pod Poznaniem od 200 tys., ale bez pozwolenia na płaski dach, a w Warszawie wiadomo, że "apartament" wchodzi w grę :cool:.

Edytowane przez Ilona Agata