GUMISIOWA 05.04.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 NO WLASNIE-TE CENY... JA BARDZO DOBRZE CZUJE SIE W NASZYM DOMU ,ALE DOPROWADZA MNIE DO SZALU OSOBNY GARAZ!!! Musielismy garaz postawic 25 metrow przed budynkiem(warunki zabudowy)-dom z tylu dzialki bo od frontu poludnie-ZIMA MASAKRA Z ODSNIEZANIEM,jak leje to nim dojdze do garazu to mokra jestem... I to chyba jedyny powod dla ktorego budowalabym raz jeszcze ale ceny dzialek oszalaly-za swoje 15 arow moge tera 7 kupic!!!! Poki co za 4 tygodnie wymieniam okna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 venuska mogę u ciebie wkleić bo u mnie sąsiedzi ciągle siedzą, nie będę kibelka ukazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dawaj Reni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 no to wiossenna odsłona kibelka reni:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 O! Mój ulubiony film . Reni, też mam te trawy (w salonie), mąż się ciągle nabija, że u mnie to tylko sztuczne kwiaty, bo nawet storczyk ostatnio padł . A Ty nie miałaś w tej łazience obrazu? Takiego różowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 mam obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 To faktycznie kolorowo . Fajnie, ten plakat pasuje do klimatu łazienki: flakoników i perfum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 no i jeszcze różowy ręcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Reni łazienka świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Reni chyba już nie muszę pisać że pozwalam Super jest Ja wczoraj kupiłam 2 sztuczne bukszpany w PiPie sztuka 18 zł jak śnieg puści to wsadzę w te donice przed wejściem i popsikam je octem na osiedlowe płodne kocury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 05.04.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Venus, sztuczne bukszpany też chciałam i takie limonkowe kwiaty z Almi Decor do szklanego wazonu - dlatego mąż się ciągle nabija, co ze mnie za baba, że ja sztuczne lubię, a nie prawdziwe, bo mnie nikt do ogrodu nie zaciągnie nawet siłą . Tzn. posiedzieć mogę, ale już pielić czy podlewać to raczej nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja też z tych nie grzebiących w ziemi Ja lubię sztuczne bo przynajmniej ich nie zasuszę, ale co prawdziwy kwiat to prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 chyba nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 i jeszcze doskwiera mi brak zasłon i listwy podłogowe czekające od roku na zamocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 też żyłam bez listew w sypialni 1,5 roku, jak już się pojawiły to nie mogłam się przyzwyczaić , że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Mnie jak się chce zmian to sprzątam- od razu mieszkanie inaczej wygląda :lol2: u mnie już nawet to nie działa - odkąd podjęliśmy decyzję o budowie M. wprowadził bana na wszelakie inwestycje mieszkaniowe- chęć zmian oszukiwałam przesuwając na zmianę fotel i pufę, potem dołożyłam stoliczek juniora, potem zmieniałam organizację jego kącika zabaw - wszystko na nic - czuję się jak narkoman na głodzie ... Reni-ja mam w glowie taka jakby wyszukiwarke-jak sex pada to ja odrazu wiem gdzie:lol2: Moj mial kaloryfer..Teraz bardziej bojler przypomina:lol2::lol2: straciłam czujność, Wy od rana sexsicie a ja dopiero teraz przylazłam I to chyba jedyny powod dla ktorego budowalabym raz jeszcze ale ceny dzialek oszalaly-za swoje 15 arow moge tera 7 kupic!!!! Poki co za 4 tygodnie wymieniam okna.... Myśmy z M. 2 dni temu mieli rozmowę i też byśmy budowali inaczej (dla niewtajemniczonych, ja nawet w połowie nie mam ukończonej budowy )..przede wszystkim uparlibyśmy się na projekt nowoczesny, którego tam gdzie budujemy teoretycznie nie wolno...układ zostawiłabym pewnie zbliżony - może zmniejszyłabym o jeden pokój całe to dobrodziejstwo...Gumiśka - dasz radę z oknami, jeszcze chwila i będziesz o tym zapominała...ja już po wyrywaniu drzwi - jeszcze nie byłam bo się boję tam jechać Venuska Ty dziś nic o jedzeniu a tylko o kawie - zawiedziona jestem nieco ...ja dzis kupiłam książkę kucharską - w ramach wyposażania przyszłej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ale mam pisać że śniadanie wafel sonko 7 zbóż, II śniadanie wafel ryżowy z solą morską ? to nawet jedzenie nie jest:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 05.04.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 ano nie jest... z młodym wczoraj opędzlowaliśmy całą dużą pizzę- ależ to była rozkosz.... nie rozumiem, po co Wy się tak katujecie tą głodówką? może to modne, a ja nie jestem w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) :...ja dzis kupiłam książkę kucharską - w ramach wyposażania przyszłej kuchni ja w okresie oczekiwania tez nabyłm wczoraj książkę...kuchnie polską H.Szymanderskiej...bo ostatnio złapałam się ze nie umiem klusek śląskich zrobić więc zainwestowałam w klasykę moj P się załamal jak cieżka cegła kolejna do przeprowadzki za ileś tam własnie rozmyślam jaką pólkę na ksiązki zrobić w kuchni Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.04.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 boś ty chuda jak patyk:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts