Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Mirabelkach - moje wnętrza, wizualizacje i inspiracje

Recommended Posts

NO WLASNIE-TE CENY...

JA BARDZO DOBRZE CZUJE SIE W NASZYM DOMU ,ALE DOPROWADZA MNIE DO SZALU OSOBNY GARAZ!!!

Musielismy garaz postawic 25 metrow przed budynkiem(warunki zabudowy)-dom z tylu dzialki bo od frontu poludnie-ZIMA MASAKRA Z ODSNIEZANIEM,jak leje to nim dojdze do garazu to mokra jestem...

I to chyba jedyny powod dla ktorego budowalabym raz jeszcze ale ceny dzialek oszalaly-za swoje 15 arow moge tera 7 kupic!!!!

Poki co za 4 tygodnie wymieniam okna....:mad:

• Odpowiedzi 31,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Venus_m

9186

• reni1980

2840

• Magda_lena85

1749

• london23

1546

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Venus, sztuczne bukszpany też chciałam :lol2: i takie limonkowe kwiaty z Almi Decor do szklanego wazonu :lol2: - dlatego mąż się ciągle nabija, co ze mnie za baba, że ja sztuczne lubię, a nie prawdziwe, bo mnie nikt do ogrodu nie zaciągnie nawet siłą :no:.

Tzn. posiedzieć mogę, ale już pielić czy podlewać to raczej nie :no:.

Mnie jak się chce zmian to sprzątam- od razu mieszkanie inaczej wygląda :lol2::lol2::lol2:

u mnie już nawet to nie działa - odkąd podjęliśmy decyzję o budowie M. wprowadził bana na wszelakie inwestycje mieszkaniowe- chęć zmian oszukiwałam przesuwając na zmianę fotel i pufę, potem dołożyłam stoliczek juniora, potem zmieniałam organizację jego kącika zabaw - wszystko na nic - czuję się jak narkoman na głodzie :sick:...

Reni-ja mam w glowie taka jakby wyszukiwarke-jak sex pada to ja odrazu wiem gdzie:lol2:

Moj mial kaloryfer..Teraz bardziej bojler przypomina:lol2::lol2::lol2:

straciłam czujność, Wy od rana sexsicie a ja dopiero teraz przylazłam :(

I to chyba jedyny powod dla ktorego budowalabym raz jeszcze ale ceny dzialek oszalaly-za swoje 15 arow moge tera 7 kupic!!!!

Poki co za 4 tygodnie wymieniam okna....:mad:

Myśmy z M. 2 dni temu mieli rozmowę i też byśmy budowali inaczej (dla niewtajemniczonych, ja nawet w połowie nie mam ukończonej budowy :lol2:)..przede wszystkim uparlibyśmy się na projekt nowoczesny, którego tam gdzie budujemy teoretycznie nie wolno...układ zostawiłabym pewnie zbliżony - może zmniejszyłabym o jeden pokój całe to dobrodziejstwo...Gumiśka - dasz radę z oknami, jeszcze chwila i będziesz o tym zapominała...ja już po wyrywaniu drzwi - jeszcze nie byłam bo się boję tam jechać :sick:

Venuska Ty dziś nic o jedzeniu a tylko o kawie - zawiedziona jestem nieco :lol2:...ja dzis kupiłam książkę kucharską - w ramach wyposażania przyszłej kuchni :cool:

:...ja dzis kupiłam książkę kucharską - w ramach wyposażania przyszłej kuchni :cool:

ja w okresie oczekiwania tez nabyłm wczoraj książkę...kuchnie polską H.Szymanderskiej...bo ostatnio złapałam się ze nie umiem klusek śląskich zrobić :bash: więc zainwestowałam w klasykę :lol2: moj P się załamal jak cieżka cegła kolejna do przeprowadzki za ileś tam :cool: własnie rozmyślam jaką pólkę na ksiązki zrobić w kuchni :)

Edytowane przez ivy17